Opera

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
matus87
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Opera

Príspevok od používateľa matus87 »

Nechtiac som si vypol lištu kam píšem webové stránky, viete tam kde ich zadavate...skušal som to hladať v nastaveniach ale nedari sa mi to zapnuť akurát sa da zadávať do samostatného okna po stlačení F2...ako to mám vrátit na listu hore? Za odpovede dakujem...

dakujem K+ a :lock:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Nástroje > Prispúsebení vzhledu > Tlačítka > Zobrazovaní stránek > A tú lištu kde píšeš stránký iba pretiahneš myškou kde chceš.
Prílohy
bez_názvu.PNG
mmv38
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mmv38 »

tlacidlo----zobrazit-lišty-lišta priebehov
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Ahojte. Mám takýto problém: Stiahol som si Operu 9.60 z oficiálnej stránky Opery (Ak si dáte hľadať v google výraz Opera v slovenčine tak hneď tá prvá) no a tam je stiahnutie opery 9.60 v angličtine a pod tým je slovenčina k stiahnutiu. Ale nieje to Install súbor ale taký že to Windows nwpozná (taká biela ikonka) keď kliknem tak mi dá tú ponuku že akým programom to chcem otvoriť. Poraďte čo s tým mám robiť aby mi to išlo v slovenčine? Prosím napíšte postup jak pre vypátlaného debila OK?
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Mal si dať radšej priamy link, prípadne obrázok a mohol si aj napísať, akú príponu má ten súbor, čo si stiahol. Mne to totiž okrem anglickej verzie ponúka nejakú medzinárodnú a aj to je klasický exe súbor.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

MayDaySk:
predpokladam ze to je subor s priponou *.lng
takze, skopiruj si ho niekde do adresara kde mas nainstalovanu operu, spusti operu, stlac ctrl+F12, hned v prvej zalozke general mas polozku language, daj details, pri polozke user interface language daj choose a nastav cestu k tomu suboru lng.. a je po probleme
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

makaveli napísal:MayDaySk:
predpokladam ze to je subor s priponou *.lng
takze, skopiruj si ho niekde do adresara kde mas nainstalovanu operu, spusti operu, stlac ctrl+F12, hned v prvej zalozke general mas polozku language, daj details, pri polozke user interface language daj choose a nastav cestu k tomu suboru lng.. a je po probleme
Áno presne toto som chcel takže vďaka. Chrono: Len som nevedel či ma nevymažú moderátori ak sem dám link. Vieš ako na to frflú na týchto veľkých fórach. No ale vyriešilo sa to. Ten pod tebou mi dobre poradil.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Da sa nejak nastavit, aby opera ukladala bookmarky do adresara Favorites vo Viste?
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Holubar napísal:Da sa nejak nastavit, aby opera ukladala bookmarky do adresara Favorites vo Viste?
otvor v opere stranku opera:about
v preferences vidis cestu k ini suboru, ten edituj a zmen cestu hot list file, subor s koncovkou adr
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

To vyzera, ze Opera si ich uklada do svojho vlastneho suboru. Ja by som potreboval skor, aby to ukladala vo formate ako IE do toho priecinka, je to len kvoli synchronizacii s Opera Mobile v telefone, synchronizuju sa bookmarky len z toho priecinka
Napísať odpoveď