Seriály z detstva
-
JohnFrusciante
Star
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
hmm..vsetci tu tocia o rozpravkach....ja som napriklad rad pozeral tie Novozelandske Sci-fi/horror, neviem ako sa to volalo...v kazdom pripade v jednom z nich tam bola nejaka ruzica na nejakom dome na streche a ta komunikovala s vesmirom ci mimozenstanmi ci kym...dalsi bol o nejakych martanoch, co ako velke chrobaky v nejakom podzemi boli, take diery mali navrtane, nejaky starigan v tom dome byval...dalej tam nieco bolo, co sa hrob otvoril, resp. nahrobny kamen a tam boli nejake chodby a nejaki mimozemstania tam taktiez boli, v strede mali plazmovu gulu...a nakoniec si este spominam na Nebezpecny Zaliv....neviem, asi vela ludi na tieto veci pamatat nebude, pretoze vacsina je o dost mladsia... 
-
mirak2
Hardcore addict
ja mam sajnu, netusim ako sa to volalo ale to bol moj detsky horor, som mal z toho zle snyi-cube napísal:si matne pamatam taku haluz, co bol tusim chalan zavrety v telefonnej budke(???) a vsade okolo tma a snazili sa ho dostat von(tusim jeho sestra abo niekto)? to som bol este moooc maly, takze neviem ani o com to bolo.
nemate niekto sajnu o com hovorim?
-
Reli.C
Medium Star
no keď si spomeniem na poniektoré rozprávky tak to je situácia kedy vyzerám asi takto:
. mal som rád strašne toma a jerryho, dexterovo laboratórium, ešte napr. krava a sliepka
(to chodilo na kartone. ci boha. to bola pecka stanica), jurošika (čo chodil ako večerníček na STV1) a tak. bolo ich dosť. škoda že si na viac nespomeniem
.
keď si ešte na niečo spomeniem, dám edit
keď si ešte na niečo spomeniem, dám edit
Chlapec v kome
To sa myslim volalo OdyseaCicatrix napísal:ako sa volá seriál kde bol chlapenc v kóme a všetko čo sa dialo sa mu snívalo.. bol v nejakom svete kde nikto nemal nad 15 r. A furt niekam chodil a cez nejáké zrkadlo či čo sa mal opäť zobudiť v reálnom svete
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
sola
Light Expert
pilot balu, bol raz jeden zivot, gumakci a smolkovia, to som mala na videu a kazdy vikend som si to pustala
neskorej to bolo sailormoon na nemcoch, bola som na tom tak zavisla az som sa vdaka tomu naucila po nemecky
a gundam wing to by som si pozrela este aj dnes
neskorej to bolo sailormoon na nemcoch, bola som na tom tak zavisla az som sa vdaka tomu naucila po nemecky
a gundam wing to by som si pozrela este aj dnes
yu yu hakusho?M4jk1:-) napísal:este obcas pozeram taku rozpravku co chodi na A+ co je podobne ako dragon ball co bojuju neviete ako sa to vola ? Je tam yusuke, kuwabara potom taky co ma vo vlasoch ruze.