O čom svedčí karma užívateľov?
Podla mna ak ma niekto vysoku pozitivnu karmu, tak len ludom radi, pripadne si robi srandu z novych totalne odvec uzivatelov.
Ak ale niekto debatuje, konstatuje a potvrdzuje / vyvracia nazory, tak ma v klasickom pripade rovnako plusiek aj minusiek.
Tot moje skusenosti. Vzdy ked som niekde zacal argumentovat, tak som ziskal jak pozitivnu tak aj negativnu karmu za uplne to iste.
Ak ale niekto debatuje, konstatuje a potvrdzuje / vyvracia nazory, tak ma v klasickom pripade rovnako plusiek aj minusiek.
Tot moje skusenosti. Vzdy ked som niekde zacal argumentovat, tak som ziskal jak pozitivnu tak aj negativnu karmu za uplne to iste.
Nie ked pride novacik ale ked pride ko*ot.Opak napísal:Proste my sme tu zvyknutý na nejaký štandard..modi sa tu o to pekne staraju a ked pride nejaky novacik tak hned skonci
V pravidlach je jasne napisane ze temy maju mat normalne nazvy.
Je rozdiel medzi novacikom ktory nieje zabehnuty vo fungovani fora a ko*ot ktory to ma vsetko na pake. Ked nevie citat pravidla, nema ziadne prava a nemoze cakat ohladuplne zaobchadzanie. Nevedomost neospravedlnuje.
Hovorte si o com chcete ale zas to tu pomaly smeruje k tomu ze sme v Hojkovom dome na navsteve..
K teme: Uprimne si myslim, ze ak by som potreboval radu a dostal by som ju od 5stvorcekoveho zeleneho machra ktory by kazdy vecer sexualne zil svojim karmastatusom, ak by mi ta rada pomohla.. pre mna za mna nech je to aj Goťar.
K teme: Uprimne si myslim, ze ak by som potreboval radu a dostal by som ju od 5stvorcekoveho zeleneho machra ktory by kazdy vecer sexualne zil svojim karmastatusom, ak by mi ta rada pomohla.. pre mna za mna nech je to aj Goťar.
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
schw33k napísal:johnykilla :
Ale ako pobavil som sa tu fakt super,,,Te-wei napísal:Pre mňa je karma dôležitá a veľmi dôležitá. Ukazuje mi aky som oblubený, ako ma tu maju ľudia radi a ako sa im páčia moje nazory. Ja na svojej užasnej karmičke pracujem od prvého dňa čo tu som a zatiaľ mi to ide uspešne, snažím sa písať prispevky tak aby sa páčili a tak aby som dostal len plusové karmy. Vždy si preto dôkladne premyslím čo napíšem, aj keď nie vždy s tým čo napíšem suhlasím, ale tak ak chcem mať peknú karmu, musím pre to nie čo spraviť, obetovať,,, Mojou neskromnou ambiciou je dostať sa do prvej desiatky a dúfam,že sa mi to podarí, aj keď už teraz mi je jasne, že to bude dlhá a ťažká cesta na vrchol uspechu. No ja sa budem snažiť a zdvojnasobím svoje úsilie aby sa mi to podarilo. Vytrvalosti zdar,,,
PS zabudol som podotknôť, že s uživatelmi s čer. karmou si nepíšem, ani nečítam ich prispevky a odpisujem len karmám od dvoch zelených štvorcekov nahor.
Neviem ako vy, ale ja sa chodím na net odreagovať a zabaviť a nie riešiť žabo-myšacie spory,ktoré končia momentom, kedy vypnem comp.
Takze ty mi tu chces tvrdit, ze pred tym, ako si napisal prvy prispevok na fore, si si precital pravidla?Gangy napísal:Nie ked pride novacik ale ked pride kok****.
V pravidlach je jasne napisane ze temy maju mat normalne nazvy.
Je rozdiel medzi novacikom ktory nieje zabehnuty vo fungovani fora a kok**** ktory to ma vsetko na pake. Ked nevie citat pravidla, nema ziadne prava a nemoze cakat ohladuplne zaobchadzanie. Nevedomost neospravedlnuje.
Take tvrdsie zaobchadzanie by som prijal pri niekom, kto ma aspon 20-30 prispevkov, ked vidim, ze ma niekto 1-2 prispevky, tak je logicke, ze pravidla asi necital, tak mu aspon poviem, co porusil a nabuduce si da pozor. Ale ked mu hned ako prva odpoved pride, ze je primitiv a druha, ze ma lock, tak je to prinajmensom.
mi-chau: o tej navsteve to je jasne, ale toto je o slusnom privitani
Ale o tom prave hovorim, ja som si ich tiez precital, ale az neskorfikotek napísal:Ja sem je taky cetl sice ne pred prvnim prispevkem ale cetl "spise ze zvedavosti" pac si myslim kdyz je clovek slusne vychovany tak si ty pravidla ani nemusi cist.
Len som chcel poukazat na to, ze drviva vacsina novacikov si tie pravidla hned necita. Neviem, ci sa hned po registracii pravidla objavia, alebo nie, ale bolo by dobre, ak by sa objavili, no to sme uz dost OT...
Ked si si neutrel nohy a zadrbal mi koberec tak mam pravo ta zdrbat, nie?GothaR napísal:mi-chau: o tej navsteve to je jasne, ale toto je o slusnom privitani
Ja som si pravidla precital az po prvych hojkovych zdrboch (odvtedy mame taky vztah, on ma nema rad ale naopak ja jeho tiez).
Tiez si myslim ze namiesto "bye-bye" by sa hodilo "porusenie pravidla x", lock, popripade den basy..
-
lekoklatik
VIP