Les napísal:
Ja sa za svoj vek nehanbim. Co ta navedzuje k tomu, aby si si vyplnil nespravne vek? Daj si tam 16, ved to nieje ziadna hanba, aj ja som mal 16
ja sa hambim
lebo ked ti napisem ze mam 15 nebudes ma respektovat ako keby som uz bol dospely. vies teraz som este len sopliak a uz admin na fore
a ty uz si stary kon a nic
asi vies ako to myslim
tak asi preto...a co vas vlastne do toho kolko mame rokov?
lammer napísal:
ja sa hambim
lebo ked ti napisem ze mam 15 nebudes ma respektovat ako keby som uz bol dospely. vies teraz som este len sopliak a uz admin na fore
a ty uz si stary kon a nic
asi vies ako to myslim
tak asi preto...a co vas vlastne do toho kolko mame rokov?
ty hovoris 16, niekto mne 20 a ty napises 15. no zaujimeve
zaujimavejsie je, ze si admin na naj warez sajte
drakeman napísal:
ty hovoris 16, niekto mne 20 a ty napises 15. no zaujimeve
zaujimavejsie je, ze si admin na naj warez sajte
ja a admin? ozraty? to len hojko minule o mna zakopol a spytal sa ci sem chodim, povedal som ano a spytal som sa ho ci by mi nedal admina aby som sa mohol chvastat vonku kamaratom
a povedal ze preco nie ze 25 000 hocikedy.
takze kto chcete byt admin puhych 25 000 a mozete byt aj vy
lammer napísal:
ja a admin? ozraty? to len hojko minule o mna zakopol a spytal sa ci sem chodim, povedal som ano a spytal som sa ho ci by mi nedal admina aby som sa mohol chvastat vonku kamaratom
a povedal ze preco nie ze 25 000 hocikedy.
takze kto chcete byt admin puhych 25 000 a mozete byt aj vy
smoja, ja nepijem a ked uz, tak aby sa nepovedalo, tak symbolicky ale ty musisi byt n atom dobre za 25 000
pozeram ze vela ludi tu pise kolko ma rokov ale nejak nemate vyplnene v profile potom ako dostanete darcek na narodky ked nevieme kedy su ( inac ja mam tolko kolko mam napisane