psycho riadneee
Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Fajn? Ten film som videl x krat a vzdy mi pripada brutalnysmejo napísal:asi pred tyzdnom som videl The butterfly effect, fajn pozeranicko, zo zaciatku po zauzlenie troska nudne, ale potom je to uz fajn
Proste pochopis ze zenu ziskas tak, ze sa nanu vyseres a zabudnes
Potesilo ma jeho vydanie na dvd v novom case
-
Soviet
Darca
[Mini spoil]Noo ono to vzdy skoncilo tak, ze bud bola ona stastna a on v krize, alebo opacne..Tak jedine takto to slo vyriesit, ze ju musel odfajcit..mi-chau napísal:Nechcel jej on nahodou len zachranit zivot??
Smutny koniec, ale to je hlavne to co tomu filmu dalo tu silu.[mini spoil]
//pardon mi-chau
-
Šu-Do
Redeemer
Taken / 96 hodin
tak tomu hovorim NAJLEPSI film v poslednej dobe....
som si vsimol, ze to tahalo celkom dost ludi, ma to vyssie hodnotenie, len ma trapilo, ze je to z Francuzska....
ale.. nakoniec z toho vysiel neuveritelny akcnak... krimi, presne ako je pisane.... napätie, atd...
hlavny herec Liam Neeson sa tam fakt hodil a zahral to bravurne...
pacil sa mi tento film, najmä teda kvoli deju, stopovaniu, a samozrejme skillom hlavnej postavy, ktory sa nesral a pekne si podal hoci aj celu bandu albancov...
fakt, odporucam tento film.. hodnotim vysoko imdb 9/10, csfd 5*
tak tomu hovorim NAJLEPSI film v poslednej dobe....
som si vsimol, ze to tahalo celkom dost ludi, ma to vyssie hodnotenie, len ma trapilo, ze je to z Francuzska....
ale.. nakoniec z toho vysiel neuveritelny akcnak... krimi, presne ako je pisane.... napätie, atd...
hlavny herec Liam Neeson sa tam fakt hodil a zahral to bravurne...
pacil sa mi tento film, najmä teda kvoli deju, stopovaniu, a samozrejme skillom hlavnej postavy, ktory sa nesral a pekne si podal hoci aj celu bandu albancov...
fakt, odporucam tento film.. hodnotim vysoko imdb 9/10, csfd 5*
-
Silmer
Darca
Neviem ci to tu niekto spominal, ale teraz som videl dost zaujimavy film vola sa katyn ,a je to vojnova drama natocena poliakmi o masakru v katyňskom lese ( ak vam to nieco hovori )
Mozno tu niekdo pozna režisera Andrzej Wajdu. Inak davam tomu filmu tak 8,8/10. Ak budete niekto pozerat, dopozerajte do konca
http://www.csfd.cz/film/234129-katyn-katyn/
Mozno tu niekdo pozna režisera Andrzej Wajdu. Inak davam tomu filmu tak 8,8/10. Ak budete niekto pozerat, dopozerajte do konca
http://www.csfd.cz/film/234129-katyn-katyn/
hovorte co chcete viem ze je to rozpravka ale dojala ma normalne
WALL-E http://www.csfd.cz/film/231646-walle-walle/
WALL-E http://www.csfd.cz/film/231646-walle-walle/
-
Soviet
Darca
Takze zhrnutie
Taken 8/10
Pekny akcny film, ktory samozrrejme stoji za pozretie..Koniec trochu ma nepotesil, lebo chlap vyzabija x ludi a aj tak kludne si prileti naspet akoby nic..
Felon 7/10
Pekny pribeh o vaznovi, ale malo to svoje muchy..samozrejme stalo to zato
Tropic Thunder 6/10
Moc mi to ako komedia nepripadalo, sem tam som sa zasmial,ale fakt len maalo kedy.
Taken 8/10
Pekny akcny film, ktory samozrrejme stoji za pozretie..Koniec trochu ma nepotesil, lebo chlap vyzabija x ludi a aj tak kludne si prileti naspet akoby nic..
Felon 7/10
Pekny pribeh o vaznovi, ale malo to svoje muchy..samozrejme stalo to zato
Tropic Thunder 6/10
Moc mi to ako komedia nepripadalo, sem tam som sa zasmial,ale fakt len maalo kedy.
-
Šu-Do
Redeemer
Jasneee...
Felon
taky som si myslel, ze to bude nuda, zase vo väznici atd...
ale je to cool... bachari, ktori srali na pravidla, a robili si z väznou zabavu v podobe bitiek atd...
taktiez 7/10
Felon
taky som si myslel, ze to bude nuda, zase vo väznici atd...
ale je to cool... bachari, ktori srali na pravidla, a robili si z väznou zabavu v podobe bitiek atd...
taktiez 7/10