MAfia

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
1nika-zv1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

MAfia

Príspevok od používateľa 1nika-zv1 »

Ako spravym cheat na nesmrtelnost v mafii?
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tak to netuším. Je to vôbec možné. btw používaj tlačidlo hľadať. Téma o Mafii tu už je, smeruj tvoju otázku tam. Prečítaj si pravidlá :x
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

klasicky cheat nieje ,je ale trainer ktory zarucene funguje testol som to sam ,podotykam ze som mafiu presiel 3 krat bez cheatov ,to kvoli ripakom na cheaterov :roll:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

To si chces pokazit tu atmosferu z mafie tym ze sa das nesmrtelna? :?
Vsak prides o ten pozitok z hry..
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Soviet.. možno ten pôžitok už zažil a chce prežiť iný pôžitok.. ;)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Viac než nesmrteľnosť by ma v Mafii štvali tie závody, ktoré som krvopotne prešiel a keď som už ďalšíkrát prechádzal hru, tak použil som na ne trik.

Čo sa týka prestreliek, myslím že sa väčšina dá zvládnúť, akurát na konci s isotu osobou (aby som neprezradil gradáciu deja) ...

Pokiaľ máš problém v nejakej pasáži hry, skús ju opísať - verím že by som Ti vedel povedať (prípadne aj niekto iný) k nej pár rád čo a ako.

A ja som prešiel Mafiu 1krát + 6krát s podvodom na tých pretekárskych závodoch (závodenie nie je pre mňa).
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

fikus-kukis napísal:Viac než nesmrteľnosť by ma v Mafii štvali tie závody, ktoré som krvopotne prešiel a keď som už ďalšíkrát prechádzal hru, tak použil som na ne trik.

Čo sa týka prestreliek, myslím že sa väčšina dá zvládnúť, akurát na konci s isotu osobou (aby som neprezradil gradáciu deja) ...

Pokiaľ máš problém v nejakej pasáži hry, skús ju opísať - verím že by som Ti vedel povedať (prípadne aj niekto iný) k nej pár rád čo a ako.

A ja som prešiel Mafiu 1krát + 6krát s podvodom na tých pretekárskych závodoch (závodenie nie je pre mňa).
no vidis to ,ja som zavody nevedel prejst tyzden :D skoro ma je*lo kym sa mi to podarilo ,najlepsie na tom je to ze v sobotu do obeda som presiel a bol som stastny ako svina :D a kamarat mi povedal po obede ze tam je ten trik :D
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Mafiu som tiez presiel a nikdy som v nej necheatoval, az na maly trik v zavode :lol: Cize ti nemozem potvrdit ze ti to pojde ale nieco som nasiel:
a)
Do řádku jméno napište Mademan a stanete se nesmrtelní. Pozor - podle některých zdrojů to v některých verzích hry - konkrétně u české verze - nefunguje !
b)
Stiskněte [Shift] + [~] a do konzole pište :

badgangsters = nesmrtelnost
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

Chcel by som ešte dodať, že je dosť možné, že cheaty fungujú iba v anglickej (alebo americkej?) verzii hry.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Bigbob napísal:Chcel by som ešte dodať, že je dosť možné, že cheaty fungujú iba v anglickej (alebo americkej?) verzii hry.
blbost ,a ako vravim ziadne cheaty nefunguju hrajkal som sa s tym jeden cas ,jedina funkcna vec je naozaj len ten trainer
1nika-zv1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

dakujem vam za pomoc:) funguje trainer...len by ma zaujimalo..ze jde najdem dokumenty v hoteli carone?hladam ich vsade,alebo som slepa...:) dakujem
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

1nika-zv1 napísal:dakujem vam za pomoc:) funguje trainer...len by ma zaujimalo..ze jde najdem dokumenty v hoteli carone?hladam ich vsade,alebo som slepa...:) dakujem
tu mas navod.. http://www.abcgames.sk/?p=navody_zobraz&ID=5506
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

1nika-zv1 napísal:dakujem vam za pomoc:) funguje trainer...len by ma zaujimalo..ze jde najdem dokumenty v hoteli carone?hladam ich vsade,alebo som slepa...:) dakujem
su v sefovej kancelarii na stole treba prist zo strany kde je sedacka a stlacit prave mysitko ked bude vykricnik :)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

A mimochodom, to je brothel, nie hotel :wink: .

A čo sa týka strieľania na tom mieste, ja som to riešil nasledovne:
Vybehnúť na najvyššie poschodie, tam spred manažérovej zatiaľ zamknutej kancelárie odstreliť chlapíka sediaceho na gauči pri schodoch, za pár sekúnd pribehne manažér a vletí do svojej kancelárie. Je možné, že ešte pred manažérom dobehne nejaká stráž, v tom prípade je vhodné sa kryť za rohom na chodbe pred dverami kancelárie.
Hneď ísť za managérom dovnútra, tam bude jeden (asi len jeden) strážca. Obsadiť kanceláriu, strategicky sa skrčiť a ešte čakať nabehnuvších strážcov do dvier.
Náledne po prestrelke zobrať peniaze, dokumenty, zastreliť manažéra, nastaviť bombu a z dverí kanclu utekať rovno chodbou (nie k schodom).
Peter15
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter15 »

INDIGOcorp. napísal:klasicky cheat nieje ,je ale trainer ktory zarucene funguje testol som to sam ,podotykam ze som mafiu presiel 3 krat bez cheatov ,to kvoli ripakom na cheaterov :roll:
...len 3x?...omg...ja ju presiel 32x...a stale bez cheatov
btw...ako tu mozete pouzivat take kraviny...ved to nie je fer...tazke to nie je...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Peter15 napísal:...len 3x?...omg...ja ju presiel 32x...a stale bez cheatov
btw...ako tu mozete pouzivat take kraviny...ved to nie je fer...tazke to nie je...
a teraz si akoze predomnou king ked si ju presiel 32x ? ako nejdem sa tu hadat ale ja mam na praci aj ine veci :roll:
_www_
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa _www_ »

ja som ju dohral minuli tyzden a som to hral od februara :) nebol cas na to ani a to bolo prvy x v zivote co som presol mafiu :) a som rad a taci mi to :D
1nika-zv1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Takze mam jeste jeden problem: Sem na vezi a potrebujem sestrelit politiky pri recnickom stole? ako to spravim? nejak sa mi nadari
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Namier, a stlač spúšť :)
1nika-zv1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ale ako?