Ženské reči

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Piatok
Novice
Novice

Ženské reči

Príspevok od používateľa Piatok »

Nechápem, prečo ženy (v mojom veku neviem či nie ešte dievčatá - mám 18 ) vždy všade hovoria že chcu milých, citlivých, pozorných, slušných mužov... a keď sa človek takým snaži byť, tak sa mu vysmejú do ksichtu a idu za tym najväčším grázlom v okolí... Vysvetlite mi, vy skúsenejší, čím to je, či len ja vyhľadávam nesprávnu spoločnosť, alebo kde robim chybu.
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Zeny nevedia, co chcu.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ak ta to sere tak sa na opacne pohlavie z vysoka vykasli a nebudes mat problem :roll:
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Správanie žien muž nikdy nepochopí...
Ale snažíme sa tomu "javu" porozumieť :wink:
Ženy počas ovulácie vyhladávajú mužných chlapov( teda dalo by sa povedať že aj tých rebelov/grázlov/dobrodruhov a tak...)
Počas normálnych dní uprednostňujú chlapov s jemnejšími črtami/citlivých...

Je jasné že to neplatí pre všetky ženy, ale pre nemalé percento určite :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

pozri, od zien o nieco starsich ako som ja (mam 20) som sa dozvedel, ze vyckaj casu ako hus klasu, postupne ako zena starne, tak ide nie za krasou a muznostou atd, ale za slusnostou a gentlemanmi. neskor znamena tak 22-23 a vyssie. takze poslusne cakam, mal by si aj ty :D (aj ked krasny samozrejme som uz teraz :lol: )
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Piatok, to bude tým, že takýto malý grázlik dokáže kočke natlačiť do hlavy viac kalerábov, ako to dokážeš napr. ty :wink: Nerieš to veľmi, tá správna si ťa nájde :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Keby sa zeny spravali podla toho co hovoria, to by bola ale ku*va nuda...
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

ades napísal:pozri, od zien o nieco starsich ako som ja (mam 20) som sa dozvedel, ze vyckaj casu ako hus klasu, postupne ako zena starne, tak ide nie za krasou a muznostou atd, ale za slusnostou a gentlemanmi. neskor znamena tak 22-23 a vyssie. takze poslusne cakam, mal by si aj ty :D (aj ked krasny samozrejme som uz teraz :lol: )
Co dodat, cista pravda... Len to niekedy vie byt poriadne frustrujuce :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Ženské reči

Príspevok od používateľa jin »

Piatok napísal:Nechápem, prečo ženy (v mojom veku neviem či nie ešte dievčatá - mám 18 ) vždy všade hovoria že chcu milých, citlivých, pozorných, slušných mužov...
Nakoľko je to konvencia. Žiadna Ti nepovie, že hľadá ožrana a hulváta.
Piatok napísal:a keď sa človek takým snaži byť, tak sa mu vysmejú do ksichtu a idu za tym najväčším grázlom v okolí... Vysvetlite mi, vy skúsenejší, čím to je, či len ja vyhľadávam nesprávnu spoločnosť, alebo kde robim chybu.
Zaujímavé, ako formuluješ - "keď sa človek takým snaží byť". To zrejme poukazuje na to, že takým ešte nie si. To málokto z populácie fóra. Trocha to vidno, že sa len snažíš. Naopak - byť grázlom nevyžaduje takmer žiadne kvality. V hube kanál, v hlave prázdno a kvetnaté kaleráby. Chybu nerobíš Ty osobne nikde. Proste to chce dozrieť (na oboch stranách) a na nič sa nehrať. Sme ešte mladí, tak sa tak správajme. Nakoľko nakoniec to ajtak dopadne tak, ako napísal ades :wink:
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

mi-chau napísal:Keby sa zeny spravali podla toho co hovoria, to by bola ale ku*va nuda...
A sekcia LVP by skoro uplne stratila zmysel :lol:
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

To je ako pri farároch: Vodu kážu,víno pijú
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEVO »

Tempus7 napísal:Správanie žien muž nikdy nepochopí...
Ale snažíme sa tomu "javu" porozumieť :wink:
Ženy počas ovulácie vyhladávajú mužných chlapov( teda dalo by sa povedať že aj tých rebelov/grázlov/dobrodruhov a tak...)
Počas normálnych dní uprednostňujú chlapov s jemnejšími črtami/citlivých...

Je jasné že to neplatí pre všetky ženy, ale pre nemalé percento určite :)
tak na toto je jednoduche riesenie ked ma baba "krami" sa spravaj ako grazel a ked jej skoncia tak bud mily a pozorny a je to :smt008
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

jin napísal:Nakoľko je to konvencia. Žiadna Ti nepovie, že hľadá ožrana a hulváta.
Konvencia? A ako prečo by to mala povedať? Ja myslím, že žiadna ožrana ani hulváta nehľadá :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

nauraa napísal:Konvencia? A ako prečo by to mala povedať? Ja myslím, že žiadna ožrana ani hulváta nehľadá :D
Potvrdenie tézy extrémnym opozitom.
Je to len rečnícka figúra, nehľadaj za tým nič vážnejšie.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nauraa napísal:Konvencia? A ako prečo by to mala povedať? Ja myslím, že žiadna ožrana ani hulváta nehľadá :D
jojooooj by si sa divila dievcina :D poznam aj take pripady. ale opis nie je grazel a hulvat, ale chlapik s ktorym je sranda a vie sa zabavat (chap ozrat sa na chate ako prasa a vystrajat).
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

turtlak69 napísal:jojooooj by si sa divila dievcina :D poznam aj take pripady. ale opis nie je grazel a hulvat, ale chlapik s ktorym je sranda a vie sa zabavat (chap ozrat sa na chate ako prasa a vystrajat).
Ale ani nedivila. V prípade, že vnímam rozdiel medzi grázlom/hulvátom a niekým, kto sa vie zabávať :)
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

Piatok napísal:Nechápem, prečo ženy (v mojom veku neviem či nie ešte dievčatá - mám 18 ) vždy všade hovoria že chcu milých, citlivých, pozorných, slušných mužov... a keď sa človek takým snaži byť, tak sa mu vysmejú do ksichtu a idu za tym najväčším grázlom v okolí... Vysvetlite mi, vy skúsenejší, čím to je, či len ja vyhľadávam nesprávnu spoločnosť, alebo kde robim chybu.
no podľa mňa je to asi tým vekom...milých, citlivých atď. chcú asi v budúcnosti, zatiaľ potrebujú tých grázlov :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

turtlak69 napísal:jojooooj by si sa divila dievcina :D poznam aj take pripady. ale opis nie je grazel a hulvat, ale chlapik s ktorym je sranda a vie sa zabavat (chap ozrat sa na chate ako prasa a vystrajat).
Tak to je potom spolocensky typ, ktory je rad stredobodom pozornosti a tema je o hulvatoch :)
Sorry za priamost, ale podla mna tych najvacsich grazlov v pravom zmysle slova vyhladavaju tie najvacsie kur*y, pipky, cajky, alebo ako ich mam nazvat. Normalne rozmyslajuce baby o nich ani nezakopnu.
A tiez sa casto hovori, ze navonok tvrdy/nemam na mysli ozranov alebo delikventov s prachodnym bydliskom basa/, ale pod tym obalom sa skryva tiez citliva dusa a dobre srdce.
Vtedy ma dievca/zena/dobry pocit, ze ma po boku chlapa, ktory ju ochrani a na ktoreho sa moze spolahnut a zaroven ma po boku oddaneho a milujuceho partnera. Ale pravdaze to nie je pravidlo :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Piatok napísal:Nechápem, prečo ženy (v mojom veku neviem či nie ešte dievčatá - mám 18 ) vždy všade hovoria že chcu milých, citlivých, pozorných, slušných mužov... a keď sa človek takým snaži byť, tak sa mu vysmejú do ksichtu a idu za tym najväčším grázlom v okolí... Vysvetlite mi, vy skúsenejší, čím to je, či len ja vyhľadávam nesprávnu spoločnosť, alebo kde robim chybu.
:wink: Dievca ti povie pravdu len ked sa pomyli. Mam s tym skusenosti presne s tym co si pisal,je to proste tak toto nezmenis. Vravia to preto aby to vyznelo ake su ony super a akych super chlapcov chcu,ale budme realisti. Dievcata proste vzrusuju grazli ony su z nich mokre. Proste so slusnym chlapcom je nuda. Ale s grazlom je vzruso, dievca nechce aby si bol ku nej mily a nezny ale aby si ju oprel a urobil co mas. Ze je to zase mylny nazor qwertyho? Niektore dievcence take proste su a to sa nezmeni.
Napísať odpoveď