Call of Duty 4
Prosim vas pomozte co teraz .. upgradol som si MP na 1.7 ale teraz mi tu consolu ani nechce otvorit nwm co zrobit
Tak som sa tesil ze to upgradnem a teraz nic z toho .. mozete mi odpovedat tu alebo aj na email : [email protected]
Tak som sa tesil ze to upgradnem a teraz nic z toho .. mozete mi odpovedat tu alebo aj na email : [email protected]
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
chod do options a tam daj game options,(neviem jak sa to vola v ENG verzii),proste to nad multiplayer options a tam mas povolit konzolu,daj ano a pojde to,ja som mal tiez raz takyto problemNinja666 napísal:Prosim vas pomozte co teraz .. upgradol som si MP na 1.7 ale teraz mi tu consolu ani nechce otvorit nwm co zrobit![]()
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
mam mensii problem nainstaloval som si cod4 nahodil cestinu a crack presiel som training aj prvu misiu a ked sa nacitavala dalsia misia tak mi vyhodilo tabulku z chibou s nejakim suborom mam dojem ze je to iw3sp. ked som cod spustal dlsi krat tak mi vyhodilo tabulku bezpecny rezim a ano,nie a bez ohladu na to co som dal tak my to vyhodilo tu istu tabulku s chibou pri loadovani.viete mi niekto porafit?
//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2008, 9:27 )
sry som sa pomilil nie porafit ale poradit
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
nemal si este fix na cestinu:mARILYN mANSON napísal:mam mensii problem nainstaloval som si cod4 nahodil cestinu a crack presiel som training aj prvu misiu a ked sa nacitavala dalsia misia tak mi vyhodilo tabulku z chibou s nejakim suborom mam dojem ze je to iw3sp. ked som cod spustal dlsi krat tak mi vyhodilo tabulku bezpecny rezim a ano,nie a bez ohladu na to co som dal tak my to vyhodilo tu istu tabulku s chibou pri loadovani.viete mi niekto porafit?
http://cod4.cz/download/typ/cestiny
musis nainstalovat cestinu a tak ten fix cestiny
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
alebo si stiahni xfire (www.xfire.com) alebo hlsw (link si vygoogli) a tam si iba skopirujes ip adresu a pripojis sa priamo cez programQuiKy napísal:pls kde mam dat ip ?? chcem si zahrat multiplayer alebo tko zahra nech pise na ICQ 462-981-936
-
xH4wK