odisiel mi komp
odisiel mi komp
zdar ludia.... stala sa mi taka nemila vec.... odisiel mi komp... bohuzial neviem presne co sa stalo... mam podozrenie na grafiku alebo maticnu... proste hram si fallout 3 a zrazu cierna obrazovka - ok, restartnem a vsetko fici... na druhy den zapnem PC, 15 minut ide vo wine normalne a zrazu bum cierna obrazovka a uz nejde zapnut.... proste ani uvodna obrazovka mi nenabehne, ani do biosu sa neda dostat.... zdroj to imho nebude, ventilatoriky ficia ok, disk sa podla mna toci tiez,,, proste netusim co s tym moze byt... komp som rozobral a precistil, no nepomohlo.... nejake napady a rady?
som na intraku a vsade naokolo su same notasy takze nemam ako vykusat...johny_sk napísal:skus graficku zapojit do ineho PC a tym vylucis/potvrdis jej pripadne poskodenie. V mojom pripade pri rovnakom probleme bol problem prave s nou...
vycistene je to cele, vyskusal som a v ramkach chyba niejeThek_SVK napísal:ako prve skus vybrat a vycistit ramky, pripadne jednu vybrat ak mas dve...a vyskusat ci jedna nie je chybna