Nokia N95 alebo Samsung i900 Omnia?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...

ktory mobil si mam vybrat?

Nokia N95
13
37%
Samsung i900 Omnia
22
63%

Celkom hlasov: 35

Smoake
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nokia N95 alebo Samsung i900 Omnia?

Príspevok od používateľa Smoake »

Dobry den, mam moznost si zobrat na pausal od orangeu mobil,... v ponuke sa mi pozdava iba Nokia N95 a Samsung i900 Omnia, cenovy rozdiel medzi nimi je tak tisic korun, co by som bol ochotny dat pri lepsom vyrobku.Prosim poradte co si mam zobrat, pripadne nejake rady alebo nieco comu sa mam vyhnut.Dakujem
gumb4ll
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gumb4ll »

vybral by som si omniu, uz len preto ze ma väcsi displej, dotykovy (lepsie sa bude surfovat na nete ako s gombikmi), a myslim ze hlavne + je Windows Mobile
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ja by som siel za nokiou. Samsung sa sice lepsi ale podla mojho nazoru mu mobily este furt nejdu. A dotykove ovladanie u nich nieje ziadna vyhra co som skusal.
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no u tej omnii ma strasne laka ten Windows mobile,.. dotykoveho samsunga som este v rukach nemal no mam doma Iphone a je to dobre vyriesene to tepelne dotykove snimanie.no neviem mali ste moznost robit s tymito mobilmi niekto?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Samsung snad svoju dotykovu technologiu konzultoval s Apple?

Inak nevidim ziadnu spojitost s tym ako dobre to ma vyriesene Iphone a ako je to na i900...
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no tak to ti uz povedat neviem.a neviete aky hudobny vykon ma Omnia? lebo dost som zatazeny na taketo mobily,.. mi to bude zaiste chybat oproti mojej terajsej Nokii 6233 co ma stereo repraky
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Asi by som siel do Omnie... Keby si musim z tychto dvoch vybrat. Rozhodol by vacsi displej (aj ked to rozlisenie... :roll: ) a moj odpor k N95 :)
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

Mam Omniu, s Iphonom som robil... Porovnavat tieto dva telefony je rovnake ako porovnavat Omniu s tehlou... Iphone je ovela jednoduchsi telefon, ktory ma velmi intuitivne ovladanie, ale zato poskytuje oproti omnii velmi obmedzene mnozstvo funkcii... Spomeniem absenciu MMS, prakticky nefunkcne Bluetooth... No katastrofa... Ale zase je ovladanim ovela jednoduchsi... Omnia si vyzaduje vela studovania, skumania a potom je z telefonov, ktore su momentalne na trhu asi najlepsia... Samozrejme ani omnia nie je bezchybna, je to zlozity telefon s niekedy nelogickymi nastaveniami, chyba mu manual, nema 3.5mm jack slot ani xenonovy blesk (iba LED)... N95 ma moja sestra, je to spoko, ale do symbianu by som nesiel, ma nepekny zvyk casom spomalovat...
Napísať odpoveď