Seriály z detstva

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ninja korytnacky, Smolkovia, No pockaj zajac!, Snehova kralovna
A najkrajsia rozpravka je pre mna dodnes Posledny jednorozec. Ked tam behal ten ohnivy byk, to bol hotovy horor vtedy :)

//trochu mi usiel nazov temy :oops:
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

spomenul tu niekto broucci?to bolo zlate..mamina to pozerala so mnou a vzdy pri tom plakala :D a pingu..pri tejto rozppravke sme zistili ze segra potrebuje okuliare.aa este bob a bobek :) ked vyskocili z toho klobuka a mali rannu rozcvicku,tak som vzdy cvicila s nimi :D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

vzdy som chcel aby sa moja sestra volala linda, podla serialu kde hrala hlavnu ulohu nejaka linda kt mala karateristicke schopnosti, myslim ze to bol nemecky serial...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

kachna: http://www.csfd.cz/film/125208-linda/ madarsky serial, teraz je to asi najvacsi hit na hnojplus xD lindaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Scooby Doo
A Je To
Poziarnik Sam
a tusim to boli aj Miazgovci alebo jak sa to volalo...stare dobre casy..... :roll:
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Bol raz jeden život, Pingu....
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

Pingu woow, to si mi pripomenul to bolo fakt good :D:D aj knizku som mal.....potom z Vecernicka si pamatam co som kukal Pa a Pi, Jurosik, Macko Usko, Poziarnik Sam :)....a inak Lietajuce medvediky :D.haha a neviem samozrejem Kacerovo, Rychla rota Chipa a Daila potom na RTV rozpravky, Cartoon Network, ..a tych Gumkaocv som hadam este nikdy nevidel :)
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

co ja si pamatam tak som stale pozeral , flintstonovcov, chip a dale, kacer donald,stryko drzgros ach to boli casy alebo este pa a pi z macacej planety :D
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

ja som fical na tom co pustal Kuko :D
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

kachna napísal:vzdy som chcel aby sa moja sestra volala linda, podla serialu kde hrala hlavnu ulohu nejaka linda kt mala karateristicke schopnosti, myslim ze to bol nemecky serial...
Janééé... Lindaaaa! A cvičila karate na streche a všetci v škôlke sme ju desne uznávali :P
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Neviem co to tu niekdo nespominal ale mavam posledne dva roky take divne flashbacky na Nezvycajne Dinosauri. Jeden cas (pomerne nedavno) som si nevedel spomenut ako sa to volalo a stravil som hodiny hladanim nazvu. Fakt mi z toho zastrihalo.

A este si spominam na taky film kde hrala velmi pekna blondyna hlavnu rolu, nieco ako "tarzan-ku" a asi branila dzunglu pred znicenim nejakymi zlymi bohatymi chlapikmi v oblekoch alebo tak nejak. Myslim ze sa volala Sheela. To som zral a ako 6 rocny som dokazal stravit hodiny sledovanim jej koz prehupujuc sa z lijany na lijanu. Musim zistit jak sa to volalo a stiahnut to...

Ale upne najviac, kym nezakodovali Cartoon Network som miloval Dextera :smt115
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

gangy myslis toto? http://www.csfd.cz/film/4023-sheena-kra ... na-sheena/

to si tiez pamatam ale novsiu verziu
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ty vole to neni mozne diky kamo :aasmile3:

Idem tahat :D

Inak aku novsiu verziu mas na mysli?

//Uz taham, hehe
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

no ja som mal velmi rad jednu futbalovu animovanu rozpravku... hral tam BENJAMEN a jeho strela sa volala orla strela.. alebo tak nejak, davala to tusim STV.. ale neviem ako sa ta rozpravka volala, este i teraz by som si ju rad pozrel :( a este bola jedna rozpravka tohoto zanru (futbaloveho) od japoncov ale tiez neviem jej nazov, chodila na Cartoon Network.. neviete niekto nazvy ? :oops:

z animovanych som strasne rad pozeral TOMA a JERRYHO (klasika)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

google pomohol: http://www.csfd.cz/film/170591-kyaputen-tsubasa/
a to druhe asi myslis http://www.csfd.cz/film/227037-galactik-football/
sportove filmy mam rad doteraz a ako decko som ich zral aj v anime podobne 8)
adky
Medium Expert
Medium Expert

POMOC!!!

Príspevok od používateľa adky »

Super tema...ja tiez strasne rada spominam na rozpravky alebo rozpravkove serialy ktore niekedy vysielali-boli uzasne,skoda,ze teraz v telke davaju skoro same somariny...

Potrebovala by som pomoct rozpamatat sa na nazvy nejakych serialov pre deti a mladez z mojho detstva:)

1.)v TV asi na STV- neviem presne,, chodil jeden detsky serial...v podzemi stareho hradu zil syn s mamou a otcom...mama a syn boli duchovia-vyzerali ako ten bratranec z Adamsovcov len boli zeleny..otec bol rytier bez hlavy..syn mu niekedy nahradzal hlavu sebou..a este viem,ze ten maly duch(alebo strasidlo) mal kamaratku lesienku a kamarata chlapca,ktory bol normalny clovek-niekedy vsetci spolu chodili do mesta medzi normalnych ludi,ale sa skryvali aby ich nikto nevidel.

2.) sa mi zda,ze to bol svedsky serial od nejakych bratov(to bolo v nazve sa mi take daco zda) a kazdy diel toho serialu bol uplne iny pribeh s inymi hercami. Jedna cast bola o tom ako sa chlapec zmensil a vosiel do domceka pre babiky, mal tam kamaratku babiku,potom prisli teroristi ci co atd...
Druhy diel bol o tom ako sa jedono male dievcatko muselo prestahovat k svojej tete a jej dcere,pretoze jej mamicka bola tazko chora v nemocnici. Teta spolu zo svojuo dcerou dievcatku zneprijemnovali zivot a stale jej vraveli,ze jej mama zomrie.Nutili ju do domacich prac....raz ju poslali kupit zemiakovu muku do obhcodu...cestou do obchodu si svoju babiku polozila na plot aby ju pockala a ona isla kupit muku...v obchode sa zdrzala,pretoze tam bol mily predavac a dal jej cukriky....ako sa vracal aj z mukou tak zacalo prstat a ona sa bala,ze jej babika zmokne-babika nielen zmokla,ale tetina dcera jej ju uplne znicila...bola nahnevana a ked prisla na dvor kde za stolom sedela cela ta rodina co jej ublizovala tak im vysypala muko do tvare...

Toto som strasne rada pozerala a este by som to chcela vidiet len neviem aky je nazov toho serialu...ak viete tak prosiiim pomozte:DD
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

necital som temu :)

uz dlhsie by som si rad pozrel serial, ktory chodil v TV mozno pred takymi cca 12-8 rokmi, spominam si nan najma z letneho obdobia, neviem, ci chodil aj inokedy... na nazov si neviem spomenut, jedine co si pamatam, je "bratranec balki/y", ktory pochadzal z menej civilizovanej oblasti a byval s bratrancom vo velkomeste
nevie nahodou niekto, o com hovorim? :)

//hehe, pravdepodobne som to nasiel... ani to nebolelo, ale kym som neobjavil tuto temu, tak som ani nehladal :D
http://www.csfd.cz/film/69772-perfect-strangers/
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Poziarnik Sam bola moja srdcovka
Lietajuci medvedici alebo nejak tak sa to volalo
Kuko,
Chip a Dail, Tom a Jerry, Kacerovo...a kopec inych....
Potom ked som bol vacsi tak som na Jetixe sledoval Co je Andy? to bolo moje oblubene....aj som robil podobne srandicky ako on :D
Napísať odpoveď