Hladam niekoho na pomoc s PHP hrou
Hladam niekoho na pomoc s PHP hrou
Nazdar,
zacal som si robit vlastnu hru v php. Hladam niekoho kto by mi pomohol so skriptovanim, popripade hladam nejake tutorialy ktore by mi boli uzitocne pri mojej praci.
zacal som si robit vlastnu hru v php. Hladam niekoho kto by mi pomohol so skriptovanim, popripade hladam nejake tutorialy ktore by mi boli uzitocne pri mojej praci.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
taketo projekty bud robia male skupinky mesiace - roky, alebo sa zaplati normalna firma za tucne prachy [50-500k zalezi od zlozitosti projektu] a necha sa to nakodit. Moc moznosti tam clovek na vyber nemadavo2006 napísal:neni zly napad..len som zvedavy kto ti stym pomoze
-
jorg22
Medium Professional
Podla mna takuto hru by si vedel urobit sam, menej moznosti by mala ale dobre na precvicenie PHP.Inac ak vies PHP dostatocne dobre tak to zvladnes bez tutorialov staci ti www.php.net
Inac aj ja skusam robit hru v PHP jednoduchu ale trva mi to dlho lebo sa mi s tym nechce srat kazdy den.
Inac aj ja skusam robit hru v PHP jednoduchu ale trva mi to dlho lebo sa mi s tym nechce srat kazdy den.
-
xH4wK
nad niečím takýmto som rozmýšlal aj ja, aj námet som mal a vedel som, čo všetko by tam malo byť a ako by to malo fungovať, problém je v tom, že by tam toho bolo o dosť viac ako v hrách typu monstersgame a preto by som to sám robil asi tak dlho, že by to dovtedy spravila aj nejaká firma a mňa by potom porazilo
a keďže sa nenašli ľudia (divné keďže študujem na výške informu
) tak to zatiaľ odkladám. Myslím, že podobných hier ešte neni až tak veľa (myslím tie, čo aj prinášajú niečo nové a nie len kópie niečoho, čo existuje) a že v prípade záujmu pár jedincov by sa to dalo zrealizovať aj neskôr...teraz momentálne sa do toho púšťať nechcem, mám toho dosť a rád by som už aj spravil bakalára 
-
.:M4jco:.
Medium Star
Stačilo by urobiť hru s nejakým mafiánskym námetom ktorá by mala návykové prvky nejaké...
To nakodovanie tej hry je velmi zdĺhava záležitosť, aj z hladiska času, a aj z hladiska programovania.
Pokaial by takúto hru robil jeden človek tak by to robil polroka, pokial rátam že na tom robí každý deň, minimálne 3hodiny.
To nakodovanie tej hry je velmi zdĺhava záležitosť, aj z hladiska času, a aj z hladiska programovania.
Pokaial by takúto hru robil jeden človek tak by to robil polroka, pokial rátam že na tom robí každý deň, minimálne 3hodiny.
programovanie nie je problem a vacsinou ani nie je zdlhave v takychto hrach ... problemom su napady a ich prepracovanie ... za programovanie sa nemozu pocitat 3 hodiny denne ktore clovek stravi rozmyslanim co by este nakodil, ako by realizoval nejaku funkciu a pod.
predtym nez zacnete kodit potrebujete mat spisanu trosku konkretnejsiu predstavu nez len "spravime mafiansku hru"
predtym nez zacnete kodit potrebujete mat spisanu trosku konkretnejsiu predstavu nez len "spravime mafiansku hru"