O čom svedčí karma užívateľov?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

nie ze by som nesuhlasil, ale na tento konkretny priklad sa to nevztahuje :) ... odtial-potial, toto uz je na hranici medzi zdravym uvazovanim a blbostou :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

smejo napísal:nie ze by som nesuhlasil, ale na tento konkretny priklad sa to nevztahuje :) ... odtial-potial, toto uz je na hranici medzi zdravym uvazovanim a blbostou :)
Tak aspon audiotrack mu mohol napisat co konkretne porusil. Jelkove vyjadrovanie nezohladnujem, on je bezny smrtelnik :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Proste my sme tu zvyknutý na nejaký štandard..modi sa tu o to pekne staraju a ked pride nejaky novacik tak hned skonci :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Podla mna ak ma niekto vysoku pozitivnu karmu, tak len ludom radi, pripadne si robi srandu z novych totalne odvec uzivatelov.

Ak ale niekto debatuje, konstatuje a potvrdzuje / vyvracia nazory, tak ma v klasickom pripade rovnako plusiek aj minusiek.

Tot moje skusenosti. Vzdy ked som niekde zacal argumentovat, tak som ziskal jak pozitivnu tak aj negativnu karmu za uplne to iste.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Opak napísal:Proste my sme tu zvyknutý na nejaký štandard..modi sa tu o to pekne staraju a ked pride nejaky novacik tak hned skonci :)
Nie ked pride novacik ale ked pride ko*ot.

V pravidlach je jasne napisane ze temy maju mat normalne nazvy.

Je rozdiel medzi novacikom ktory nieje zabehnuty vo fungovani fora a ko*ot ktory to ma vsetko na pake. Ked nevie citat pravidla, nema ziadne prava a nemoze cakat ohladuplne zaobchadzanie. Nevedomost neospravedlnuje.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Hovorte si o com chcete ale zas to tu pomaly smeruje k tomu ze sme v Hojkovom dome na navsteve.. :)

K teme: Uprimne si myslim, ze ak by som potreboval radu a dostal by som ju od 5stvorcekoveho zeleneho machra ktory by kazdy vecer sexualne zil svojim karmastatusom, ak by mi ta rada pomohla.. pre mna za mna nech je to aj Goťar. :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

schw33k napísal:johnykilla :
Te-wei napísal:Pre mňa je karma dôležitá a veľmi dôležitá. Ukazuje mi aky som oblubený, ako ma tu maju ľudia radi a ako sa im páčia moje nazory. Ja na svojej užasnej karmičke pracujem od prvého dňa čo tu som a zatiaľ mi to ide uspešne, snažím sa písať prispevky tak aby sa páčili a tak aby som dostal len plusové karmy. Vždy si preto dôkladne premyslím čo napíšem, aj keď nie vždy s tým čo napíšem suhlasím, ale tak ak chcem mať peknú karmu, musím pre to nie čo spraviť, obetovať,,, Mojou neskromnou ambiciou je dostať sa do prvej desiatky a dúfam,že sa mi to podarí, aj keď už teraz mi je jasne, že to bude dlhá a ťažká cesta na vrchol uspechu. No ja sa budem snažiť a zdvojnasobím svoje úsilie aby sa mi to podarilo. Vytrvalosti zdar,,, :)

PS zabudol som podotknôť, že s uživatelmi s čer. karmou si nepíšem, ani nečítam ich prispevky a odpisujem len karmám od dvoch zelených štvorcekov nahor.
Ale ako pobavil som sa tu fakt super,,,

Neviem ako vy, ale ja sa chodím na net odreagovať a zabaviť a nie riešiť žabo-myšacie spory,ktoré končia momentom, kedy vypnem comp.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Gangy napísal:Nie ked pride novacik ale ked pride kok****.

V pravidlach je jasne napisane ze temy maju mat normalne nazvy.

Je rozdiel medzi novacikom ktory nieje zabehnuty vo fungovani fora a kok**** ktory to ma vsetko na pake. Ked nevie citat pravidla, nema ziadne prava a nemoze cakat ohladuplne zaobchadzanie. Nevedomost neospravedlnuje.
Takze ty mi tu chces tvrdit, ze pred tym, ako si napisal prvy prispevok na fore, si si precital pravidla?
Take tvrdsie zaobchadzanie by som prijal pri niekom, kto ma aspon 20-30 prispevkov, ked vidim, ze ma niekto 1-2 prispevky, tak je logicke, ze pravidla asi necital, tak mu aspon poviem, co porusil a nabuduce si da pozor. Ale ked mu hned ako prva odpoved pride, ze je primitiv a druha, ze ma lock, tak je to prinajmensom.
mi-chau: o tej navsteve to je jasne, ale toto je o slusnom privitani
Gangy
Darca
Darca

GothaR napísal:Takze ty mi tu chces tvrdit, ze pred tym, ako si napisal prvy prispevok na fore, si si precital pravidla?
Predstav si ze ano.
mi-chau
Darca
Darca

Gangy napísal:Predstav si ze ano.
Tak to si asi jediny.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Suhlasim
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

mi-chau napísal:Tak to si asi jediny.
ja som si ich tiež prečítal :P
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Ja sem je taky cetl sice ne pred prvnim prispevkem ale cetl "spise ze zvedavosti" pac si myslim kdyz je clovek slusne vychovany tak si ty pravidla ani nemusi cist.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Teraz budu dalsie 3 strany o tom, kto cital pravidla a kto nie :D
Gangy
Darca
Darca

Sak ja stale cakam na ten lock.
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Nechcete nekdo tuhle temu prejmenovat na SPAM a nechat ji odemklou?? :D "ironie"
Gothar
Moderátor
Moderátor

fikotek napísal:Ja sem je taky cetl sice ne pred prvnim prispevkem ale cetl "spise ze zvedavosti" pac si myslim kdyz je clovek slusne vychovany tak si ty pravidla ani nemusi cist.
Ale o tom prave hovorim, ja som si ich tiez precital, ale az neskor :)
Len som chcel poukazat na to, ze drviva vacsina novacikov si tie pravidla hned necita. Neviem, ci sa hned po registracii pravidla objavia, alebo nie, ale bolo by dobre, ak by sa objavili, no to sme uz dost OT...
mi-chau
Darca
Darca

GothaR napísal:mi-chau: o tej navsteve to je jasne, ale toto je o slusnom privitani
Ked si si neutrel nohy a zadrbal mi koberec tak mam pravo ta zdrbat, nie? :)
Ja som si pravidla precital az po prvych hojkovych zdrboch (odvtedy mame taky vztah, on ma nema rad ale naopak ja jeho tiez).
Tiez si myslim ze namiesto "bye-bye" by sa hodilo "porusenie pravidla x", lock, popripade den basy..
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja som pravidlá nečítal asi vobec. ožno len pár bodov na ktoré ste sa furt odvolávali keď niekto založil tému z retardovaným názvom. :?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

lekoklatik napísal:Ja som pravidlá nečítal asi vobec. ožno len pár bodov na ktoré ste sa furt odvolávali keď niekto založil tému z retardovaným názvom. :?
ja tiež ako Leko..pamätám si Pravidlo č.18 na ktore sa jednu dobu odvolaval Hojko skoro v kuse... :lol:
Napísať odpoveď