Vsetko je to o tom, ako sa prinutis, ako velmi ty chces. Nemusis neak radikalne menit kazdodenny rytmus, proste treba chciet.
Ja som bol na tom podobne ako si ty teraz. Mna pichalo v boku, uz ked som zbadal schodisko.
hmm ja som mal moznost zacat dobru karieru vytrvalca priblizne na 3-5km....schw33k napísal:...
tak snáď iba nadýchnuť, neviem, iba som sa ho snažil citovať, teda aspon to, čo som si pamätal...hojko napísal:schw33k: Vydychnut nosom - urcite???
ja som si to skúsil už dávnejšie a viac ako 1km, ale proste po dlhšej vzdialenosti dych ovládať neviem...a ak by som sa aj chcel zamerať na nádych nosom a výdych ústami, len mi to spôsobuje problémywolodo napísal:Skus si zabehnut len kilometer a dychaj si kadejak a uvidis ze to neni ono na ten dych sa po case ani nesusterdis.. ide o to sam musis najst spravne tempo a len ides... atd...
No z ovocia napr jablka ma dost naduvaju a pred behanim by som si ich osobne urcite nedaval.websterko napísal:nic sladke len ovocie ani zeleninu fakt len ovocie po behani do teplej miestnosti napriklad vykurenej izby oddychnut si intervaly behania:
pozor klasicke sladkosti a klasicke cukry v sladkostiach su takzvane jednoduche cukry a su najhorsie namiesto sladkeho si dam banan radsej jak sa dodrbkat sladkostamihojko napísal:websterko: Preco myslis, ze nema jest nic sladke, ked je vseobecne zname, ze pri vykone treba cukry. Velmi dobrym prikladom je cyklistika, prave v nej sa asi najviac pouzivaju rozpustene cukry, rozne gely a v pripade, ze ma zaludok uz dost pri dlhej 6 hodinovej etape roznych gelov, tak vynimkou nie je ani coca-cola.
nebehavam? priatelu behavam dvakrat dodna to znamena rano a vecer medzitym poobede posilovna a lezenie uz som dlho nezazil poobedie kde by som nebol v pohybewolodo napísal:ja pochybujem ze behava
huh no necitam celu temu ale ak sa to este riesi takBX napísal:Zdravim, mam taky problem ze beham sice rychlo, ale nie ze po dlhsom behani, ale po chvili behania nevlazdem... lenze niezeby nevladali svaly, ale zacne ma pichat v boku a aj ked citim ze svaly vladzu a chcem ist dalej, nemozem. Ja teraz nechcem vediet co sa proti tomu da robit, lebo to viemJa chcem vediet ako to? z biologickeho hladiska... Aj ked sa poriadne rozdycham aby som poriadne okyslicil svaly, tak to nepoomaha.
Proste citim ze svaly vladzu, ale nemozem ist dalej lebo... neviem dokoncit
Nisom moc biolog, budem rad za kazdu odpoved
hmm ja som byvali cyklista a neni cukor ako cukor to co tlacia pretekari doseba to su specialne somariny ktore tebe napr ani nezaberu teda zaberu len ako placebo napr penco energy gel ked nepapavas pravidelne pri treningoch alebo aj isotonic od rauchu tak proste to telo nepouzije tak ako ma. Proste ty to spapas vypijes zrazu citis priliv energie ale to si len namyslas. Moja osobna skusenost s tym bola na turnaji kde toho kapitan nakupil plnu prdel myslel ze budeme slapat vsetci jak masiny a vysledok bol ze po konzumacii medzi zapasmi boli vsetci okrem mna nabudeny do 5 min po zapase som bol jediny kto pobehoval a ako tak sa pripravoval na dalsihojko napísal:websterko: Preco myslis, ze nema jest nic sladke, ked je vseobecne zname, ze pri vykone treba cukry. Velmi dobrym prikladom je cyklistika, prave v nej sa asi najviac pouzivaju rozpustene cukry, rozne gely a v pripade, ze ma zaludok uz dost pri dlhej 6 hodinovej etape roznych gelov, tak vynimkou nie je ani coca-cola.
Podľa mňa aj v zime sa dá bez problémov. Ja som dnes bola a bola to krása bežať po tej pocukrovanej krajine, začala svietiť slniečko.... Pokiaľ sa človek primerane oblečie, tak sa dá ísť v každom počasí.wolodo napísal:na zimu spravne rozhodnutie
jj podla mna sa oplati behat ako je rok dlhy co sa oblecenia tyka tak dlhe obtiahnute gate na behanie (ja nane davam este kratasky nepripadam si potom ako termofor) hore termo triko nato daka windstoperka a beham beham beham btw reflexny pasik s kriklavim lemovanim samozrejmostbolek napísal:Podľa mňa aj v zime sa dá bez problémov. Ja som dnes bola a bola to krása bežať po tej pocukrovanej krajine, začala svietiť slniečko.... Pokiaľ sa človek primerane oblečie, tak sa dá ísť v každom počasí.Ale každý musí posúdiť svoje možnosti a netreba prepínať. Pokiaľ človek nemá chuť, tak to netreba siliť.
moze ti chodza uskodit ?? jj moze ale vacsinou len hlavnou neopatrnostou a tak takze tak isto ej to z behomCalvin SFX napísal:Môze ti beh aj neako uskodit ?? napr zlou pripravou alebo tak ?