holiace storojceky cez telefon

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

holiace storojceky cez telefon

Príspevok od používateľa Masaker »

caute mal som taky divny telefonat.. volal nejaky chalan ze zastupuje nejaku svajciarsku firmu ktora prave mvstupila na sk trh a namiesto tv reklamy si robi reklamu tak ze zdarma zasiela strojceky a potom len nahradne brity... co to je za firma neni to len nejaky oje*? viete o tom nieco?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A ta firma sa zaobera tymi strojcekmi?
Pride mi to ako odrb..
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A jedna náhradná britva bude stáť 5000sk.. ;)
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

290 sk ze stoji niekolko nahradnych.. akoze ano ta forma dosla na slovensko s tym ze to ide predavat. .a bacha!
ked zavolate na zakaznicku linku a poviete ze nieste spokojny tak vam strojcek zostane a brity nebudete musiet kupovat.. je to zadara:D
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Volá sa to Flexi Front, otec ich teda tiež vyskúšal (po tom telefonáte), normálne prišli poštou (teda žiadny odrb) ale sme sa zhodli na tom že sú pomerne tupé...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ja som mu povedal ze ench to posle... ale ja ze top je masina a ne len takyto tahaci strojcek... a povedal 79 sk. .to mi za 79 sk ani nestoji... to zrusim takuto ktiinu
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

mne uz aj dosiel papier.. je to v celku zaujimave... ze za 79..

12 nahradnych hlavic stoji 299 sk..
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

do nasej rodiny prisli 3 (pre mna pre otca a pre deda) jeden set za 79 sk
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

Mna to nahovarali robit :D ale ked si predstavim ako tlacim kaleraby do hlavy ludom na druhej strane kabla :? . Ale inak sa mi ten strojcek celkom pozdaval, mala som ho v ruke, akurat mi nedovolili sa s tym oholit..... 8)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

myslim ze to mam doma. a nemozem povedat kriveho slova nato. a za tu cenu... daleko lepsie nez mach3 od cigana spred hypermarketu :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Mne príde zbytočné reagovať na takúto a podobnú formu predaja. Seriózna firma má seriózny prístup a nie brigádnika s vlastným telefónom, ktorý má sľúbené modré z neba - stačí len predať 5 000 strojčekov za mesiac.. :|

//:edit
Frco napísal:...za tych 6 hodin co robila ju tolko krat poslali do <> ze az.
A čuduješ sa?
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

omg tento telemarketing by som zakazal zakonom. Je to proste obtazovanie ludi. Aj kamoska to skusila pred par tyzdnami, tiez zhodou okolnosti tieto strojceky ponukala, platite vlastne hlavne za to postovne a balne, aspon co mi vravela.
Po jednom dni to nechala, za tych 6 hodin co robila ju tolko krat poslali do <> ze az.
Edward88
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Edward88 »

Tiež som mal telefonát. Naučené frázy, žiaden odrb, ak súhlasíš, pošlú ti poštou veci, odskúšaš, ak sa ti to zapáči, objednáš si ďalšie, ak nie, zavoláš, poďakuješ, že ďalej nechceš a vec je vybavená. Ja len ten SK národ chcem vidieť, ako "zabudnú" zaplatiť tých 79.- Sk. Čo potom? Budú ich naháňať exekútori?
Ešte som zažil inú namotávku. Pošlú ti jedno DVD zdarma o divokej prírode a zvieratách, ty nadšený si povieš, waaaw, fasa, súhlasiš s tým, že ti pošlú ďalšie dve, podotýkam zo zbierky dokopy 24(?) za 199 Sk, k tomu nejaký úložný box na kartičky, elektronický diár v tej cene, no a automaticky ak to neodriekneš, ti budú raz za čas chodiť DVDčka v hodnote 349.- Sk/ks. No a prosím pekne, to ti chýba do zbierky ešte nejakých 22 ks. A 22, resp. 23 ks za 349 Sk.... slušné, no a celá táto sranda ťa vyjde okolo 9.000.- a ty máš dobrý pocit, že keď si tie DVD poukladáš vedľa seba do stojanu , tak ti obaly dvdčiek zboku ukážu poskladaný obrázok nejakého tigra. No a nekúp to ďeťom keď si ich už rozbabral prvými kusmi do zbierky a oni chcú kompletného tigríka. Marketingová stratégia....
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Nam toto doslo tiez, a celko fajn to bolo normalne ze aj ostre, ... Takze oholit sa s tym da :lol: :
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes som si kupil nahradne pre Mach3, dve hlavy za 200 korun a potom som stretol kamarata, kecali sme a hovoril, ze im komplet do jej firmy asi vsetkym volali, ze za 79 korun mozu mat nejaky ten strojcek..., ze teda staci zaplatit postovne. Ma to uz niekto, odskusal to, co je to zac...??? S Machom som posledny, ale tak ked je to skoro zadarmo, tak preco to nevyskusat??? 8)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

hojko, ako j sa este neholim ale fotrik si to pochvaluje a uz si objednal aj tie nahradne cepielky neviem 6 alebo 8 ks tak je za 249sk.

btw:namn netelefonovali nam to prislo normalne postou ziadny telefonat
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ja to pouzivam, nahovoril ma na to oco, ktory to chcel tiez vyskusat. No on hovori, ze mu jedna hlavica vydrzi 3 tyzdne a viac, ja to menim po nejakych 5-6 pouzitiach co su 2-3 tyzdne, zalezi od toho, ake velke mam strnisko a ine cinitele :D ale je to lacne a za tu cenu fakt DOBRE. ODPORUCAM ASPON VYSKUSAT.
janci11
Novice
Novice

Príspevok od používateľa janci11 »

no tiez mi volali a prisiel mi uz papier ze potvrdenie objednavky.....takze ako ste s tym spokojny? a k tym nahradnym hlaviciam spolu zo strojcekom pridu 4 a potom automaticky ak to nezrusim mi za 4 tyzdne pride prva zasielka 12 nahradnych za 299+79Sk a potom kazde tri mesiace dalsie? a ked to chcem zmenit tak staci zavolat na to cislo a povedat ze naharadne hlavice chcem dajme tomu iba 1x rocne ? moc rychlo nezarastam takze mi ich netreba 48 rocne :oops: :lol:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hmm kamaratka to predavala cez fon a skoncila s tym hovorila mi to jeden den a na druhy den mi mama hovori ze volali mi tak som ti objednala holiaci strojcek :-D. Mam to doma a neviem neskusal som ale heh nefim podla mna podla obalu by som povedal ze je to urcene pre anglicky trh tam to dade mali v sklade nikto nekupoval tak asi daky typek to vsetko skupil a ted to tuna predava za 5xceny :-D A ked menis hentu hlavicu po 6 x tak nic moc ja nefim ci som tak makky abo co ale vlastne aj bart ktori zarasta jak ahmed meni hlavicu po 2 mesiacoch co sa holi 2x do tyzdna teraz hovorim o mach3. Podla mna to bude v tom ze mach pouziva lepsiu ocel hento bude daky plech.
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

tiez som mal telefonat, reku 79 nieje vela, ak to bude dobre nahradim fusion tymto, no po vyskusani som ostal verny fusion aj ked ma drahe hlavice, kvalita je kvalita
apson podla mna je to brak co hadam nestoji ani za 79sk (ale mozno to len mne vadi) ale 12 hlavic za tu cenu to je riadna supa, keby tak staly hlavice na fusion by bolo super :P

inac da sa to zrusit pripadne zmenit dodavky hlavic aj cez net a pritom nemusia do vas tlacit kaleraby ze preco ostat pri nich a pod :wink:
Napísať odpoveď