http://nsec-88.org/cesky.htmlMimKoRn napísal:Dikes za odpovede, mňa to úprimne zaujíma
Prestuduj si clanky a niektore knihy na tej stranke a najdes odpovede na tvoje otazky.
Mimochodm asi na poslednych 20-30 stranach sa to tu vsetko riesilo.
http://nsec-88.org/cesky.htmlMimKoRn napísal:Dikes za odpovede, mňa to úprimne zaujíma
Ty si dajaky hip hoper ňe?Brian napísal:tomo.za jednoznačny suhlas so všetkým čo vraviš... Pekne napisane.
MimKoRn: Žiť a konať slobodne ti nikto nemože zabraniť, ale drogy si nechaj pre seba... Okrem toho že je to protizákonné, ked deti ( resp. mládež v puberte ) vidia fetákov prirodzene by to chceli vyskúšať... vsetci vieme aká je puberta.... Ked si budes fetovať ( a nie iba ty ale vsetci fetáci ) niekde doma zavretý alebo v partií kde vas nikto nevidí tam mi je to tak jedno... vy zdochnete na prefetovanú hlavu a nie ja... mne to iba pomoze - o par fetakov menej. Ale ked sa fetuje na ulicia pozeraju sa na to deti tak mi to jedno nie je.Pretože mi je zle ked idem u nás v meste cez geto a vidím biele deti ( 10-13 rokov ) so sáčkami.... a zatial som to nevidel nikde inde ako v gete...
no neviem preco komu by ich mal nechavat ked nie sebe.po dalsie - zakony nie su nic nadprirodzene.vvymyslaju ich obycajni ludia ktori chybuju rovnako ako hocikto iny.vznikaju,menia a rusia sa lebo su nedokonale cize jednoznacne odmietam taketo uctievanie a dogmatizovanie zakonovBrian napísal: Žiť a konať slobodne ti nikto nemože zabraniť, ale drogy si nechaj pre seba... Okrem toho že je to protizákonné,
presne tak.vieme aka je.deti chcu skusat nove veci a branit im v tom nasilim iba viac podpori ich tuzbu to skusat lebo ako sa hovori - zakazane ovocie chuti najlepsieBrian napísal:.. vsetci vieme aká je puberta....
ked vam to je jedno,tak co skacete do kazdeho kto nezapada do vasej predstavy idealneho slovaka? ..vies co nemusis odpovedat.dostatocne to zodpovedal tomo.zaBrian napísal:Ked si budes fetovať ( a nie iba ty ale vsetci fetáci ) niekde doma zavretý alebo v partií kde vas nikto nevidí tam mi je to tak jedno...
trapas...taketo vyroky si vies kde mozes vopchat.milionkrat bolo povedane/vysvetlene,ze marihuana nie je az taka odlisna od alkoholu.niekto tomu prepadne a stane sa troska no vacsina to vie ovladnut a nepodlahnut.Brian napísal:vy zdochnete na prefetovanú hlavu a nie ja...
v takom pripade sa pohybuj v medziach zakona,ktore zda sa tak obdivujes a zavolaj na tych "fetakov" policiuBrian napísal: mne to iba pomoze - o par fetakov menej. Ale ked sa fetuje na ulicia pozeraju sa na to deti tak mi to jedno nie je.Pretože mi je zle ked idem u nás v meste cez geto a vidím biele deti ( 10-13 rokov ) so sáčkami.... a zatial som to nevidel nikde inde ako v gete...
No trava je zakazana, a ma to svoj dovod.... Preco nie je zakazane jest lulkovec zlomocny? Ten ta sice zabije, ale trava je nebezpecnejsia! Ved okrem toho, ze vraj mozno teoreticky by si na tom niekto mohol vytvorit zavislost a uplne nahodou by sa viac-menej mohlo stat, ze z toho za desiatky rokov dostane rakovinu, mozes si uvedomit rozne veci, ktore ludom unikaju a najst zivotny nazor, ktory sa ludom, ktori maju potrebu kontroly nielen nad tvojim zivotom, ale aj myslou nebude pacit.Bizarre napísal:No, trava je zakazana a ma to svoj dovod. ...preco nezakazali fajcit orechove listy? Proste preto, ze trava, okrem toho ze ti zasiera pluca a nici mozgove bunky ma aj tu vlastnost ze v 90% pripadov je to prva droga, ktoru drogovo zavisli ludia skusali a ukazala im ako bezstarostne je mozne privodit si dobry pocit a zistili, ze to hulit nemusia (nadobudli pocit ze neziskavaju zavislost co je tiez "fakt" len pre ludi ktori v zivote nepoculi o tzv. psychickej zavislosti) a je im dobre...
Clovek si po roku lahko zacne mysliet ze koks je tiez v pohode a ked nedospejes vcas, alebo si potrebujes proste slahnut nieco z coho budes mat "halusky"... tak na rad prichadzaju tvrde drogy... Proste je to najcastejsi scenar.
Existuje spusta ludi co si raz za mesiac pohulia a staci im to, dokazu sa drzat "na uzde" a pre tychto ludi to nieje nic viac ako sa dobre v piatok ozrat...
Ale pre tych ostatnych a pre ludi v puberte je to nebezpecna vec, clovek v puberte je lahko ovplyvnitelny okolim a preto su tu zakony, aby deckam a aj ich rodicom dali jasne najavo co je nespravne a co ich ohrozuje a nasledne celu spolocnost (narod - pretoze ten uz dlhe roky degraduje a upada). Cim dalej viac rodicov nekokaze ustrazit svoje deti, preto je potrebna osveta, ktora je zatial na velmi nizkej urovni tu a inde vo svete.
Mozno jednym z rieseni je legalizacia, podobne ako v Holandsku, alebo Dansku, no je pravdepodobne ze toto "NEzakazane ovocie" bude ludom chutit rovnako, len to bude pristupnejsie pre male decka (vid cigarety a alkohol).
No a nejde prave o to? Keby si sa snazil porozumiet a nevidel v tom ako kazdy len utok, pochopil by si, ze som len travu v tvojom prispevku nahradil chlastom a vysledok nebol o nic lepsi... Nic som si nedomyslal, to ze ty si tam travu opisal ako fet co znici kazdeho cloveka je pricina toho, ze po zamene tak posobi chlast... A predsa su ludia, co splnaju aj tvoju verziu, aj tu moju upravenu... Len som ti tak chcel ukazat, ze uvedies najhorsi mozny pripad, aky sa moze stat nehodnoti cely vplyv byliny... Tak ako ja nemam nic proti pivku, ani vinku, ale viem, ze zalezi od ludi ako sa budu spravat, nie od latky ktoru prijmu... Tak ako by si nechcel mat zakazane pivko pre tych ludi, ktorych som opisal hore, tak nam neodopieraj travu tiez len pre istych ludi.. A nejak tu kazdy zabuda, ze alkohol JE tvrda droga..Bizarre napísal: ...a ovladat sa mozem aj pri jednom aj druhom, zalezi ci chcem
Tak toto ma zaujalo a pobavilo asi najviacZitePunkom napísal:http://aktualne.centrum.sk/zahranicie/e ... id=1164825
Vandas ešte v septembri 2004 vystupoval na mítingu Komunistickej strany Čiech a Moravy, ku krajne pravicovým názorom sa dopracoval až neskôr.
Modernizáciu Japonska z rokov 1543 – 1889 možno prisúdiť Európanomaxxis napísal:Nezabudli nahodou ukazat Japonsko a to co dokazala zlta rasa?
súhlasím, lenže sú to veľmi zlí ľudiaIvko napísal:Prave ze to su skutocny ludia zvierata su lepsie a nemas pravo ich degradovat na uroven ludi
Pravidlo fóra číslo 6. a 11.Dva dni väzenia.Zváž svoje pôsobenie na tomto fóre.kali520 napísal:http://nsec-88.org/cesky.html
Prestuduj si clanky a niektore knihy na tej stranke a najdes odpovede na tvoje otazky.
Mimochodm asi na poslednych 20-30 stranach sa to tu vsetko riesilo.