Ženské reči
Ženské reči
Nechápem, prečo ženy (v mojom veku neviem či nie ešte dievčatá - mám 18 ) vždy všade hovoria že chcu milých, citlivých, pozorných, slušných mužov... a keď sa človek takým snaži byť, tak sa mu vysmejú do ksichtu a idu za tym najväčším grázlom v okolí... Vysvetlite mi, vy skúsenejší, čím to je, či len ja vyhľadávam nesprávnu spoločnosť, alebo kde robim chybu.
-
Tempus7
Star
- Kontaktovať používateľa:
Správanie žien muž nikdy nepochopí...
Ale snažíme sa tomu "javu" porozumieť
Ženy počas ovulácie vyhladávajú mužných chlapov( teda dalo by sa povedať že aj tých rebelov/grázlov/dobrodruhov a tak...)
Počas normálnych dní uprednostňujú chlapov s jemnejšími črtami/citlivých...
Je jasné že to neplatí pre všetky ženy, ale pre nemalé percento určite
Ženy počas ovulácie vyhladávajú mužných chlapov( teda dalo by sa povedať že aj tých rebelov/grázlov/dobrodruhov a tak...)
pozri, od zien o nieco starsich ako som ja (mam 20) som sa dozvedel, ze vyckaj casu ako hus klasu, postupne ako zena starne, tak ide nie za krasou a muznostou atd, ale za slusnostou a gentlemanmi. neskor znamena tak 22-23 a vyssie. takze poslusne cakam, mal by si aj ty
(aj ked krasny samozrejme som uz teraz
)
-
Robbie42
Light Professional
Co dodat, cista pravda... Len to niekedy vie byt poriadne frustrujuceades napísal:pozri, od zien o nieco starsich ako som ja (mam 20) som sa dozvedel, ze vyckaj casu ako hus klasu, postupne ako zena starne, tak ide nie za krasou a muznostou atd, ale za slusnostou a gentlemanmi. neskor znamena tak 22-23 a vyssie. takze poslusne cakam, mal by si aj ty(aj ked krasny samozrejme som uz teraz
)
-
jin
VIP
Re: Ženské reči
Nakoľko je to konvencia. Žiadna Ti nepovie, že hľadá ožrana a hulváta.Piatok napísal:Nechápem, prečo ženy (v mojom veku neviem či nie ešte dievčatá - mám 18 ) vždy všade hovoria že chcu milých, citlivých, pozorných, slušných mužov...
Zaujímavé, ako formuluješ - "keď sa človek takým snaží byť". To zrejme poukazuje na to, že takým ešte nie si. To málokto z populácie fóra. Trocha to vidno, že sa len snažíš. Naopak - byť grázlom nevyžaduje takmer žiadne kvality. V hube kanál, v hlave prázdno a kvetnaté kaleráby. Chybu nerobíš Ty osobne nikde. Proste to chce dozrieť (na oboch stranách) a na nič sa nehrať. Sme ešte mladí, tak sa tak správajme. Nakoľko nakoniec to ajtak dopadne tak, ako napísal adesPiatok napísal:a keď sa človek takým snaži byť, tak sa mu vysmejú do ksichtu a idu za tym najväčším grázlom v okolí... Vysvetlite mi, vy skúsenejší, čím to je, či len ja vyhľadávam nesprávnu spoločnosť, alebo kde robim chybu.
tak na toto je jednoduche riesenie ked ma baba "krami" sa spravaj ako grazel a ked jej skoncia tak bud mily a pozorny a je toTempus7 napísal:Správanie žien muž nikdy nepochopí...
Konvencia? A ako prečo by to mala povedať? Ja myslím, že žiadna ožrana ani hulváta nehľadá :Djin napísal:Nakoľko je to konvencia. Žiadna Ti nepovie, že hľadá ožrana a hulváta.
-
jin
VIP
Potvrdenie tézy extrémnym opozitom.nauraa napísal:Konvencia? A ako prečo by to mala povedať? Ja myslím, že žiadna ožrana ani hulváta nehľadá
Je to len rečnícka figúra, nehľadaj za tým nič vážnejšie.
jojooooj by si sa divila dievcinanauraa napísal:Konvencia? A ako prečo by to mala povedať? Ja myslím, že žiadna ožrana ani hulváta nehľadá
Ale ani nedivila. V prípade, že vnímam rozdiel medzi grázlom/hulvátom a niekým, kto sa vie zabávať :)turtlak69 napísal:jojooooj by si sa divila dievcina :D poznam aj take pripady. ale opis nie je grazel a hulvat, ale chlapik s ktorym je sranda a vie sa zabavat (chap ozrat sa na chate ako prasa a vystrajat).
-
luculiiik
Light Star
no podľa mňa je to asi tým vekom...milých, citlivých atď. chcú asi v budúcnosti, zatiaľ potrebujú tých grázlovPiatok napísal:Nechápem, prečo ženy (v mojom veku neviem či nie ešte dievčatá - mám 18 ) vždy všade hovoria že chcu milých, citlivých, pozorných, slušných mužov... a keď sa človek takým snaži byť, tak sa mu vysmejú do ksichtu a idu za tym najväčším grázlom v okolí... Vysvetlite mi, vy skúsenejší, čím to je, či len ja vyhľadávam nesprávnu spoločnosť, alebo kde robim chybu.
-
pryja
Darca
Tak to je potom spolocensky typ, ktory je rad stredobodom pozornosti a tema je o hulvatochturtlak69 napísal:jojooooj by si sa divila dievcinapoznam aj take pripady. ale opis nie je grazel a hulvat, ale chlapik s ktorym je sranda a vie sa zabavat (chap ozrat sa na chate ako prasa a vystrajat).
Sorry za priamost, ale podla mna tych najvacsich grazlov v pravom zmysle slova vyhladavaju tie najvacsie kur*y, pipky, cajky, alebo ako ich mam nazvat. Normalne rozmyslajuce baby o nich ani nezakopnu.
A tiez sa casto hovori, ze navonok tvrdy/nemam na mysli ozranov alebo delikventov s prachodnym bydliskom basa/, ale pod tym obalom sa skryva tiez citliva dusa a dobre srdce.
Vtedy ma dievca/zena/dobry pocit, ze ma po boku chlapa, ktory ju ochrani a na ktoreho sa moze spolahnut a zaroven ma po boku oddaneho a milujuceho partnera. Ale pravdaze to nie je pravidlo
-
qwerty-xyz
Piatok napísal:Nechápem, prečo ženy (v mojom veku neviem či nie ešte dievčatá - mám 18 ) vždy všade hovoria že chcu milých, citlivých, pozorných, slušných mužov... a keď sa človek takým snaži byť, tak sa mu vysmejú do ksichtu a idu za tym najväčším grázlom v okolí... Vysvetlite mi, vy skúsenejší, čím to je, či len ja vyhľadávam nesprávnu spoločnosť, alebo kde robim chybu.