Nokia N95 alebo Samsung i900 Omnia?
-
Smoake
Star
- Kontaktovať používateľa:
Nokia N95 alebo Samsung i900 Omnia?
Dobry den, mam moznost si zobrat na pausal od orangeu mobil,... v ponuke sa mi pozdava iba Nokia N95 a Samsung i900 Omnia, cenovy rozdiel medzi nimi je tak tisic korun, co by som bol ochotny dat pri lepsom vyrobku.Prosim poradte co si mam zobrat, pripadne nejake rady alebo nieco comu sa mam vyhnut.Dakujem
-
nico :)
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Mam Omniu, s Iphonom som robil... Porovnavat tieto dva telefony je rovnake ako porovnavat Omniu s tehlou... Iphone je ovela jednoduchsi telefon, ktory ma velmi intuitivne ovladanie, ale zato poskytuje oproti omnii velmi obmedzene mnozstvo funkcii... Spomeniem absenciu MMS, prakticky nefunkcne Bluetooth... No katastrofa... Ale zase je ovladanim ovela jednoduchsi... Omnia si vyzaduje vela studovania, skumania a potom je z telefonov, ktore su momentalne na trhu asi najlepsia... Samozrejme ani omnia nie je bezchybna, je to zlozity telefon s niekedy nelogickymi nastaveniami, chyba mu manual, nema 3.5mm jack slot ani xenonovy blesk (iba LED)... N95 ma moja sestra, je to spoko, ale do symbianu by som nesiel, ma nepekny zvyk casom spomalovat...