a one mam staticku ip....ehe
Reset download limitu
Reset download limitu
Neviem ako inak to nazvat, ale chcel by som sa vas opytat ako je mozne resetnut mnozstvo prijatich dat...je to takto: moj internetovy dodavatel nam nastavil to, ze mozem stiahnut 1500 MB denne rychlostou 500 kb/s , ale po precerpani tochto limitu mi rychlost downloadu klesne pod 30kb/s...chcel by som sa vas opytat ci je tu moznost "resetnut si ten limit"...a ako je to mozne...
dik
Neviem, čo máš za providera, ale pokiaľ to nie je úplny amatér, tak s najväčšou pravdepodobnosťou to vyresetovať dokáže len on.. (resp. niekto, kto k nemu má alebo si vie urobiť prístup).
Máš to presne tak isto akoby si mal telefón s paušálom 60min.. a v polovici mesiaca by si chcel vyresetovať stav prevolaných minút. Dokážeš to urobiť, keď máš predplatený aj CLIP?

Máš to presne tak isto akoby si mal telefón s paušálom 60min.. a v polovici mesiaca by si chcel vyresetovať stav prevolaných minút. Dokážeš to urobiť, keď máš predplatený aj CLIP?
predstav si takuto podmienku > ak 192.168.1.10 stiahol viac ako 1500MB dat zniz rychlost na 30 KB/s
a teraz mi povedz ze ktoru z tych casti mozes zmenit. IP adresu ?? ano mozes ale nepojde ti korektne siet, limit dat ? ten si zaplatil to nastavuje provider a aj to znizovanie rychlosti. ci ti pomoze zmena MAC alebo IP adresy - skus a uvidis ale podla mna nie
a teraz mi povedz ze ktoru z tych casti mozes zmenit. IP adresu ?? ano mozes ale nepojde ti korektne siet, limit dat ? ten si zaplatil to nastavuje provider a aj to znizovanie rychlosti. ci ti pomoze zmena MAC alebo IP adresy - skus a uvidis ale podla mna nie
dnes mi to pripadalo skor ako > ak 192.168.1.10 stiahol viac ako 1700MB dat , zhod tomu curakovi netSAmo napísal:predstav si takuto podmienku > ak 192.168.1.10 stiahol viac ako 1500MB dat zniz rychlost na 30 KB/s
ale k veci neni na to ziadne soft alebo daco podobne ?