Hladam niekoho na pomoc s PHP hrou

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Slayter
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Hladam niekoho na pomoc s PHP hrou

Príspevok od používateľa Slayter »

Nazdar,
zacal som si robit vlastnu hru v php. Hladam niekoho kto by mi pomohol so skriptovanim, popripade hladam nejake tutorialy ktore by mi boli uzitocne pri mojej praci.
neppo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa neppo »

a o aku hru ide ?
davo2006
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa davo2006 »

nieco ako travian? :D
Slayter
Addict
Addict

Su dve skupiny hracov. Jedna skupina buduje jedno mesto a druha druhe mesto. Vsetko sa odohrava v stredoveku. Tieto dve mesta su znepriatelene a vedu dlhu vojnu ;)
davo2006
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa davo2006 »

Slayter napísal:Su dve skupiny hracov. Jedna skupina buduje jedno mesto a druha druhe mesto. Vsetko sa odohrava v stredoveku. Tieto dve mesta su znepriatelene a vedu dlhu vojnu ;)
neni zly napad..len som zvedavy kto ti stym pomoze
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

davo2006 napísal:neni zly napad..len som zvedavy kto ti stym pomoze
taketo projekty bud robia male skupinky mesiace - roky, alebo sa zaplati normalna firma za tucne prachy [50-500k zalezi od zlozitosti projektu] a necha sa to nakodit. Moc moznosti tam clovek na vyber nema :/. Samozrejme ze ked sa najdu kreativni jedinci, co su ochotni makat zadarmo, nech sa paci, uvedomia si to, az pri tom stratia zdravie a to im nik nikdy nezaplati.
neppo
Light Professional
Light Professional

presne tak... ja by som sa do toho pustil ale co budem mat z toho ?
Slayter
Addict
Addict

Noo sak nic :D
neppo
Light Professional
Light Professional

Slayter napísal:Noo sak nic :D
to sa ti na to kazdy potom z vysoka vys*re
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Podla mna takuto hru by si vedel urobit sam, menej moznosti by mala ale dobre na precvicenie PHP.Inac ak vies PHP dostatocne dobre tak to zvladnes bez tutorialov staci ti www.php.net
Inac aj ja skusam robit hru v PHP jednoduchu ale trva mi to dlho lebo sa mi s tym nechce srat kazdy den.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nad hrou som uvazoval aj ja. ale staci sa zamysliet nad tym co tam ma byt a kolko to bude trvat a nadsenie opadne. hry su fakt pre vacsiu skupinu programatorov. navyse nikde nie je napisane, ze ta hra bude mat aj uspech
neppo
Light Professional
Light Professional

ako turtlak spominal je to pre viacerych programatorov kde sa bude kazdy venovat niecomu inemu... ale pokial to chces jednoduchsie spravis aj sam... inak potom zbytocna robota
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

no ano aj ked je to pre viacerych, tak by nebolo zle napisat kolko ludi priblizne na tom bude robit :) len tak pre info by to nemuselo byt zle :)
Slayter
Addict
Addict

Tak pani, pokial do toho idete, tak sa mi ozvite, napr. cez sukromnu spravu. Je mi jasne, ze to je dlhodobejsia zalezitost, ale nevys*rem sa na to, to ta uistujem.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Možno by si mohol začať tým, že nájdeš na internete podobné projekty (práve dnes som nejaké php hry videl, ale boli to iba RPG alebo podobné).
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ale si zoberte , ked spravite hru podobnu travianu ktora bude rovnako navykova ( :lol: ) tak kolko na nej potom zarobite prachov ...
Zoberte si kolko zarabaju na traviane :
1 server 20 000 hracov = 3000 z nich si kupi zlatky za 50 sk = 3000x50 = 150 000 --- a ludia su urcite nekupuju len za 50sk... :wink:
subzul
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa subzul »

To áno zarobia na tom dosť. Inak na hru hľadám niekoho kto vie pracovať s PHP. Lebo kamoš to vie, ale predsa len keď sú 2 rýchlejšie to bude.
Snake7778
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Snake7778 »

nad niečím takýmto som rozmýšlal aj ja, aj námet som mal a vedel som, čo všetko by tam malo byť a ako by to malo fungovať, problém je v tom, že by tam toho bolo o dosť viac ako v hrách typu monstersgame a preto by som to sám robil asi tak dlho, že by to dovtedy spravila aj nejaká firma a mňa by potom porazilo :D a keďže sa nenašli ľudia (divné keďže študujem na výške informu :) ) tak to zatiaľ odkladám. Myslím, že podobných hier ešte neni až tak veľa (myslím tie, čo aj prinášajú niečo nové a nie len kópie niečoho, čo existuje) a že v prípade záujmu pár jedincov by sa to dalo zrealizovať aj neskôr...teraz momentálne sa do toho púšťať nechcem, mám toho dosť a rád by som už aj spravil bakalára :lol:
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Stačilo by urobiť hru s nejakým mafiánskym námetom ktorá by mala návykové prvky nejaké...
To nakodovanie tej hry je velmi zdĺhava záležitosť, aj z hladiska času, a aj z hladiska programovania.
Pokaial by takúto hru robil jeden človek tak by to robil polroka, pokial rátam že na tom robí každý deň, minimálne 3hodiny.
zaggi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zaggi »

programovanie nie je problem a vacsinou ani nie je zdlhave v takychto hrach ... problemom su napady a ich prepracovanie ... za programovanie sa nemozu pocitat 3 hodiny denne ktore clovek stravi rozmyslanim co by este nakodil, ako by realizoval nejaku funkciu a pod. :)

predtym nez zacnete kodit potrebujete mat spisanu trosku konkretnejsiu predstavu nez len "spravime mafiansku hru"
Napísať odpoveď