Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

z fPEDAS zo ZA tu je niekdo ? :)
Najlepsie nejaky zasielatel :D
pato987
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pato987 »

P41NK1LL3R napísal: Na konkrétne štúdium, skúšky, predmety sa opýtam v utorok...
zistil si nieco? :roll:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ďo VŠ mám ešte ďaleko, ale už teraz premýšlam kam ísť. Chcel by som ísť na webdesign/grafiku. Preto ma zaujima kde v Sk/Cz neaká dobrá škola. Poprípadne či má niekto osobné skúsenosti s neakou z nich.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

pato987 napísal:zistil si nieco? :roll:
No veď napíš, čo konkrétne chceš vedieť a ja sa na to opýtam...
pato987
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pato987 »

P41NK1LL3R napísal:No veď napíš, čo konkrétne chceš vedieť a ja sa na to opýtam...
mohol by si mi zistit z ktoreho predmetu su najtazsie skusky,ako daleko su od seba vzdialene tie dve fakulty (FMFI a FM kedze sa uci na oboch),c....a ze ci je pravda ze magisterske konci priemerne 20 ludi.. to je to tam az take narocne?
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

pato987 napísal:mohol by si mi zistit z ktoreho predmetu su najtazsie skusky,ako daleko su od seba vzdialene tie dve fakulty (FMFI a FM kedze sa uci na oboch),c....a ze ci je pravda ze magisterske konci priemerne 20 ludi.. to je to tam az take narocne?
Štúdium vraj nie je príliš náročné, ak to porovnáme s ostatnými predmetmi, tak napr. fyziku, ktorú študujem ja, končí menšie percento z celkového počtu študentov na začiatku 1. semestra...
Najťažšia skúška je vraj z Lineárnej algebry a geometrie, ale ja by som tam určite pridal aj Analýzu...
A fakulta managementu je na ul. Odbojárov, zatiaľ čo FMFI je v Mlynskej doline... vzdialenosť je asi 25-30 min.... (býva to ale tak, že v jeden deň budeš mať zväčša predmety len na jednej fakulte...)...
heLLhole
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heLLhole »

mam zaujem studovat manazment v brne a tak sa chcem spytat niekoho kto tam studuje...pocul som o TSP - staci zvladnut iba to, aby ma zobrali? alebo su tam este nejake prijmace skusky? mozte napisat aj nejake informacie a rady..dikes
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

2heLLhole: http://www.muni.cz/econ/information_for/applicants
je len TSP ak nejdes na evropske hospodarske studia, tam je aj z angliny
heLLhole
Expert
Expert

makaveli napísal:2heLLhole: http://www.muni.cz/econ/information_for/applicants
je len TSP ak nejdes na evropske hospodarske studia, tam je aj z angliny
diki..noo som pozeral tie TSP z minulych rokov a su dost zlozite :? , nevies ako by som ich mal napisat, aby som mal sancu ze ma zoberu ?
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

heLLhole napísal:diki..noo som pozeral tie TSP z minulych rokov a su dost zlozite :? , nevies ako by som ich mal napisat, aby som mal sancu ze ma zoberu ?
TSP a zložité? To je imho jeden z najľahších testov ever. Obzvásť keď berieš do úvahy, že je to prijímacia skúška na VŠ. Ja som to robil minulý rok a bezprostredne po teste som mal síce pocit, že som to napísal zle ale keď som videl percentil 94,11 tak som si pomyslel, že ľudia okolo boli asi všetci úplne sprostí. Fakt keď si spravíš pár minuloročných zadaní tak sa to nedá nedať, lebo typy úloh sú často podobné
heLLhole
Expert
Expert

Vesper napísal:TSP a zložité? To je imho jeden z najľahších testov ever. Obzvásť keď berieš do úvahy, že je to prijímacia skúška na VŠ. Ja som to robil minulý rok a bezprostredne po teste som mal síce pocit, že som to napísal zle ale keď som videl percentil 94,11 tak som si pomyslel, že ľudia okolo boli asi všetci úplne sprostí. Fakt keď si spravíš pár minuloročných zadaní tak sa to nedá nedať, lebo typy úloh sú často podobné
no tak niektore ulohy su jednoduche, ale ine zase take ze len pozeram
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

heLLhole napísal:no tak niektore ulohy su jednoduche, ale ine zase take ze len pozeram
ale to aj pre ostatnych, to je ta vyhoda.. tam nejde o to to napisat na nejaku hranicu (samozrejme viac je lepsie).. ale ako to napises v porovnani s ludmi, ktori mali tu istu variantu TSP
LJ
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa LJ »

nema niekdo referencie o pripravnom kurze na pravo, ktory robi Trnavska uni? (pripadne o inych kurzoch podobne organizovanych) :)
heLLhole
Expert
Expert

takze v brne je muni aj VUT, ktora z nich je kvalitnejsia na ktoru je lahsie sa dostat ?
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

LJ napísal:nema niekdo referencie o pripravnom kurze na pravo, ktory robi Trnavska uni? (pripadne o inych kurzoch podobne organizovanych) :)
cauko,chystas sa na pravo do TT?Mozno budeme kolegovia:-)
LJ
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa LJ »

Deco napísal:cauko,chystas sa na pravo do TT?Mozno budeme kolegovia:-)
Caf! V konkurenci kurzov Palarika(10 000,-), Mateja Bela, a tych roznych "sukromnych" kurzov mi to pride najlepsie :P Ale zaujimal by ma aj nazor niekoho ineho ;)

No a ti kolegovia DUFAM ze budeme :D
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

LJ napísal:Caf! V konkurenci kurzov Palarika(10 000,-), Mateja Bela, a tych roznych "sukromnych" kurzov mi to pride najlepsie :P Ale zaujimal by ma aj nazor niekoho ineho ;)

No a ti kolegovia DUFAM ze budeme :D
Neviem ti velmi poradit ohladom tych kurzov. Ja som uz prijaty,takze musis nejako zvladnut prijmacky :D
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

Zdravim. Ja by som tiez potreboval poradit ohladom vysky... chcel by som sa naplno venovat programovaniu aplikacii. Ale neviem ktora vyska by bola najvhodnejsia resp. ktora by ma najviac pripravila/ pomohla mi sa presadit.
Ano viem, ze ked chcem programovat nepotrebujem ani vysku,staci to dokonale vediet...ale predsalen...bez vysky ani na krok...este k tomu ked mam znamky ake mam(1). :wink:
vdaka za radu...pokial viem, nejaka je v Bratislave a aj v Brne...ale neviem, ktora je lepsia/vhodnejsia...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

Ja by som tiez chcel poradit ohladom vysky, mozno trocha predcasne, ale predsa, len nejake zakladne referencie ohladom informy na CVUT a MU Brno...pripadne nejake dalsie alternativy v PRG or v BRNe, pripadne niekde v CR, ale skor to Brno, Praha..., do blavy sa mi akosi neraci a doma ostat nechcem :P
Orientujem sa skor na siete[tj konfig zariadeni, programovanie zariadeni, instalacia atd] ale zaujimam sa aj o Linux, unix atd... co som pozeral tak masarycka je celkom slusna...ale kludne ma vyvedte z omylu :)
moje zameranie sa mozno do roka zmeni, ale skor nie... na toto smerujem uz hodnu chvilu,
dodam ze som gympli, v maticko - informaticko - fyzikalnej triede, priemer 2, z matiky 2,1; informa 1; anglina - 1-2, ale planuje sa vyssia uroven maturity plus first certificate .. plus mam nejake cisco vedomosti
+ uvediem ze chodim na srobarku, kosicania si domyslia svoje :D
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

2pershing: ked siete, tak to asi skor na VUT.. na MU to mame skor take vseobecnejsie zamerane (ale samozrejme je tu aj par predmetov na siete) a dost teoreticke.. na VUT je to praktickejsie zamerane
Napísať odpoveď