Vaša Top Speed
-
Derlangino
Amateur
accord stary co bol 3,0 co mal 200 koni tolko neda
generacia dozadu zo mala 2,4 190koni na sestke uz ani netahala a na patke ukazovala 230 co som videl sam, a vraj z nej kto si kdesi dal 243 ale to je take jedna babka povedala..
a na to zeby dal realne 260 to musi byt po po lepsom tuningu, co u hondy je bezne ale seriova ziaden accord
generacia dozadu zo mala 2,4 190koni na sestke uz ani netahala a na patke ukazovala 230 co som videl sam, a vraj z nej kto si kdesi dal 243 ale to je take jedna babka povedala..
a na to zeby dal realne 260 to musi byt po po lepsom tuningu, co u hondy je bezne ale seriova ziaden accord
To by sa mu muselo pomoct velmi vela, pretoze pri tychto rychlostiach je uz zavislost vykonu motora a maximalnej rychlosti znacne nelinearna, teda treba vykon vyznamne zvysit, aby sa maximalka zvysila o relativne maly kus.Kibo napísal:skor sa pomyli tachac ako gps. ak si to pozeral na gps, tak ta rychlost je viac menej presna. ak podla tachometra, staci ine obutie gum a trosku cesta z kopca a osali ta o zopar km/h...
starsi accord 2.2 ci 3.0 benzin mali max okolo 230 km/h a ak sa mu dako pomohlo... tak preco nie
Jedine ze by tam bol prehodeny komplet motor za nejaky 300 konovy
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
my sme leteli na Matize styria a 160 na pol dychu, este malo parusmejo napísal:150 na ticu? fuha, to sa uz muselo vznasat
urcite zabudol povedat, ze letel dolu kopcom s vetrom v chrbteinsane napísal:Este povedz ze ta Honda bola nejaka stara neoturbena, benzinova verzia...
len sa ty nikam neponahlaj, nie je to sranda taka rychlost. mal som xy krat problem ubrzdit z 150ky... co by som robil pri 280olihope napísal:trocha sa hambím, však niektorí tu idú 280tkou a pohoda![]()
ale ja na to nemám gule
Stale nechapem tomu, preco tu kazdy vypisuje bludy o nemeckych dialniciach. A vsetko je to stylom, moj kamarat videl obrazok
viete o tom prd. Ved pokial ja viem na nemeckych dialniciach je obmedzena rychlost. mozno len urcite useky su neobmedzene ale nejak sa mi to uz nezda v dnesnej dobe. Na useku co sme sli my tak bolo pocas celeho Nemacka obmedzena rychlost. 
ani nie robil mu niečo ako čo povieš to spravim bolo to asi 10 rokov dozadu ..................a tachometer ukazoval 365 maximum tam bolo 395..............možno išiel menej ked odpočitam nejaku odchylku tachometra ale tak minimalne 320 išiel a neni to žiadny vymiselSyfon napísal:no to si trosku prehnal, nemyslis?
LUBOS to je pekna blbost obmedzena rychlosť je len niekde kde sa niečo deje alebo nejake zly teren aj to je tak 110 130 rychlosť normalne je neobmedzena jazdim take každy rok cez leto a ideme tak 160 po dialnici a autička za miliony nas obiehaju ako motorky ani ich poriadne nevidno a už su fuč
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ok, 10 rokov dozadu a 365 km/h... kam sa hrabe veyron, vsak 
model 996 s motorom 3,4L a vykonom 296k ma maximalku cca 280 km/h, silnejsia verzia Turbo S s vykonom 450k a objemom 3,6L ma maximalku 300 mozno 3. su to modely 1998
takze tvojho otca kamarat je asi najlepsi kamarat s Ferrym Porschem a mal daku brutalnu tovarensku verziu, ze?
model 996 s motorom 3,4L a vykonom 296k ma maximalku cca 280 km/h, silnejsia verzia Turbo S s vykonom 450k a objemom 3,6L ma maximalku 300 mozno 3. su to modely 1998
takze tvojho otca kamarat je asi najlepsi kamarat s Ferrym Porschem a mal daku brutalnu tovarensku verziu, ze?