Najlepsie nejaky zasielatel
Aka vysoka skola ?
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
pato987
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
mohol by si mi zistit z ktoreho predmetu su najtazsie skusky,ako daleko su od seba vzdialene tie dve fakulty (FMFI a FM kedze sa uci na oboch),c....a ze ci je pravda ze magisterske konci priemerne 20 ludi.. to je to tam az take narocne?P41NK1LL3R napísal:No veď napíš, čo konkrétne chceš vedieť a ja sa na to opýtam...
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Štúdium vraj nie je príliš náročné, ak to porovnáme s ostatnými predmetmi, tak napr. fyziku, ktorú študujem ja, končí menšie percento z celkového počtu študentov na začiatku 1. semestra...pato987 napísal:mohol by si mi zistit z ktoreho predmetu su najtazsie skusky,ako daleko su od seba vzdialene tie dve fakulty (FMFI a FM kedze sa uci na oboch),c....a ze ci je pravda ze magisterske konci priemerne 20 ludi.. to je to tam az take narocne?
Najťažšia skúška je vraj z Lineárnej algebry a geometrie, ale ja by som tam určite pridal aj Analýzu...
A fakulta managementu je na ul. Odbojárov, zatiaľ čo FMFI je v Mlynskej doline... vzdialenosť je asi 25-30 min.... (býva to ale tak, že v jeden deň budeš mať zväčša predmety len na jednej fakulte...)...
-
makaveli
King
2heLLhole: http://www.muni.cz/econ/information_for/applicants
je len TSP ak nejdes na evropske hospodarske studia, tam je aj z angliny
diki..noo som pozeral tie TSP z minulych rokov a su dost zlozitemakaveli napísal:2heLLhole: http://www.muni.cz/econ/information_for/applicants
-
Vesper
Professional
TSP a zložité? To je imho jeden z najľahších testov ever. Obzvásť keď berieš do úvahy, že je to prijímacia skúška na VŠ. Ja som to robil minulý rok a bezprostredne po teste som mal síce pocit, že som to napísal zle ale keď som videl percentil 94,11 tak som si pomyslel, že ľudia okolo boli asi všetci úplne sprostí. Fakt keď si spravíš pár minuloročných zadaní tak sa to nedá nedať, lebo typy úloh sú často podobnéheLLhole napísal:diki..noo som pozeral tie TSP z minulych rokov a su dost zlozite, nevies ako by som ich mal napisat, aby som mal sancu ze ma zoberu ?
no tak niektore ulohy su jednoduche, ale ine zase take ze len pozeramVesper napísal:TSP a zložité? To je imho jeden z najľahších testov ever. Obzvásť keď berieš do úvahy, že je to prijímacia skúška na VŠ. Ja som to robil minulý rok a bezprostredne po teste som mal síce pocit, že som to napísal zle ale keď som videl percentil 94,11 tak som si pomyslel, že ľudia okolo boli asi všetci úplne sprostí. Fakt keď si spravíš pár minuloročných zadaní tak sa to nedá nedať, lebo typy úloh sú často podobné
Neviem ti velmi poradit ohladom tych kurzov. Ja som uz prijaty,takze musis nejako zvladnut prijmackyLJ napísal:Caf! V konkurenci kurzov Palarika(10 000,-), Mateja Bela, a tych roznych "sukromnych" kurzov mi to pride najlepsieAle zaujimal by ma aj nazor niekoho ineho
![]()
No a ti kolegovia DUFAM ze budeme
-
manager666
Star
Zdravim. Ja by som tiez potreboval poradit ohladom vysky... chcel by som sa naplno venovat programovaniu aplikacii. Ale neviem ktora vyska by bola najvhodnejsia resp. ktora by ma najviac pripravila/ pomohla mi sa presadit.
Ano viem, ze ked chcem programovat nepotrebujem ani vysku,staci to dokonale vediet...ale predsalen...bez vysky ani na krok...este k tomu ked mam znamky ake mam(1).
vdaka za radu...pokial viem, nejaka je v Bratislave a aj v Brne...ale neviem, ktora je lepsia/vhodnejsia...
Ano viem, ze ked chcem programovat nepotrebujem ani vysku,staci to dokonale vediet...ale predsalen...bez vysky ani na krok...este k tomu ked mam znamky ake mam(1).
vdaka za radu...pokial viem, nejaka je v Bratislave a aj v Brne...ale neviem, ktora je lepsia/vhodnejsia...
Ja by som tiez chcel poradit ohladom vysky, mozno trocha predcasne, ale predsa, len nejake zakladne referencie ohladom informy na CVUT a MU Brno...pripadne nejake dalsie alternativy v PRG or v BRNe, pripadne niekde v CR, ale skor to Brno, Praha..., do blavy sa mi akosi neraci a doma ostat nechcem
Orientujem sa skor na siete[tj konfig zariadeni, programovanie zariadeni, instalacia atd] ale zaujimam sa aj o Linux, unix atd... co som pozeral tak masarycka je celkom slusna...ale kludne ma vyvedte z omylu
moje zameranie sa mozno do roka zmeni, ale skor nie... na toto smerujem uz hodnu chvilu,
dodam ze som gympli, v maticko - informaticko - fyzikalnej triede, priemer 2, z matiky 2,1; informa 1; anglina - 1-2, ale planuje sa vyssia uroven maturity plus first certificate .. plus mam nejake cisco vedomosti
+ uvediem ze chodim na srobarku, kosicania si domyslia svoje
Orientujem sa skor na siete[tj konfig zariadeni, programovanie zariadeni, instalacia atd] ale zaujimam sa aj o Linux, unix atd... co som pozeral tak masarycka je celkom slusna...ale kludne ma vyvedte z omylu
moje zameranie sa mozno do roka zmeni, ale skor nie... na toto smerujem uz hodnu chvilu,
dodam ze som gympli, v maticko - informaticko - fyzikalnej triede, priemer 2, z matiky 2,1; informa 1; anglina - 1-2, ale planuje sa vyssia uroven maturity plus first certificate .. plus mam nejake cisco vedomosti
+ uvediem ze chodim na srobarku, kosicania si domyslia svoje