ale aj tak sa tu uz bavime o nicom, cize asi lock...
Oldies - neznicitelne hitovky - disco fon
-
qwerty-xyz
Rattata napísal:nie nie,, najodolnejsi je Žralok to bol taky gumeny potapacsky ericsson s takou smiesnou antenou, len neviem aky to bol model, ked niekto vie nech napise... to je najodolnejsi telefon... Mama ho aj oprala v pracke a v pohode ako keby nic
//autoeditácia príspevku ( 05 Nov 2008, 11:51 )
ja by som ich neachal tiez len oni nechcu nechat mna, obcas.pershing napísal:sme uz sice odveci, ale preco neodides? ja by som ich nechal nech sa biju ked su hlupi, nebudem si predsa zbytocne robit zdravotne problemy
Vo velmi velkej strucnosti (lebo na toto chcem zalozit samostatnu temu) Ked prides so siedmymi kockami na diskoteku ktore su tvoje kamaratky,a ktore chodia s najnebezpecnejsimi ludmi v okrese,tak je niekedy problemik,ked sa holky popiju zacnu sa kolo teba krutit trochu inak niekto to uvidi a zavola dotycnym no a potom to uz ma velmi rychly spad,aj ked ja osbne neschytam pretoze je tam dostatok ludi ktori mi kryju rit a tak isto kamaratky ma nedaju(a takisto ja sa tiez viem uz postarat o par ludi ked sa zacne bitka ala pan prstenov kazdy s kazdym),ale ked sa ide na diskoteku kde okrem kociek s ktorymi som nemam nikoho tak je to dost velky pruser,...
//autoeditácia príspevku ( 05 Nov 2008, 11:53 )
cize ako radis jednoznacne sa pokudsim zohnat nokiu,bude to istejsie a je tam aka taka kvalita ja ked to je uz stareKibo napísal:s tym vylupnes aj ladvinu ked treba, ale je by som skor isiel do tej nokie. nevyzera ako gumenna hracka a aj napriek tomu je narazuvzdorna a vodotesnamoja ma kedysi nahanala ked som utekal na autobus...
ale aj tak sa tu uz bavime o nicom, cize asi lock...
Ty ideš na diskotéku so 7 kočkami, ktoré chodia s najnebezpečnejšími ľudmi z okresu
Samozrejme, že tie baby nepridu so svojimi polovičkami, ale s tebou, opijete sa a ony sa začnu okolo teba krútiť.
A aby toho nebolo dosť, tých 7 najnebezpečnejších chlapov z okresu ťa chce zbiť.
Samozrejme teba trápi, aby sa ti nerozbil telefón.
Tak to su poriadne Kaleraby!
No aby som nebol mimo témy. To, že kedysi sa robili kvalitnejšie telefony je pravda. Ja som len teraz vystriedal siemens cx65. Ten telefon mi takmer denne letel v škole z stola (Ja mám vo zvyku si telefon vyložiť na peňaženku a spolužiačka sa zas rada opiera lakťami o moju lavicu). A ten telefon prežil naozaj všetko.
Samozrejme, že tie baby nepridu so svojimi polovičkami, ale s tebou, opijete sa a ony sa začnu okolo teba krútiť.
A aby toho nebolo dosť, tých 7 najnebezpečnejších chlapov z okresu ťa chce zbiť.
Samozrejme teba trápi, aby sa ti nerozbil telefón.
Tak to su poriadne Kaleraby!
No aby som nebol mimo témy. To, že kedysi sa robili kvalitnejšie telefony je pravda. Ja som len teraz vystriedal siemens cx65. Ten telefon mi takmer denne letel v škole z stola (Ja mám vo zvyku si telefon vyložiť na peňaženku a spolužiačka sa zas rada opiera lakťami o moju lavicu). A ten telefon prežil naozaj všetko.
-
qwerty-xyz
Idem s nimi ja lebo ich polovicky mi za TRIEZVA este veria a maju ine starosti ako ist vonku s polovickou,holiek je velap reto lebo sa nvzajom poznaju. Mna beri preto lebo im s ich problemami viem rychlo pomoct,lebo su to prkotiny. A len telefon ma netrapi,ale tak si zober doklady mas zaliate vo folii im sa nestane nic,peniaze su peniaze a penazenka tiez to nie je nieco mechanicke coho strata by ti mohla nejako estra vadit pokial neides na disko s 30 000 korunami,vies ako som to myslel. Klucom od bytu sa taktiez nestane nic takze ostava len mobil a ja. Sanitke a nasej nemocnici v pripade potreby verimFrikso napísal:Ty ideš na diskotéku so 7 kočkami, ktoré chodia s najnebezpečnejšími ľudmi z okresu![]()
A aby toho nebolo dosť, tých 7 najnebezpečnejších chlapov z okresu ťa chce zbiť.![]()
Samozrejme teba trápi, aby sa ti nerozbil telefón.![]()
Tak to su poriadne Kaleraby!![]()
toto je fakt na dlho,nechcem sa tu zalovat ani niczalozim o tom samostatnu temu lebo to sa tu tak vpisat neda.
-
qwerty-xyz
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pripojim sa k debate. S qwertym sa da v podstate suhlasit ani nie tak ze sa budes bit na disco ale skor ked si pozil a spadnes alebo ti spadne tak tie nove telefony to uz nerozchodia.
Dalsia vec co ma tu udivuje jak tu riesite baterku ako keby ste potrebovali aby vydrzala 5dni v kuse na jednu disco, okrem ineho kupis aj nejake tie cinske neorigo baterie.
Dalsia vec co ma tu udivuje jak tu riesite baterku ako keby ste potrebovali aby vydrzala 5dni v kuse na jednu disco, okrem ineho kupis aj nejake tie cinske neorigo baterie.
-
qwerty-xyz
ale nieeeee to nechcem len na disko ale proste aj nato aby to vydrzalo dva tyzdne v pohotovosti ci sa s tym vola alebo nie,vies prides domov chytis to do ruky a ides s tym vonku a sa neseries ci mas telefon v puzdre a ci ma este priesvitny kryt a ci je plne nabity a icoviny kolo toho.hornblower napísal:Pripojim sa k debate. S qwertym sa da v podstate suhlasit ani nie tak ze sa budes bit na disco ale skor ked si pozil a spadnes alebo ti spadne tak tie nove telefony to uz nerozchodia.