hladam gps software na pc
hladam gps software na pc
zdravim, chcem sa spytat na nazov navigacneho programu ktory sa da nainstalovat na pc alebo notebook, naj by bol nejaky kde je co najpodrobnejsie spracovane slovensko, dik
Da sa to dávnejšie som to skúšal cez modul Nokia ld w3 robil som to skôr zo zaujímavosti ako s nejakej praktickej príčiny program som použil google maps ktore naslo moju polohu . Neviem či to bude mat nejaké praktické využitie.
Mozno pripojenie takehoto modulu podporuju uz spominane programy Router 66, Autoroute 2007 a dajú sa využiť ako gps ale to netuším nemám s nimi skúsenosť
Mozno pripojenie takehoto modulu podporuju uz spominane programy Router 66, Autoroute 2007 a dajú sa využiť ako gps ale to netuším nemám s nimi skúsenosť
no jo poplietol som to, myslel som notebookhojko napísal:Ako sa chces potom orientovat na mape pomocou GPS zariadenia, ak to bude na PC??? Mas modul, ktory dokazes spojit s PC??? Ale co v pripade, ze PC budes mat stale doma, hmm???![]()
Nebol by pre teba lepsi Router 66, Autoroute 2007 a podobne, pripadne mapy.zoznam.sk, mapy.atlas.sk atd...???