Prekvapiva otazka ohladom bozku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Prekvapiva otazka ohladom bozku

Príspevok od používateľa jumbojet »

Predstavte si situaciu, ze sedite s kamaratkou v aute, doma, v bare, je vam fajn a zrazu sa jej opytate, ze ci ju mozete pobozkat. Co si myslite, bola by to nevhodna otazka?

Vek: cca 19
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ano bola.... musi to byt spontanne a mate to chciet obaja a nie aby si sa jej na to pytal nedajboze prosil.....

teraz neviem::: v predoslej teme si pisal ze chce ona teba a ty sa jej ides pytat na bozk?? to mi trochu nesedi

imho v 19 sa ides pytat baby ci ju mozes pobozkat?...
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Toto je ina situacia, s predoslou temou to nema nic spolocne, takze sa tou temou nenechaj zmiatnut.

Mne sa to nezda az tak nevhodne, ci mam divny pohlad na tuto vec?
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak neviem.... ide s babou v aute(alebo stojite niekde).... a to je jedno o com sa rozpravate a ty sa opytas ci ju mozes pobozkat...
Jednoducho tu situaciu musite vycitit obaja a nie len ty.... skus opisat daku situaciu kde by sa to hodilo vobec ziadna ma nenapada....
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Napriklad stojime niekde pred jej domom, na parkovisku, stojime tam hodinu a rozpravame sa, natahujeme sa, robime po sebe grimasky, obcas sa steklime, pocuvame hudbu..... Ved to by som sa neopytal len tak medzi recou, ze hovorime o pocasi a zrazu jej to zapotim. Ale pekne ked bude na to klud, chvila, ked sa budeme na seba divat bez slov.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

a uprostred toho sa jej chces opytat ci ju mozes pobozkat??? mas 19
taketo veci by si mal vidiet ci mozes... da sa to citat z jej postoja tela alebo jednoducho pohybov ze ti dava sancu pobozkat ju.... a ked to nevidis...
tak skus daku situaciu vytvorit... ze sa pri nej ocitnes blizko pri tych vasich "natahovackach".... uvidis ci cuvne.. ked ostane viac ako sekundu tak skus pobozkat.. za skusku nic nedas.......

/ heh si upravil prispevok... kazdopadne by som to riesil takto... ja to vzdy vycitam z toho pohybu alebo postoja alebo grimasy tvare... neriesim to otazkou....

ty ju poznas lepsie mozno jej to pride romanticke ako tebe....
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Takych situacii uz bolo vela, lenze naposledy to dopadlo tak, ze sa uhla, tak som si dal pokoj na mozno mesiac, menej sme sa stretavali. Potom sme raz boli von spolu a rozpravali sme sa ako sme sa prvykrat bozkavali, ako sme sa bozkavali na diskoteke a zrazu dosla s inym chalanom za mnou a ja som nahnevany odisiel, celkom sme sa fajn pobavili pri tom. Na konci tohto rozhovoru ma zacala bit a ja nic, nevedel som co spravit.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak neviem ale podla mna co chces u nej dokazat tou pusou??...
ona ti dava jasne najavo ze nie
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEVO »

asi berie ako super chalana a neriesi otazky cita pobozkat alebo nie, ja by som sa na to vykaslal aspon na cas. :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Vsetko zalezi na konkretnej situacii, a na tom ako to podas.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

mi-chau ma pravdu a hlavne si myslim, ze je to o tom ako to podas. Ak to bude s vyrazom a tonom hlasu ako pred pohrebom tak...nene, ale kebyze je to skor hrave, akoby ladene do sfer srandy, tak preco nie. Na niektore holky to moze posobit fajn.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja sa nikdy nepýtam rovno konám :) :oops:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Pane bože, takétok veci sa v našich rokoch riešili výhradne po svatbe...
:smt009
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Mi-chau, to urcite, ved isto to nepoviem len tak medzi recou, ale v pripade ze sa budeme hrat, steklit alebo co, ked bude sranda, bude uvolnena, bude dobra atmosfera.

Fizz, kde je problem pre teba v tomto? Ci by si sa zacala hned smiat pri takej otazke?

Nevo, preco by si sa na to vykaslal?
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

jumbojet a ked ju pobozkas, bude to z pravej alebo z lavej strany?...a bude to trvat 5 sekund alebo 6?

sprostredkujem ti kontakt na nejakeho 14 rocneho chalana...myslim, ze si na tuto temu pokecate
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

podla mňa na tom nie je nič zlé. Mám kamošku a ona práveže nemá rada nečakané bozky a je radšej ak sa jej to chalan opýta, ja neviem, nevidím na tom nič zle, hlavne ak sa to normalne podá,,, a človek tak môže predísť aj pár trapasom...
Fanthomas2
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

MNO

Príspevok od používateľa Fanthomas2 »

.... podla mna otazka nije moc namieste pretoze ak by si ju aspon trosku poznal vedel by si ako sa mas zachovat ..... a nie rozmyslat otom opytat sa alebo nie ? .... take veci musis zo zeny vediet vycitat :.... co si ty za chlapaka ? :D ,ale rada pre teba : :D ....podla mna to neslusne nieje takze ak snou mas svojsky vztah tak preco nie :D ?! ja by som si to u niektorych bab osobne vedel predstavit a u niektorych vobec :D .D: :D ..... 8)
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

No neviem ci by som sa zmohla na odpoved na danu otazku ale s vacsou pravdepodobnostou by to bolo nie, pritom bez tej otazky by som urcite dala dotycnemu zelenu, ale tak samozrejem ze by tam musela byt laska. Tazke z mojho pohladu ta otazka dost narusi povedzme okamih ocakavania. Aj ked vo filme to vyzera vcelku romanticky. :hug:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Pri prvej babe som sa to opytal taktiez a o to viac ma potesila kladna odpoved :) (to som bol este mlady svist :D )
Ale pri dalsich som sa to uz nejak nepotreboval pytat. Povacsine to uz bolo samozrejmost a vedel som vycitit, ze kedy je ta chvila...

btw: Dnesne baby vsak vacsinou ocakavaju chalanov, ktory vedia rozhodovat. Tak pri niektorych takato otazka moze fakt pokazit atmosferu..
jozinko
Light Star
Light Star

Re: Prekvapiva otazka ohladom bozku

Príspevok od používateľa jozinko »

jumbojet napísal:Predstavte si situaciu, ze sedite s kamaratkou v aute, doma, v bare, je vam fajn a zrazu sa jej opytate, ze ci ju mozete pobozkat. Co si myslite, bola by to nevhodna otazka?

Vek: cca 19
No ja ked som s mojou kockou zacinal, mal som presne 19 tiez a bol som absolutne neskuseny. Moja prva holka a tiez som sa opytal a dostal som kladnu odpoved a absolutny pocit stastia :smt008 :smt049 . A mojej holke (s ktorou som dodnes :aasmile6: ) to neprislo nijako blbe ap. , dokonca mi hovori ze to bolo velmi zlate. Hold, som hanblivka :oops:
Takze podla mna to vobec nie je na zatratenie :aasmile11:
Napísať odpoveď