Reset download limitu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
vvx
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Reset download limitu

Príspevok od používateľa vvx »

Neviem ako inak to nazvat, ale chcel by som sa vas opytat ako je mozne resetnut mnozstvo prijatich dat...je to takto: moj internetovy dodavatel nam nastavil to, ze mozem stiahnut 1500 MB denne rychlostou 500 kb/s , ale po precerpani tochto limitu mi rychlost downloadu klesne pod 30kb/s...chcel by som sa vas opytat ci je tu moznost "resetnut si ten limit"...a ako je to mozne... :) dik

a one mam staticku ip....ehe :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Neviem, čo máš za providera, ale pokiaľ to nie je úplny amatér, tak s najväčšou pravdepodobnosťou to vyresetovať dokáže len on.. (resp. niekto, kto k nemu má alebo si vie urobiť prístup).

Máš to presne tak isto akoby si mal telefón s paušálom 60min.. a v polovici mesiaca by si chcel vyresetovať stav prevolaných minút. Dokážeš to urobiť, keď máš predplatený aj CLIP?

;)
vvx
Expert
Expert

no len som o tom pocul, povrava sa to tu ze sa to dajako da obist...tak preto sa pytam...

// je to len taky "mestky " provider...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tak sa na to opýtaj tých, čo rozširujú tieto fámy.. tu Ti určite nikto nepomôže, keďže ani nikto nevie názov providera.. :)
vvx
Expert
Expert

takze som sa prave pozeral,takze naseho providera resp. teraz uz to mozem povedat "BrNet odkupil SlovaNET takze neviem ako je to teraz...
SAmo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SAmo »

predstav si takuto podmienku > ak 192.168.1.10 stiahol viac ako 1500MB dat zniz rychlost na 30 KB/s

a teraz mi povedz ze ktoru z tych casti mozes zmenit. IP adresu ?? ano mozes ale nepojde ti korektne siet, limit dat ? ten si zaplatil to nastavuje provider a aj to znizovanie rychlosti. ci ti pomoze zmena MAC alebo IP adresy - skus a uvidis ale podla mna nie
vvx
Expert
Expert

SAmo napísal:predstav si takuto podmienku > ak 192.168.1.10 stiahol viac ako 1500MB dat zniz rychlost na 30 KB/s

a teraz mi povedz ze ktoru z tych casti mozes zmenit. IP adresu ?? ano mozes ale nepojde ti korektne siet, limit dat ? ten si zaplatil to nastavuje provider a aj to znizovanie rychlosti. ci ti pomoze zmena MAC alebo IP adresy - skus a uvidis ale podla mna nie
dnes mi to pripadalo skor ako > ak 192.168.1.10 stiahol viac ako 1700MB dat , zhod tomu curakovi net :D

ale k veci neni na to ziadne soft alebo daco podobne ?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

data pretekaju, a on to kontroluje, alebo jeho system... ked sa k nemu dostanes
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

aj ja by som nieco take potrebval, ale t-mobile sa asi oyebat neda niako :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Filipito napísal:aj ja by som nieco take potrebval, ale t-mobile sa asi oyebat neda niako :?
iste ze nie
Napísať odpoveď