konzola sa da povolit niekde v nastaveniach priamo v menu hry..., uz si nepamatam presne kde. Key si mozes zadat v tom MP options. K tomu tvojmu kickovaniu skor uvedenemu. Zmenit key a zmenit nick.
Jednoznačne.Najlepšia game za rok 2007.Skvela hratelnost,nízke požiadavky,atmosfera a moderné bojisko.Síce je to krátke ale kvalitné a ešte kvalitný multiplayer
usporaduvame vianocny turnaj v COD4 zaujemcovia s jednotlivych klanov sa mozu prihlasit u mna na mojom icq 191 041 903 alebo cez sukromnu spravu tu na hojko.com
tu su pravidla : www.die4game.xf.cz/pravidla.htm
Marek99 napísal:usporaduvame vianocny turnaj v COD4 zaujemcovia s jednotlivych klanov sa mozu prihlasit u mna na mojom icq 191 041 903 alebo cez sukromnu spravu tu na hojko.com
tu su pravidla : www.die4game.xf.cz/pravidla.htm
nemohli by ste tam dat oficialny maplist? (crossfire,strike,backlot,crash,citystreets), ostatne mapy okrem vacantu som hral naposledy pred pol rokom
este chcem podotknut ze netreba original, nas server mame craknuty cize sa tam pripojite v pohode an zapas, a tie mapy su v pravidlach ktore su povolene
Marek99 napísal:este chcem podotknut ze netreba original, nas server mame craknuty cize sa tam pripojite v pohode an zapas, a tie mapy su v pravidlach ktore su povolene
Pls poradte toto my hlasi ak sa pripojim na neaky server pravdaze cracknuti server pls poradte som zufali Dakujem za vsetky rady
Pise mi to
Error
Server connection timed out.
Bilingo napísal:Pls poradte toto my hlasi ak sa pripojim na neaky server pravdaze cracknuti server pls poradte som zufali Dakujem za vsetky rady
Pise mi to
Error
Exit
skus vypnut firewall alebo ak ti ho firewall blokuje tak daj odblokovat
Bilingo napísal:Pls poradte toto my hlasi ak sa pripojim na neaky server pravdaze cracknuti server pls poradte som zufali Dakujem za vsetky rady
Pise mi to
Error
Exit
Robia ti to vsetky? CZ/Sk alebo zahranicne? Mne to obcas urobi zahranicny napr. ja mam vo favourites jeden z Holandska, a obcas mi failne. Skus si najst iny server.
Tak bol to rusky aj talianksy aj Cesky ked vypnem firewall alebo ako sa to pise tak tam mam vinimky a mam zaskrtnute Call of duty 4 MW a Punkbuster A Punkubuster B a nemoze to byt tym ze mam patch ten upln prvy 1.0 ?? SOM ZUFALI Ale dakujem za vsetky rady