dakujem K+ a
Opera
Opera
Nechtiac som si vypol lištu kam píšem webové stránky, viete tam kde ich zadavate...skušal som to hladať v nastaveniach ale nedari sa mi to zapnuť akurát sa da zadávať do samostatného okna po stlačení F2...ako to mám vrátit na listu hore? Za odpovede dakujem...
dakujem K+ a
dakujem K+ a
Ahojte. Mám takýto problém: Stiahol som si Operu 9.60 z oficiálnej stránky Opery (Ak si dáte hľadať v google výraz Opera v slovenčine tak hneď tá prvá) no a tam je stiahnutie opery 9.60 v angličtine a pod tým je slovenčina k stiahnutiu. Ale nieje to Install súbor ale taký že to Windows nwpozná (taká biela ikonka) keď kliknem tak mi dá tú ponuku že akým programom to chcem otvoriť. Poraďte čo s tým mám robiť aby mi to išlo v slovenčine? Prosím napíšte postup jak pre vypátlaného debila OK?
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
MayDaySk:
predpokladam ze to je subor s priponou *.lng
takze, skopiruj si ho niekde do adresara kde mas nainstalovanu operu, spusti operu, stlac ctrl+F12, hned v prvej zalozke general mas polozku language, daj details, pri polozke user interface language daj choose a nastav cestu k tomu suboru lng.. a je po probleme
takze, skopiruj si ho niekde do adresara kde mas nainstalovanu operu, spusti operu, stlac ctrl+F12, hned v prvej zalozke general mas polozku language, daj details, pri polozke user interface language daj choose a nastav cestu k tomu suboru lng.. a je po probleme
Áno presne toto som chcel takže vďaka. Chrono: Len som nevedel či ma nevymažú moderátori ak sem dám link. Vieš ako na to frflú na týchto veľkých fórach. No ale vyriešilo sa to. Ten pod tebou mi dobre poradil.makaveli napísal:MayDaySk: