Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

MimKoRn napísal:Dikes za odpovede, mňa to úprimne zaujíma
http://nsec-88.org/cesky.html

Prestuduj si clanky a niektore knihy na tej stranke a najdes odpovede na tvoje otazky.

Mimochodm asi na poslednych 20-30 stranach sa to tu vsetko riesilo.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

tomo.za,

k tomu násiliu perfektný komentár. Či sa nám to páči alebo nie, ale je to tak.... K+
Brian
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Brian »

tomo.za jednoznačny suhlas so všetkým čo vraviš... Pekne napisane.

MimKoRn:
Žiť a konať slobodne ti nikto nemože zabraniť, ale drogy si nechaj pre seba... Okrem toho že je to protizákonné, ked deti ( resp. mládež v puberte ) vidia fetákov prirodzene by to chceli vyskúšať... vsetci vieme aká je puberta.... Ked si budes fetovať ( a nie iba ty ale vsetci fetáci ) niekde doma zavretý alebo v partií kde vas nikto nevidí tam mi je to tak jedno... vy zdochnete na prefetovanú hlavu a nie ja... mne to iba pomoze - o par fetakov menej. Ale ked sa fetuje na ulicia pozeraju sa na to deti tak mi to jedno nie je. :!: Pretože mi je zle ked idem u nás v meste cez geto a vidím biele deti ( 10-13 rokov ) so sáčkami.... a zatial som to nevidel nikde inde ako v gete...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Brian napísal:tomo.za jednoznačny suhlas so všetkým čo vraviš... Pekne napisane.

MimKoRn:
Žiť a konať slobodne ti nikto nemože zabraniť, ale drogy si nechaj pre seba... Okrem toho že je to protizákonné, ked deti ( resp. mládež v puberte ) vidia fetákov prirodzene by to chceli vyskúšať... vsetci vieme aká je puberta.... Ked si budes fetovať ( a nie iba ty ale vsetci fetáci ) niekde doma zavretý alebo v partií kde vas nikto nevidí tam mi je to tak jedno... vy zdochnete na prefetovanú hlavu a nie ja... mne to iba pomoze - o par fetakov menej. Ale ked sa fetuje na ulicia pozeraju sa na to deti tak mi to jedno nie je. :!: Pretože mi je zle ked idem u nás v meste cez geto a vidím biele deti ( 10-13 rokov ) so sáčkami.... a zatial som to nevidel nikde inde ako v gete...
Ty si dajaky hip hoper ňe? :D.V gete :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Brian napísal: Žiť a konať slobodne ti nikto nemože zabraniť, ale drogy si nechaj pre seba... Okrem toho že je to protizákonné,
no neviem preco komu by ich mal nechavat ked nie sebe.po dalsie - zakony nie su nic nadprirodzene.vvymyslaju ich obycajni ludia ktori chybuju rovnako ako hocikto iny.vznikaju,menia a rusia sa lebo su nedokonale cize jednoznacne odmietam taketo uctievanie a dogmatizovanie zakonov
Brian napísal:.. vsetci vieme aká je puberta....
presne tak.vieme aka je.deti chcu skusat nove veci a branit im v tom nasilim iba viac podpori ich tuzbu to skusat lebo ako sa hovori - zakazane ovocie chuti najlepsie
Brian napísal:Ked si budes fetovať ( a nie iba ty ale vsetci fetáci ) niekde doma zavretý alebo v partií kde vas nikto nevidí tam mi je to tak jedno...
ked vam to je jedno,tak co skacete do kazdeho kto nezapada do vasej predstavy idealneho slovaka? ..vies co nemusis odpovedat.dostatocne to zodpovedal tomo.za
Brian napísal:vy zdochnete na prefetovanú hlavu a nie ja...
trapas...taketo vyroky si vies kde mozes vopchat.milionkrat bolo povedane/vysvetlene,ze marihuana nie je az taka odlisna od alkoholu.niekto tomu prepadne a stane sa troska no vacsina to vie ovladnut a nepodlahnut.
Brian napísal: mne to iba pomoze - o par fetakov menej. Ale ked sa fetuje na ulicia pozeraju sa na to deti tak mi to jedno nie je. :!: Pretože mi je zle ked idem u nás v meste cez geto a vidím biele deti ( 10-13 rokov ) so sáčkami.... a zatial som to nevidel nikde inde ako v gete...
v takom pripade sa pohybuj v medziach zakona,ktore zda sa tak obdivujes a zavolaj na tych "fetakov" policiu
Bizarre
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Bizarre »

No, trava je zakazana a ma to svoj dovod. ...preco nezakazali fajcit orechove listy? Proste preto, ze trava, okrem toho ze ti zasiera pluca a nici mozgove bunky ma aj tu vlastnost ze v 90% pripadov je to prva droga, ktoru drogovo zavisli ludia skusali a ukazala im ako bezstarostne je mozne privodit si dobry pocit a zistili, ze to hulit nemusia (nadobudli pocit ze neziskavaju zavislost co je tiez "fakt" len pre ludi ktori v zivote nepoculi o tzv. psychickej zavislosti) a je im dobre...
Clovek si po roku lahko zacne mysliet ze koks je tiez v pohode a ked nedospejes vcas, alebo si potrebujes proste slahnut nieco z coho budes mat "halusky"... tak na rad prichadzaju tvrde drogy... Proste je to najcastejsi scenar.

Existuje spusta ludi co si raz za mesiac pohulia a staci im to, dokazu sa drzat "na uzde" a pre tychto ludi to nieje nic viac ako sa dobre v piatok ozrat...

Ale pre tych ostatnych a pre ludi v puberte je to nebezpecna vec, clovek v puberte je lahko ovplyvnitelny okolim a preto su tu zakony, aby deckam a aj ich rodicom dali jasne najavo co je nespravne a co ich ohrozuje a nasledne celu spolocnost (narod - pretoze ten uz dlhe roky degraduje a upada). Cim dalej viac rodicov nekokaze ustrazit svoje deti, preto je potrebna osveta, ktora je zatial na velmi nizkej urovni tu a inde vo svete.

Mozno jednym z rieseni je legalizacia, podobne ako v Holandsku, alebo Dansku, no je pravdepodobne ze toto "NEzakazane ovocie" bude ludom chutit rovnako, len to bude pristupnejsie pre male decka (vid cigarety a alkohol).
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

Bizarre napísal:No, trava je zakazana a ma to svoj dovod. ...preco nezakazali fajcit orechove listy? Proste preto, ze trava, okrem toho ze ti zasiera pluca a nici mozgove bunky ma aj tu vlastnost ze v 90% pripadov je to prva droga, ktoru drogovo zavisli ludia skusali a ukazala im ako bezstarostne je mozne privodit si dobry pocit a zistili, ze to hulit nemusia (nadobudli pocit ze neziskavaju zavislost co je tiez "fakt" len pre ludi ktori v zivote nepoculi o tzv. psychickej zavislosti) a je im dobre...
Clovek si po roku lahko zacne mysliet ze koks je tiez v pohode a ked nedospejes vcas, alebo si potrebujes proste slahnut nieco z coho budes mat "halusky"... tak na rad prichadzaju tvrde drogy... Proste je to najcastejsi scenar.

Existuje spusta ludi co si raz za mesiac pohulia a staci im to, dokazu sa drzat "na uzde" a pre tychto ludi to nieje nic viac ako sa dobre v piatok ozrat...

Ale pre tych ostatnych a pre ludi v puberte je to nebezpecna vec, clovek v puberte je lahko ovplyvnitelny okolim a preto su tu zakony, aby deckam a aj ich rodicom dali jasne najavo co je nespravne a co ich ohrozuje a nasledne celu spolocnost (narod - pretoze ten uz dlhe roky degraduje a upada). Cim dalej viac rodicov nekokaze ustrazit svoje deti, preto je potrebna osveta, ktora je zatial na velmi nizkej urovni tu a inde vo svete.

Mozno jednym z rieseni je legalizacia, podobne ako v Holandsku, alebo Dansku, no je pravdepodobne ze toto "NEzakazane ovocie" bude ludom chutit rovnako, len to bude pristupnejsie pre male decka (vid cigarety a alkohol).
No trava je zakazana, a ma to svoj dovod.... Preco nie je zakazane jest lulkovec zlomocny? Ten ta sice zabije, ale trava je nebezpecnejsia! Ved okrem toho, ze vraj mozno teoreticky by si na tom niekto mohol vytvorit zavislost a uplne nahodou by sa viac-menej mohlo stat, ze z toho za desiatky rokov dostane rakovinu, mozes si uvedomit rozne veci, ktore ludom unikaju a najst zivotny nazor, ktory sa ludom, ktori maju potrebu kontroly nielen nad tvojim zivotom, ale aj myslou nebude pacit.
Alkohol ma tu vlastnost, ze je na 100% prvou drogou, ktoru mlady, civilizovany a rozumny europan skusi.. Ohuri ho, ako bezstarostne sa da privodit dobry pocit, sice obcas konci robenim veci, ktore by za triezva nikto nespravil, na pohlad dementne spravanie, hanba a telo je doslova otravene. Ale je to legalne a robi to kazdy, tak preco by to malo komukolvek vadit? tak sa mlady, civilizovany, rozumny a uz aj klasicky europan oziera kazdy vikend a zbiera arzenál zvratkov, trapnych situacii a bolesti hlavy. POtom sa dopocuje o trave... fiiha, s vidinou podobne jednorazovych zazitkov skusi a spociatku ho to skutocne bavi! Lenze potom pride na to, ze oproti alkoholu tam je stale ta sebakontrola, nalada sa meni podla okolnosti a nie konstatne "stupa", a nejak ma v hlave stale aj dolezite myslienky, ktore nemoze pochopit narozdiel od prazdnej alkoholovej hlavy.. na diskoteke sa uz nemoze zabavat tak ako opity a chudak nevie co robit.. Tam mu niekto ponukne koleso.. juchuuu znova prival lzivej euforie, dobra nalada na predaj, nic viac! Presne to hladal! Tak konecne poteseny, ze nasiel co mu vyhovuje takto travi vikendy, kym mu neponuknu pervitin... Juch, este lepsie! Naco niekomu sebapoznavacie a vedomie rozsirujuce veci ako trava, hubky, mescal? Proste TO je najcastejsi scenar.
Existuje spusta ludi co si raz za mesiac pohulia a staci im to, dokazu sa drzat "na uzde" a pre tychto ludi to nieje nic menej ako krasna prilezitost zabavy bez hanby a bolesti a zaroven moznost ssa zamysliet, trocha sa posunut dalej. Pochopili ju.
Ale pre tych ostatnych a pre ludi v puberte je to nebezpecna vec, clovek v puberte je lahko ovplyvnitelny okolim a preto su tu nefungujuce zakony, reklamy v telke, komicke alkoholicke vtipky v zabanych relaciach, vsade ozrati ludia a stryko ponukajuci "jeden poharik, ved symbolicky moozes!" aby alkohol posobil ako neskodna a vsemocne krasna vec.
Mozno jedina moznost spociva v tom aby ludia otvorili oci a prestali byt kur*a sprosti.

*Neocakavam, ze si nazor, ktory mas z televiznych novin a od kamaratov, co o tom nic nevedia opravis, ale aspon sa nad tym zamysli, je to presne takto*
Bizarre
Medium Expert
Medium Expert

Prosimta, jaky nazor si mam opravovat? Ked idem s kamaratom na pivo, staci ked si dame jedno, dve a nemusime produkovat ziadne zvratky ako pises :lol:

Nahuleny niesi do nalady... to sa bud zhulis moc, alebo normalne, alebo ti to slape len 10 minut... prosite posediet si zopar hodin pri pivku, alebo z nejakej hnedej flase na skolskom dvore zopar krat potiahnut husty dym... je rozdiel

Pozri priatelu, travy som sa nahulil az dost... uzil som si zabavu, skvely pocit a aj filozoficke chvile, ale to co sa tu snazis opistat dolezitymi myslienkami... tie mozem mat aj s pivom, a ovladat sa mozem aj pri jednom aj druhom, zalezi ci chcem

A co sa tyka toho tvojho najcastejsieho scenara - :? no mam taky pocit ze je to to iste v bledo modrom, len si tam zakomponoval kolesa mescalin a podobne. Ja nastastie o tych drogach zas tak moc neviem, zjavne ty zas ano...

a ktomu zakazanemu, zabit ta moze aj auto, tiez niesu zakazane... :roll:
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

Bizarre napísal: ...a ovladat sa mozem aj pri jednom aj druhom, zalezi ci chcem
No a nejde prave o to? Keby si sa snazil porozumiet a nevidel v tom ako kazdy len utok, pochopil by si, ze som len travu v tvojom prispevku nahradil chlastom a vysledok nebol o nic lepsi... Nic som si nedomyslal, to ze ty si tam travu opisal ako fet co znici kazdeho cloveka je pricina toho, ze po zamene tak posobi chlast... A predsa su ludia, co splnaju aj tvoju verziu, aj tu moju upravenu... Len som ti tak chcel ukazat, ze uvedies najhorsi mozny pripad, aky sa moze stat nehodnoti cely vplyv byliny... Tak ako ja nemam nic proti pivku, ani vinku, ale viem, ze zalezi od ludi ako sa budu spravat, nie od latky ktoru prijmu... Tak ako by si nechcel mat zakazane pivko pre tych ludi, ktorych som opisal hore, tak nam neodopieraj travu tiez len pre istych ludi.. A nejak tu kazdy zabuda, ze alkohol JE tvrda droga..
Bizarre
Medium Expert
Medium Expert

To Ti neodopieram, proste alkohol je v tychto zemepisnych sirkach tolerovany, u arabov je to zas to najhorsie, ale zato pofajcit si has... to je v pohode...

Alkohol ale existuje aj v uslachtilich formach ako vino, kvalitne liehoviny, ktore sa jednoducho nepiju pre pocit, stav mysle... prosto nie preto ze potrebujes byt "high"...

Alkohol sa pije aj pre jeho spolocensku funkciu a preto, ze chuti.
Hulicov poznam spustu, ale nikto mi nepovedal, ze mu ten dym chuti, mozno tie stavy mu chutia, a to je ten rozdiel. Jednoducho trava je o tom ze si otravujes hlavu, cistu mysel a uchylujes sa k lacnej zabave, lebo pre spustu mladych ludi je nahulit sa jedina zabava, ved to vidime vsade okolo.

Trava je jednoducho prostriedok, ktorym ludia unikaju z reality a tym obmedzuju svoju schopnost venovat ca tvorivym cinnostiam ci uz z hladiska nicenia svojho mozgu, alebo len zabijania casu, ktory proste mohol byt vyuzity inac - studiom, sportom, alebo inac... Kolko mladych ludi tu huli ? ... su prepocty ze tusim 15% vo veku medzi 15-30 rokom. Ale kolko percent ludi medzi 15-20 rokom to by som typoval na 90%

naje*at sa ides v piatok a konec. Samozrejme su ludia, ktori chlastaju denne, ale to su socialne pripady, alebo vacsinou nevzdelane vrstvy obyvatelstva na vychode, co maju devat tried, alebo ucnovku, nezamestnani a zivotom zniceni ludia. Kto huli travu? Pubertaci, 9 z 10 konzumentov travy su D E T I, deti znicene zivotom? Hovadina - skor deti niciace si buducnost. A este k periodicite konzumacie alkoholu, ak nehovorime o tazkych pripadoch alkoholikov a narkomanov, ale o beznych konzumentoch, VACSINA "hulicov" huli denne aj niekolko krat - lebo je to ich unik z reality, vacsina ludi konzumujucich alkohol, to robi dva krat do tyzdna

Alkohol sa da zneuzit tak ako aj x dalsich veci ako riedidlo, lepidlo a cojaviem co... nakoniec polievka z domestosu mozno tiez daco robi... :P

Trava ma jediny jeden ucel - zadrbat si mysel, proste upadat.

Co sa tyka skutocnosti, ze stat sa snazi ovladat nase konanie, pomaly myslenie ...je bohuzial pravda, stale viac ludi si zacina uvedomovat, ze sucasna forma vlady ako taka nesplna to co hlasa a demokracia a sloboda prejavu uz uplne stratili svoj vyznam a su to len prazdne frazy. Zostava na nas ako to budeme v buducnosti riesit, alebo sa radsej pojdeme nafetovat alebo ozrat? :?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Tak toto ma zaujalo a pobavilo asi najviac :lol:
Vandas ešte v septembri 2004 vystupoval na mítingu Komunistickej strany Čiech a Moravy, ku krajne pravicovým názorom sa dopracoval až neskôr.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

shooty nikdy nesklame
Prílohy
shooty.jpg
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

skúste mi povedať (čítal som zbežne začiatok témy), ktorí z vás si mýlia skinheadov s neonacistami...

ja holohlavých s naz/rasisitckými názormi nepovažujem za skinheadov...
kali520
Darca
Darca

Triumf bielej rasy
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Nezabudli nahodou ukazat Japonsko a to co dokazala zlta rasa?
a taktiez sa mi nechce verit, ze neexistuju cierni vedci, architekti whatever, ktori by nic nevymysleli.
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Aziati tam neboli spomenutý zrejme zámerne, kedže aj oni majú isté zásluhy v pokroku sveta...
No a s tými čiernymi to bolo myslené asi v duchu "sami nevymyslia nič" prípadne "neschopnosť vedeckej tvorivosti"
kali520
Darca
Darca

axxis napísal:Nezabudli nahodou ukazat Japonsko a to co dokazala zlta rasa?
Modernizáciu Japonska z rokov 1543 – 1889 možno prisúdiť Európanom
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Ivko napísal:Prave ze to su skutocny ludia zvierata su lepsie a nemas pravo ich degradovat na uroven ludi :evil:
súhlasím, lenže sú to veľmi zlí ľudia

Zviera ak napadne človeka, má na to vždy jeden z týchto 3 dôvodov (opravte ma, ak som zabudol nejaký)

1. Je veľmi hladné (aj človek je z mäsa a kostí)
2. Má besnotu (alebo inú chorobu)
3. Človek ho ohrozuje (alebo sa to tomu zvieraťu aspoň zdá)

Kdežto keď človek napadne zviera, alebo aj iného človeka, nepotrebuje žiadny dôvod a často ho hľadá až po útoku (ak sa za svoj čin musí zodpovedať).
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

kali520 napísal:http://nsec-88.org/cesky.html

Prestuduj si clanky a niektore knihy na tej stranke a najdes odpovede na tvoje otazky.

Mimochodm asi na poslednych 20-30 stranach sa to tu vsetko riesilo.
Pravidlo fóra číslo 6. a 11.Dva dni väzenia.Zváž svoje pôsobenie na tomto fóre.
Napísať odpoveď