Oslovenie neznamej baby, ako by ste reagovali?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qkx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa qkx »

no ja som sa hlavne bal, zeby to baby brali ako nejake otravovanie ci vnucovanie sa - predsa len to nieje zrovna klasicke miesto na zoznamovanie. Tak som si nebol isty reakciou, ci by ma z fleku niekam neposlali. Ale vidim, ze asi teda nie :) Vdaka za povzbudenie ;)
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

fizz napísal:Bla bla.. Odomna, ked si ho niekto pyta, tak si vgypytam ja jeho, e sa mu ozvem. Potom podla toho, aky dojem zanechal sa ozvem/neozvem. ..
A šark ti to toleruje?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Nejak zavtipkuj - ak sa bude usmievať je to okey.. Takto to 2-3x zopakuj a o týžden sa jej spýtaj, že či keď skončí, či nemá chuť niekam zájsť, prípadne keď bude mať voľno..

Rozhodne jej nedávaj vizitku a nestrapňuj sa nejakou ružou. Kvety ženy ocenia, ale nie od "nejakého tr*ka zákazníka" - si akurát pomyslí, že máš maniere dôchodcu.
qkx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa qkx »

Rozhodne jej nedávaj vizitku a nestrapňuj sa nejakou ružou. Kvety ženy ocenia, ale nie od "nejakého tr*ka zákazníka" - si akurát pomyslí, že máš maniere dôchodcu.
ani nemienim, to je strasna blbost :)

Inak to postupne nadvazovanie by asi neslo, nerobi sice v nejakom velkom obchode typu tesco, ale v drogerii, lenze vzdy ked som tam bol tam bolo hrozne vela ludi. Teda ak bude sama, tak to bude zrejme prva a aj posledna sanca, lebo tam je fakt skoro vzdy vela ludi :) Skusim tam zajst v nejaku inu dobu, a ak bude sama asi za nou pridem a skusim nieco vtipne, a niekam ju pozvem.

Niekto s tak peknym usmevom to proste nemoze zobrat zle - prinajhorsom ma slusne odmietne, ale aspon budem mat ciste svedomie, ze som to skusil...Vsetkym dik za rady.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

tak ked tam je veľa ludí bud originálny.. kúp pár ruží (neviem či párny či nepárny počet to si neviem zapamätať radšej si to zisti heh)
s nejakým milým a vtipným venovaním.. a na konci z tvojím číslom alebo mailom - niečo ako tá zasraná vizitka..
dobehneš do tej dorgerii celý upachtený podáš jej tie ruže do ruky a povieš ted je tu moc ludí žmurkneš na nu a utekáš het..
ak sa neozve už tam neprídeš a máš po trapase.. ak sa ozve tak fasa

dačo ale chytľavé jej musíš napísať čo povieš.. je to fáza aj kus
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

hmm, zaujimava otazka na ktoru mam priklad. bol som s kamaratom v tescu a pri plateni sa pokladnicka (studentka) spytala ci este nieco bude chciet. on jej na to povedal "Tvoje telefonne cislo"
baba bola z toho tak mimo ze mu ho dala, on jej na druhy den zavolal a sli spolu von. ak by som to urobil ja, tak sa na tom mieste uz v zivote nemozem ukazat :lol:
kazdy z vas tu pise svoj nazor a kazda odpoved je ina, no zabudate na to ze aj kazda oslovena baba na to zareaguje po svojom (cize neviete co mozete cakat) a taktiez kazdy z vas by ju oslovil po svojom, viac ci menej sympatickym sposobom.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ja na otázku ešte niečo? zvyknem povedať.. ešte jeden pekný úsmev - niekedy ho dostanem a niekedy taký kyslí že čo ten kkt chce
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

triple napísal:ja na otázku ešte niečo? zvyknem povedať.. ešte jeden pekný úsmev - niekedy ho dostanem a niekedy taký kyslí že čo ten kkt chce
hh to hovorim aj ja ze velky usmev :-D

no a ted par blbych napadov:
hod sa na zem a hraj epileptika abo infarkt
spytaj sa jej "co takto si ist lahnut na kavu"a potom odvet huh vlastne ja kavu nepijem a zmurkni nanu
dojst zanou stylom jeee teba poznam z pokecu
vrazit donej a tvarit sa ze to bolo nechtiac

a ted daco realnejsie:
chod tam kupit daku abnormalnu blbost cervenu farbu na vlasy pre "mamu" a kedze ty si chlap a chlapi su uuuuplny pakovia v tomto smere tak samozrejme potrebujeme sarmantnu mladu asistentku, odtienov je viacej cize 2 3 min budete kecat co potrebujes (zistis jej vystupovanie aspon) potom ked vyberete podakujes a z usmevom spokojny odkracas na dalsi den prides kupit zubnu pastu ju pozdravis a povies ze dobru farbu ste vybrali naco urcite odveti daco v style ze je rada abo sa usmeje abo tak. No a potom staci treti den prist kupit zubnu kefku a mozes sa normal prihovorit, Napr"ahoj... caf... prepac ja viem ze to bude vyzerat dost sialene ale nesla by si niekedy von???...." pripadne si toto dako nakonfiguruj na svoj system neviem aky procesor mas :-D

dalsia riskantna moznost je kukat v regali daco nepozerat sa nanu potom bez tohoaby si nanu kukol povies ze prepacte a ked povie ze ano dvihnes hlavu akoze sa ides daco spytat a vutonis daco taketo: kde by .... uh mas najkrajsi usmev akysom videl (hh blbe ked sa nebude usmievat ale mozes povedat aj daco v style uh uz ti dakto ovedal ze si nadherna)ale tento variant je 50/50

Pripadne napis postarovi jankovi do posty preteba a taku shovku tam este nemali :-D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

hh, kym ju zbali otvori si vlastnu drogeriu..
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nápad s farbou, zubnou pastou a kefkou sa mi moc pozdáva dokonca to dakedy použijem aj ja ked bude treba :)
tomi_g7
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomi_g7 »

Nooo....moj kamos to vyriesil jednonucho....
Najprv za nou siel...trosku pokecali... a potom tak o dva dni dosiel zase e rovno sa spytal,kedy vecer konci... a bolo to :D
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

reagoval by som podla svojho dusevneho rozpolozenia, nijak inac.. (aj ked je pre mna tazke sa vcitit do role op.pohlavia-pozn."druhy mozog")
Ak by ma dotycny niecim kaleraboval, dal(a) by som mu asi reakciu typu "a co na mne vidis zleho ked sa tak zufalo snazis? :P"
Spriteee
Spammer
Spammer

Príspevok od používateľa Spriteee »

Ak by bola baba pekná milá a pod. v bol yb som rád a ozval by somm sa aj ja jej :)
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

kazdopadne ak citis ze chces sa ozvat tak sa ozvi...max z toho nic nebude no ty budes mat dusu na pokoji lebo inak by si sa pytal donekocne "co by sa stalo ak by som sa spytal" tak sa bud stane alebo nestane....ale kazdopadne nieco bude :D ja tiez kedysi som videl jednu babenu v skole a potom som ju nasiel na nete...a napisal...dnes viem ze je to a bola najlepsia vec ktoru som spravil :)
assa22
Novice
Novice

Príspevok od používateľa assa22 »

hitman napísal:kazdopadne ak citis ze chces sa ozvat tak sa ozvi...max z toho nic nebude no ty budes mat dusu na pokoji lebo inak by si sa pytal donekocne "co by sa stalo ak by som sa spytal" tak sa bud stane alebo nestane....ale kazdopadne nieco bude :D ja tiez kedysi som videl jednu babenu v skole a potom som ju nasiel na nete...a napisal...dnes viem ze je to a bola najlepsia vec ktoru som spravil :)
Tak to si mal dobre stastie :twisted:
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

hmm =) chod zanou oslov ju hlavne bud sebavedomi nenechavaj dlhe pauzi a pocitaj s tym ze budes rozhovor viest ty a pocitaj s tym ze na 90% ti neda kontakt =P
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEVO »

ja som raz takto balil jednu barmanku v nonstop herni ked som robil v prahe a pekne pomalicky krocik po krocku to vislo, ale viete ako to je s barmankami maju vela prilezitosti a tak ako sa to zacalo sa aj skoncilo :lol: ale aspon som si uzil ked uz nic ine :P
prazenico
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa prazenico »

hej to je mile sa s niekym zoznamit na inom mieste ako je disco..tak by to malo byt len chalani potrebuju asi viac alkoholu aby mali odvahu haha naprikad mne sa velmi pacilo ako som sa zoznamila s jednym zlatym chalanom na zastavke a cestovali sme potom spolu, mali sme o com kecat a aj ma pobozkal a nepotreboval ziadny alkohol, urcite si to viac vazim, tak vela stastia uvidis , ze ti to vide :wink:
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEVO »

No ako kamo podarilo sa ti daco poriesit, nie ze by som bol zvedavy ale drzim ti strasne palce, lebo podla mna je najlepsie zbalit babu takto v "civile" a nie nekde v bare alebo na diske. Ma to svoje caro lebo vtedy to baby najmenej cakaju (aspon podla mna) :aasmile29:
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

noo hej =)) ale hlavne zalezi na prvom momente =P s toho si clovek urobi o tom druhom hned mienku na tych par chvil =D
Napísať odpoveď