hladam gps software na pc

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
karosar
Zablokovaný
Zablokovaný

hladam gps software na pc

Príspevok od používateľa karosar »

zdravim, chcem sa spytat na nazov navigacneho programu ktory sa da nainstalovat na pc alebo notebook, naj by bol nejaky kde je co najpodrobnejsie spracovane slovensko, dik
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ako sa chces potom orientovat na mape pomocou GPS zariadenia, ak to bude na PC??? Mas modul, ktory dokazes spojit s PC??? Ale co v pripade, ze PC budes mat stale doma, hmm??? :D

Nebol by pre teba lepsi Router 66, Autoroute 2007 a podobne, pripadne mapy.zoznam.sk, mapy.atlas.sk atd...???
stando22
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stando22 »

Da sa to dávnejšie som to skúšal cez modul Nokia ld w3 robil som to skôr zo zaujímavosti ako s nejakej praktickej príčiny program som použil google maps ktore naslo moju polohu . Neviem či to bude mat nejaké praktické využitie.
Mozno pripojenie takehoto modulu podporuju uz spominane programy Router 66, Autoroute 2007 a dajú sa využiť ako gps ale to netuším nemám s nimi skúsenosť
karosar
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa karosar »

hojko napísal:Ako sa chces potom orientovat na mape pomocou GPS zariadenia, ak to bude na PC??? Mas modul, ktory dokazes spojit s PC??? Ale co v pripade, ze PC budes mat stale doma, hmm??? :D

Nebol by pre teba lepsi Router 66, Autoroute 2007 a podobne, pripadne mapy.zoznam.sk, mapy.atlas.sk atd...???
no jo poplietol som to, myslel som notebook
Napísať odpoveď