// v pohode
Diablo 2,LOD
-
Jimmy
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
http://teknokyo.planetdiablo.gamespy.com/Chalesnik napísal:zdravim poradite pls kde zozeniem fukcny Tkenokyo mod alebo popripade co mi na to treba lebo tie co som vygooglil mi nesli
nalavo mas download, presmeruje ta to na fileplanet, kde sa staci zaregistrovat a mozes stiahnut.....je to na verziu 1.10 (na novsiu nieje)
skus si spustit video test, co ti povieSargen napísal:Pri spusteni diabla mi vyhodi tuto chybu (vid priloha)
neviete cim to bude?
cawte ludia. tak teda pridam sa aj ja do tejto temy. Momentalne som zacal hrat diablo aby som si pripomenul o com to vlasne je kedze prichadza diablo 3.
Hravame aj s kamosmi po hamatchi. Takze po lan. Ak by sa tu nasiel niekto kto sa chce pridat tak kludne. Moj server bezi takmer nonstop (okrem noci) takze ak by niekto chcel zahrat tak nech mi napise na icq 291 902 448. ja mu dam udaje o sieti a IP. Sem tam dam reset servera aby bolo co zabijat. Takze drahy bubaci, hlaste sa kym vam vsetky expy neukradnem 
tento patch som si dnes nainstaloval... a odvtedy mi nejde diablo spustit.PsychoS napísal:patch 1.12a
ten set je naky zvlastny, dava +3 to necro skills a potom nejake +pre skily pre sorceresku(fire wall, meteor)MirecPB napísal:paradna hra. Som to presiel za necromancera komplet. som mal tento set na sebehttp://www.diablo2.sk/index.php?Action= ... 32&Grade=1, pri nom necro vyzera ako ghoul (co ma firewall a fireball, pri Mephistovi je ich dost), ma nekonecno staminy atd... zameral som sa na vyvolavanie kostier, magov. pri nich som mal skill 41. potom ohnivy golem nejak 35. a revive tiez nejak tak. Skuste si niekedy taku hru, je to pecka ked zabijete Baala na Hell bez toho aby vas zabil a vy jeho udreli
. A level som mal max 87. Inak, kostlivci su silny az od verzie 1,10. Ja som to hral na 1,11b.
-
Royalflush
Guru wannabe
Ano naj je stit + mec... Ja som hraval aj na starsich patchoch potom som isiel na 1.10 a postava mi ostala takze asi nie...Royalflush napísal:Ked som paladin, je dobre mat one hand zbran + stit, nie?
//A este jedna otazka - ked si hodim diablo na patch 1.10 tak mi to vymaze postavu?
-
Royalflush
Guru wannabe
-
vendo
Guru
Re: Diablo 2,LOD
hrava tu niekto na bnete?
ak ano dajte nicky nech mozeme obchodovat
-
Croven
Star
hrava tu niekto mod median xl?
-
lekoklatik
VIP
Takže včera sme to začali s kamarátom hrať.
Ja som to hral prvý krát, on to kedysi hrával nejak 2roky aktívnejšie.
Diablo 2 aj s LOD, patch 1.12 tuším.
Dali sme prvú obtiažnosť (nastavenie na players 8 ) a musím povedať že som celkom nadšený.
Celkovo ma nabudil Titan Quest, keď mi kamarát hovoril že je to teda čisté diablo, avšak Diablo je omnoho lepšie.
Som celkom zvedavý na hell obtiažnosť.
Blizzard to skutočne vedel : )
Výborná zábava
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2011, 23:47)
ku k+/-:
počítam že Nightmare dáme tak za 2-3 dni (včera sme to prakticky hrali celý noc a dostali sme sa do 4tého aktu, i keď to bola prvá obtiažnosť samozrejme, ale tak players 8 ) a karmát hovorí že samému sa mu hell ešte nepodarilo prejsť, že tam sa dostávajú instantné killy, samozrejme pre nás.
Hráme to mimochodom za Amazonky. Ja som ľadová a kamarát je tá ohnivá. Čiže je si teraz boostim mraziví šíp (potom si vyboostujem salvu) a kamarát teda boosti salvu). Sme teraz lvly 44.
Čo sa týka komentáru k TQ, tak mi skutočne nepríde lepší. Mne sa na Titan Quest nepáči to nehorázne nevyváženie celej hry. Hrali sme to traja a neustále sme mali podoprenú hlavu a len tak tak nám klipkali oči. Po celú hernú dobu nepadol normálny item, vlastne som od začiatku našiel nejaký základný luk a s tým som lietal... 2-3 spelly klikať dookola, nuda. Kamarátov to prestalo baviť, ja som to však chcel prejsť. Tak som to hral sám a bola to šte vačšia nuda. Stereotypnosť úplne vo všetkom.
No a čo ma dorazilo najviac, tak to bol posledný boss, ktorého som naopak zabíjal pol hodiny. Tak keď si to spočítam, tak v hre nastavenej pre 6tich hráčov som minionov a dával instatne a posledný boss nie a nie zabiť. Vyváženie ako prasa. Bola to síce len prvá obtiažnosť a tešil som sa že si to dáme znovu, ale ledva som to dohral teda, len preto aby som si mohol povedať že z hruba viem o čom hovorím o TQ.
V Diable? Tam bol každý boss jedinečný. Celkový systém, portále, itemy ktoré skutočne padali, no proste mi to sadlo viac ako TQ a teším sa na ďalšiu výzvu.
Mimochodom zo začiatku som bol fakt stratený, keď som si otvoril mapu v tej prvej dedine, dosť dlho som si zvykal na klikanie ako také ale teraz je to už ok.
A celkovo som nadšený aj z filmíkov a z príbehu. Veľmi sa mi páči to napojenie Diabla a LOD-u. Ozaj podarené.
A niečo ako riešiť grafiku? Ale no ták, to ma hneď po tom ako som si zvykol na orientáciu s non-stop otvorenou mapou ani nenapadlo riešiť, ba som bol z času na čas nadšený
A level s kravami? Tak to bolo wtf
Ja som to hral prvý krát, on to kedysi hrával nejak 2roky aktívnejšie.
Diablo 2 aj s LOD, patch 1.12 tuším.
Dali sme prvú obtiažnosť (nastavenie na players 8 ) a musím povedať že som celkom nadšený.
Celkovo ma nabudil Titan Quest, keď mi kamarát hovoril že je to teda čisté diablo, avšak Diablo je omnoho lepšie.
Som celkom zvedavý na hell obtiažnosť.
Blizzard to skutočne vedel : )
Výborná zábava
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2011, 23:47)
ku k+/-:
počítam že Nightmare dáme tak za 2-3 dni (včera sme to prakticky hrali celý noc a dostali sme sa do 4tého aktu, i keď to bola prvá obtiažnosť samozrejme, ale tak players 8 ) a karmát hovorí že samému sa mu hell ešte nepodarilo prejsť, že tam sa dostávajú instantné killy, samozrejme pre nás.
Hráme to mimochodom za Amazonky. Ja som ľadová a kamarát je tá ohnivá. Čiže je si teraz boostim mraziví šíp (potom si vyboostujem salvu) a kamarát teda boosti salvu). Sme teraz lvly 44.
Čo sa týka komentáru k TQ, tak mi skutočne nepríde lepší. Mne sa na Titan Quest nepáči to nehorázne nevyváženie celej hry. Hrali sme to traja a neustále sme mali podoprenú hlavu a len tak tak nám klipkali oči. Po celú hernú dobu nepadol normálny item, vlastne som od začiatku našiel nejaký základný luk a s tým som lietal... 2-3 spelly klikať dookola, nuda. Kamarátov to prestalo baviť, ja som to však chcel prejsť. Tak som to hral sám a bola to šte vačšia nuda. Stereotypnosť úplne vo všetkom.
No a čo ma dorazilo najviac, tak to bol posledný boss, ktorého som naopak zabíjal pol hodiny. Tak keď si to spočítam, tak v hre nastavenej pre 6tich hráčov som minionov a dával instatne a posledný boss nie a nie zabiť. Vyváženie ako prasa. Bola to síce len prvá obtiažnosť a tešil som sa že si to dáme znovu, ale ledva som to dohral teda, len preto aby som si mohol povedať že z hruba viem o čom hovorím o TQ.
V Diable? Tam bol každý boss jedinečný. Celkový systém, portále, itemy ktoré skutočne padali, no proste mi to sadlo viac ako TQ a teším sa na ďalšiu výzvu.
Mimochodom zo začiatku som bol fakt stratený, keď som si otvoril mapu v tej prvej dedine, dosť dlho som si zvykal na klikanie ako také ale teraz je to už ok.
A celkovo som nadšený aj z filmíkov a z príbehu. Veľmi sa mi páči to napojenie Diabla a LOD-u. Ozaj podarené.
A niečo ako riešiť grafiku? Ale no ták, to ma hneď po tom ako som si zvykol na orientáciu s non-stop otvorenou mapou ani nenapadlo riešiť, ba som bol z času na čas nadšený
A level s kravami? Tak to bolo wtf
-
Croven
Star
Lekoklatik,odporucam vam hrat na niakom realme,pretoze ked hras SP/MP tak vam niektore veci nemoze padnut a niektore runove slova su vypnute,neviem preco to tak blizzard spravil,ale ked si pozeras niake runove slova,alebo niake uniq itemy tak pri niektorych mas napisane "Ladder Only"
tak ak by ste to chceli skusit po nete s inymi ludmi tak odporucam http://ahg.live87.net/
tak ak by ste to chceli skusit po nete s inymi ludmi tak odporucam http://ahg.live87.net/