Diablo 2,LOD

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Slayter
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Slayter »

J, akoby si hral normalne cez LAN

// v pohode ;)
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chalesnik »

zdravim poradite pls kde zozeniem fukcny Tkenokyo mod alebo popripade co mi na to treba lebo tie co som vygooglil mi nesli
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Pri spusteni diabla mi vyhodi tuto chybu (vid priloha)
neviete cim to bude?
Prílohy
diablo.JPG
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

Chalesnik napísal:zdravim poradite pls kde zozeniem fukcny Tkenokyo mod alebo popripade co mi na to treba lebo tie co som vygooglil mi nesli
http://teknokyo.planetdiablo.gamespy.com/
nalavo mas download, presmeruje ta to na fileplanet, kde sa staci zaregistrovat a mozes stiahnut.....je to na verziu 1.10 (na novsiu nieje)
Sargen napísal:Pri spusteni diabla mi vyhodi tuto chybu (vid priloha)
neviete cim to bude?
skus si spustit video test, co ti povie
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

uz som to nasiel, stacil restart pc... :)
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

cawte ludia. tak teda pridam sa aj ja do tejto temy. Momentalne som zacal hrat diablo aby som si pripomenul o com to vlasne je kedze prichadza diablo 3. :) Hravame aj s kamosmi po hamatchi. Takze po lan. Ak by sa tu nasiel niekto kto sa chce pridat tak kludne. Moj server bezi takmer nonstop (okrem noci) takze ak by niekto chcel zahrat tak nech mi napise na icq 291 902 448. ja mu dam udaje o sieti a IP. Sem tam dam reset servera aby bolo co zabijat. Takze drahy bubaci, hlaste sa kym vam vsetky expy neukradnem :D
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

Ak hrate Diablo 2 LoD :D tak zahram svami..len aky patch?
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

patch 1.12a
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

PsychoS napísal:patch 1.12a
tento patch som si dnes nainstaloval... a odvtedy mi nejde diablo spustit. :( neviem vobec v com je problem kedze to vyhodi taku divnu chybu ze ani neni vidiet co je tam napisane jedine co je vidiet je DIABLO 2 EXCEPTION :( pls poradte co mam robit
kaboo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kaboo »

MirecPB napísal:paradna hra. Som to presiel za necromancera komplet. som mal tento set na sebe :arrow: http://www.diablo2.sk/index.php?Action= ... 32&Grade=1, pri nom necro vyzera ako ghoul (co ma firewall a fireball, pri Mephistovi je ich dost), ma nekonecno staminy atd... zameral som sa na vyvolavanie kostier, magov. pri nich som mal skill 41. potom ohnivy golem nejak 35. a revive tiez nejak tak. Skuste si niekedy taku hru, je to pecka ked zabijete Baala na Hell bez toho aby vas zabil a vy jeho udreli :D . A level som mal max 87. Inak, kostlivci su silny az od verzie 1,10. Ja som to hral na 1,11b.
ten set je naky zvlastny, dava +3 to necro skills a potom nejake +pre skily pre sorceresku(fire wall, meteor) :aasmile11:
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

kaboo: no hejj, ale to nepridava ku skillom sorcky, ale to ti prida ako novy skill. a ked mas cely set tak necra premeni na toho "licha" vyzorom (ten s tym fire ball a meteor), mozno nic moc :D v hocakom pripade.. uz dlho to nehram odvtedy
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

Nechcem zakladat novu temu,co je v Diablo II gold??? nieco nove???
mireccko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mireccko »

nejde mi spustit hra a vyhadzuje tuto tabulku neviete co s tym je pls
Prílohy
Prezentácia1.jpg
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Ked som paladin, je dobre mat one hand zbran + stit, nie?

//A este jedna otazka - ked si hodim diablo na patch 1.10 tak mi to vymaze postavu?
Nitran95
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Nitran95 »

Royalflush napísal:Ked som paladin, je dobre mat one hand zbran + stit, nie?

//A este jedna otazka - ked si hodim diablo na patch 1.10 tak mi to vymaze postavu?
Ano naj je stit + mec... Ja som hraval aj na starsich patchoch potom som isiel na 1.10 a postava mi ostala takze asi nie...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Uz ma ten battle.net zacina je*at...
Furt mi vypisuje tuto p*covinu - obcas sa mi podari pripojit, ale skoda ze len obcas. :roll:

Nevie niekdo co je s tym? odmenim sa karmou...

- Skusal som aj vypat firewall.
Prílohy
untitled.JPG
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Diablo 2,LOD

Príspevok od používateľa vendo »

hrava tu niekto na bnete? :D ak ano dajte nicky nech mozeme obchodovat
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

hrava tu niekto mod median xl?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Takže včera sme to začali s kamarátom hrať.
Ja som to hral prvý krát, on to kedysi hrával nejak 2roky aktívnejšie.

Diablo 2 aj s LOD, patch 1.12 tuším.
Dali sme prvú obtiažnosť (nastavenie na players 8 ) a musím povedať že som celkom nadšený.
Celkovo ma nabudil Titan Quest, keď mi kamarát hovoril že je to teda čisté diablo, avšak Diablo je omnoho lepšie.
Som celkom zvedavý na hell obtiažnosť.
Blizzard to skutočne vedel : )
Výborná zábava

//autoeditácia príspevku (03 Dec 2011, 23:47)
ku k+/-:
počítam že Nightmare dáme tak za 2-3 dni (včera sme to prakticky hrali celý noc a dostali sme sa do 4tého aktu, i keď to bola prvá obtiažnosť samozrejme, ale tak players 8 ) a karmát hovorí že samému sa mu hell ešte nepodarilo prejsť, že tam sa dostávajú instantné killy, samozrejme pre nás.
Hráme to mimochodom za Amazonky. Ja som ľadová a kamarát je tá ohnivá. Čiže je si teraz boostim mraziví šíp (potom si vyboostujem salvu) a kamarát teda boosti salvu). Sme teraz lvly 44.

Čo sa týka komentáru k TQ, tak mi skutočne nepríde lepší. Mne sa na Titan Quest nepáči to nehorázne nevyváženie celej hry. Hrali sme to traja a neustále sme mali podoprenú hlavu a len tak tak nám klipkali oči. Po celú hernú dobu nepadol normálny item, vlastne som od začiatku našiel nejaký základný luk a s tým som lietal... 2-3 spelly klikať dookola, nuda. Kamarátov to prestalo baviť, ja som to však chcel prejsť. Tak som to hral sám a bola to šte vačšia nuda. Stereotypnosť úplne vo všetkom.
No a čo ma dorazilo najviac, tak to bol posledný boss, ktorého som naopak zabíjal pol hodiny. Tak keď si to spočítam, tak v hre nastavenej pre 6tich hráčov som minionov a dával instatne a posledný boss nie a nie zabiť. Vyváženie ako prasa. Bola to síce len prvá obtiažnosť a tešil som sa že si to dáme znovu, ale ledva som to dohral teda, len preto aby som si mohol povedať že z hruba viem o čom hovorím o TQ.
V Diable? Tam bol každý boss jedinečný. Celkový systém, portále, itemy ktoré skutočne padali, no proste mi to sadlo viac ako TQ a teším sa na ďalšiu výzvu.

Mimochodom zo začiatku som bol fakt stratený, keď som si otvoril mapu v tej prvej dedine, dosť dlho som si zvykal na klikanie ako také ale teraz je to už ok.
A celkovo som nadšený aj z filmíkov a z príbehu. Veľmi sa mi páči to napojenie Diabla a LOD-u. Ozaj podarené.
A niečo ako riešiť grafiku? Ale no ták, to ma hneď po tom ako som si zvykol na orientáciu s non-stop otvorenou mapou ani nenapadlo riešiť, ba som bol z času na čas nadšený :)
A level s kravami? Tak to bolo wtf :D
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

Lekoklatik,odporucam vam hrat na niakom realme,pretoze ked hras SP/MP tak vam niektore veci nemoze padnut a niektore runove slova su vypnute,neviem preco to tak blizzard spravil,ale ked si pozeras niake runove slova,alebo niake uniq itemy tak pri niektorych mas napisane "Ladder Only"
tak ak by ste to chceli skusit po nete s inymi ludmi tak odporucam http://ahg.live87.net/
Napísať odpoveď