holiace storojceky cez telefon
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
holiace storojceky cez telefon
caute mal som taky divny telefonat.. volal nejaky chalan ze zastupuje nejaku svajciarsku firmu ktora prave mvstupila na sk trh a namiesto tv reklamy si robi reklamu tak ze zdarma zasiela strojceky a potom len nahradne brity... co to je za firma neni to len nejaky oje*? viete o tom nieco?
Mne príde zbytočné reagovať na takúto a podobnú formu predaja. Seriózna firma má seriózny prístup a nie brigádnika s vlastným telefónom, ktorý má sľúbené modré z neba - stačí len predať 5 000 strojčekov za mesiac.. 
//:edit
//:edit
A čuduješ sa?Frco napísal:...za tych 6 hodin co robila ju tolko krat poslali do <> ze az.
omg tento telemarketing by som zakazal zakonom. Je to proste obtazovanie ludi. Aj kamoska to skusila pred par tyzdnami, tiez zhodou okolnosti tieto strojceky ponukala, platite vlastne hlavne za to postovne a balne, aspon co mi vravela.
Po jednom dni to nechala, za tych 6 hodin co robila ju tolko krat poslali do <> ze az.
Po jednom dni to nechala, za tych 6 hodin co robila ju tolko krat poslali do <> ze az.
-
Edward88
Light Expert
Tiež som mal telefonát. Naučené frázy, žiaden odrb, ak súhlasíš, pošlú ti poštou veci, odskúšaš, ak sa ti to zapáči, objednáš si ďalšie, ak nie, zavoláš, poďakuješ, že ďalej nechceš a vec je vybavená. Ja len ten SK národ chcem vidieť, ako "zabudnú" zaplatiť tých 79.- Sk. Čo potom? Budú ich naháňať exekútori?
Ešte som zažil inú namotávku. Pošlú ti jedno DVD zdarma o divokej prírode a zvieratách, ty nadšený si povieš, waaaw, fasa, súhlasiš s tým, že ti pošlú ďalšie dve, podotýkam zo zbierky dokopy 24(?) za 199 Sk, k tomu nejaký úložný box na kartičky, elektronický diár v tej cene, no a automaticky ak to neodriekneš, ti budú raz za čas chodiť DVDčka v hodnote 349.- Sk/ks. No a prosím pekne, to ti chýba do zbierky ešte nejakých 22 ks. A 22, resp. 23 ks za 349 Sk.... slušné, no a celá táto sranda ťa vyjde okolo 9.000.- a ty máš dobrý pocit, že keď si tie DVD poukladáš vedľa seba do stojanu , tak ti obaly dvdčiek zboku ukážu poskladaný obrázok nejakého tigra. No a nekúp to ďeťom keď si ich už rozbabral prvými kusmi do zbierky a oni chcú kompletného tigríka. Marketingová stratégia....
Ešte som zažil inú namotávku. Pošlú ti jedno DVD zdarma o divokej prírode a zvieratách, ty nadšený si povieš, waaaw, fasa, súhlasiš s tým, že ti pošlú ďalšie dve, podotýkam zo zbierky dokopy 24(?) za 199 Sk, k tomu nejaký úložný box na kartičky, elektronický diár v tej cene, no a automaticky ak to neodriekneš, ti budú raz za čas chodiť DVDčka v hodnote 349.- Sk/ks. No a prosím pekne, to ti chýba do zbierky ešte nejakých 22 ks. A 22, resp. 23 ks za 349 Sk.... slušné, no a celá táto sranda ťa vyjde okolo 9.000.- a ty máš dobrý pocit, že keď si tie DVD poukladáš vedľa seba do stojanu , tak ti obaly dvdčiek zboku ukážu poskladaný obrázok nejakého tigra. No a nekúp to ďeťom keď si ich už rozbabral prvými kusmi do zbierky a oni chcú kompletného tigríka. Marketingová stratégia....
-
hojko
Site Admin
Dnes som si kupil nahradne pre Mach3, dve hlavy za 200 korun a potom som stretol kamarata, kecali sme a hovoril, ze im komplet do jej firmy asi vsetkym volali, ze za 79 korun mozu mat nejaky ten strojcek..., ze teda staci zaplatit postovne. Ma to uz niekto, odskusal to, co je to zac...??? S Machom som posledny, ale tak ked je to skoro zadarmo, tak preco to nevyskusat??? 
Ja to pouzivam, nahovoril ma na to oco, ktory to chcel tiez vyskusat. No on hovori, ze mu jedna hlavica vydrzi 3 tyzdne a viac, ja to menim po nejakych 5-6 pouzitiach co su 2-3 tyzdne, zalezi od toho, ake velke mam strnisko a ine cinitele
ale je to lacne a za tu cenu fakt DOBRE. ODPORUCAM ASPON VYSKUSAT.
no tiez mi volali a prisiel mi uz papier ze potvrdenie objednavky.....takze ako ste s tym spokojny? a k tym nahradnym hlaviciam spolu zo strojcekom pridu 4 a potom automaticky ak to nezrusim mi za 4 tyzdne pride prva zasielka 12 nahradnych za 299+79Sk a potom kazde tri mesiace dalsie? a ked to chcem zmenit tak staci zavolat na to cislo a povedat ze naharadne hlavice chcem dajme tomu iba 1x rocne ? moc rychlo nezarastam takze mi ich netreba 48 rocne

-
Runes
Addict
hmm kamaratka to predavala cez fon a skoncila s tym hovorila mi to jeden den a na druhy den mi mama hovori ze volali mi tak som ti objednala holiaci strojcek
. Mam to doma a neviem neskusal som ale heh nefim podla mna podla obalu by som povedal ze je to urcene pre anglicky trh tam to dade mali v sklade nikto nekupoval tak asi daky typek to vsetko skupil a ted to tuna predava za 5xceny
A ked menis hentu hlavicu po 6 x tak nic moc ja nefim ci som tak makky abo co ale vlastne aj bart ktori zarasta jak ahmed meni hlavicu po 2 mesiacoch co sa holi 2x do tyzdna teraz hovorim o mach3. Podla mna to bude v tom ze mach pouziva lepsiu ocel hento bude daky plech.
tiez som mal telefonat, reku 79 nieje vela, ak to bude dobre nahradim fusion tymto, no po vyskusani som ostal verny fusion aj ked ma drahe hlavice, kvalita je kvalita
apson podla mna je to brak co hadam nestoji ani za 79sk (ale mozno to len mne vadi) ale 12 hlavic za tu cenu to je riadna supa, keby tak staly hlavice na fusion by bolo super
inac da sa to zrusit pripadne zmenit dodavky hlavic aj cez net a pritom nemusia do vas tlacit kaleraby ze preco ostat pri nich a pod
apson podla mna je to brak co hadam nestoji ani za 79sk (ale mozno to len mne vadi) ale 12 hlavic za tu cenu to je riadna supa, keby tak staly hlavice na fusion by bolo super
inac da sa to zrusit pripadne zmenit dodavky hlavic aj cez net a pritom nemusia do vas tlacit kaleraby ze preco ostat pri nich a pod