presne takkinjeril napísal:Nie. Bodka... Vo vztahu platia iste zasady, tie treba dodrziavat. Ak ich jeden, ci druhy porusi, musi niest "nasledky".
Odpustili by ste neveru ?
Slabocha ?Zlatka napísal:detto...
Myslím si, že táto téma nie je o jednej strohej odpovedi - áno alebo nie.... inak - tie názory o opitosti a následnej nevere - mám jednu jednoduchú radu - ak nevieš piť, nepi!
A ak sa poznáš, ktorej babenke by si doprial takého slabocha, ako si ty?
Teraz pojdem od témy ...
Prečo sa mi zdá,že pre vás ženy neexistuje niečo ako pauza. Proste prechádzate vo velkej vačšine zo vztahu do vztahu. Bud si po pár dnoch najdete ineho chalana, alebo kvoli jednemu opustite druheho.Prečo toto nepovažujete za neveru, ked už v mysli rozmýšlaš,s ktorým si teraz začneš,ked ťa starý omrzel ?
A neber to ako kritiku,ale neplatí táto veta ?? : Dievča neopustí svojho priatela pre nikoho menšieho, než pre svoju inu "novu" lasku.
Spoločenské konvekcie a trapne zaužívaný názor moderných čias hovorí,že primeraný rozdiel veku medzi pratnermi je 3 roky , čiže na moj vek mi pripadajú akurát tie trubky , takže čo s stým robiť , ja za stupiditu žien už s normálnym zmyšlaním( tým 19-20) nemožem,že berú len na chlapom, ktorým to taha najmenej na tridstiatku... toť odpoved na tvoju otazku triple, a aj tak najvačšie percento nevier sa odohráva už v neskoršom manželstve než vo vztahoch pred ním, čiže je to skôr o morálke dvoch ludí...bez tak si myslím,že kým nemá vztah važný spád, kým nie je nik s nikým zasnubený, neveru brať na ťažkú váhu je nezmysel...znamena to že niečo vo vztahu neklape, ak neklape, tak načo ju budem preboha žiadať o ruku ? Asi si dáme rozchod nie ? LOgické, nevera partí k životu ...triple napísal:dante ty by si takú holku chccel?
jo robia to ale robia to 17 ročné trubky.. normálne rozmýšľajúca mladá žena to nerobí..
No len ci by si aj Ty to bral tak ze "nevera patri k zivotu" keby Ta holka podviedlad4nt3 napísal:Spoločenské konvekcie a trapne zaužívaný názor moderných čias hovorí,že primeraný rozdiel veku medzi pratnermi je 3 roky , čiže na moj vek mi pripadajú akurát tie trubky , takže čo s stým robiť , ja za stupiditu žien už s normálnym zmyšlaním( tým 19-20) nemožem,že berú len na chlapom, ktorým to taha najmenej na tridstiatku... toť odpoved na tvoju otazku triple, a aj tak najvačšie percento nevier sa odohráva už v neskoršom manželstve než vo vztahoch pred ním, čiže je to skôr o morálke dvoch ludí...bez tak si myslím,že kým nemá vztah važný spád, kým nie je nik s nikým zasnubený, neveru brať na ťažkú váhu je nezmysel...znamena to že niečo vo vztahu neklape, ak neklape, tak načo ju budem preboha žiadať o ruku ? Asi si dáme rozchod nie ? LOgické, nevera partí k životu ...
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
to máš odkiaľ?d4nt3 napísal:Spoločenské konvekcie a trapne zaužívaný názor moderných čias hovorí,že primeraný rozdiel veku medzi pratnermi je 3 roky , čiže na moj vek mi pripadajú akurát tie trubky , takže čo s stým robiť , ja za stupiditu žien už s normálnym zmyšlaním( tým 19-20) nemožem,že berú len na chlapom, ktorým to taha najmenej na tridstiatku... toť odpoved na tvoju otazku triple, a aj tak najvačšie percento nevier sa odohráva už v neskoršom manželstve než vo vztahoch pred ním, čiže je to skôr o morálke dvoch ludí...bez tak si myslím,že kým nemá vztah važný spád, kým nie je nik s nikým zasnubený, neveru brať na ťažkú váhu je nezmysel...znamena to že niečo vo vztahu neklape, ak neklape, tak načo ju budem preboha žiadať o ruku ? Asi si dáme rozchod nie ? LOgické, nevera partí k životu ...
Nebude to v pripade chlapov tak ako v pripade zien?Ono zeny zrejme tiez vycitia,kedy je "muz muzom"...d4nt3 napísal:Spoločenské konvekcie a trapne zaužívaný názor moderných čias hovorí,že primeraný rozdiel veku medzi pratnermi je 3 roky , čiže na moj vek mi pripadajú akurát tie trubky , takže čo s stým robiť , ja za stupiditu žien už s normálnym zmyšlaním( tým 19-20) nemožem,že berú len na chlapom, ktorým to taha najmenej na tridstiatku...
-
blitzkrieg
Professional
tak s tymto s tebou suhlasim ...to je asi jedna vec ktoru neodpustim ani kebyze sa ma frajerka roztrhnut na marne kusky a potom este tie kusky na mensie kusky ...pokial by niekto podviedol stylom ze ano vyspala som sa sniekym tak sa zvrtnem na pate a este predtym akoby som odisiel by som este nejako dokazal povedat jednym slovom ze KONIEC ..R1k1nko napísal:ked ma s niekym sex ! tak potom neni o com !!
a mozem byt zalubeny az po kkt ....
vedela co robi ak nie nemala fetovat/pit !....
dovi dopo !
jedinu vec ktoru neodpustim je nevera !!!
-
blitzkrieg
Professional
bol som tyzden v nemecku a chodila po vonku s nejakym chalanom ..mojim kamaratom ..veril som mu nic sa neudialo aspon co viem akonahle som dosiel z nemecka ten chalan sa so mnou prestal rozpravat ...neviem co sa udialo ale povedal som priatelke jednu vec "Pokial ma podvedies tak mi to povedz pretoze ak to zistim sam a neskor tak to bude este horsie" mozno kebyze sa nieco take stane tak by som chcel asi zabijat ...dufam ze sa mi nic take nestane ..a napriklad teraz na valentina som sa snu pohadal pretoze isla zo segrankou na nejaku zabavu ...tak som si trochu vypil a travil vecer s kamaratmy ...nevedel som co snou je ..cakal som kedy napise ..nenapisala ..tak som na to kaslal ...ale k teme ...NEODPUSTIM nic co sa tyka neveryR1k1nko napísal:compleX vsak jasne !
napr: odpustil by si jej
ides cez week von ( s tvojimi kamosmi )
ona ide so svojimi kamoskami ! ( pit a co ja viem co ... )
a ako jej uz mozem verit ze nieco nespravi >?! hned cely vecer v prdeli....
-
blitzkrieg
Professional
to mas pravdu ale ja by som to neodpustil ani a bolo by aj tak papa pretoze si mala skor uvedomit co urobila ..ale o tom sa da filozofovat velmi dlho ..kazdy podla seba ..lenze bacha ..ale treba pozriet aj na to ze chalan dokaze ublizit tak isto ako dievcaFabo napísal:Odpustit a nechat ju su 2 rozne veci...
imho, hoci skusenosti nemam, tak by som jej sice odpustil, ale bolo by pá pá.