Prekvapiva otazka ohladom bozku
Prekvapiva otazka ohladom bozku
Predstavte si situaciu, ze sedite s kamaratkou v aute, doma, v bare, je vam fajn a zrazu sa jej opytate, ze ci ju mozete pobozkat. Co si myslite, bola by to nevhodna otazka?
Vek: cca 19
Napriklad stojime niekde pred jej domom, na parkovisku, stojime tam hodinu a rozpravame sa, natahujeme sa, robime po sebe grimasky, obcas sa steklime, pocuvame hudbu..... Ved to by som sa neopytal len tak medzi recou, ze hovorime o pocasi a zrazu jej to zapotim. Ale pekne ked bude na to klud, chvila, ked sa budeme na seba divat bez slov.
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
a uprostred toho sa jej chces opytat ci ju mozes pobozkat??? mas 19
taketo veci by si mal vidiet ci mozes... da sa to citat z jej postoja tela alebo jednoducho pohybov ze ti dava sancu pobozkat ju.... a ked to nevidis...
tak skus daku situaciu vytvorit... ze sa pri nej ocitnes blizko pri tych vasich "natahovackach".... uvidis ci cuvne.. ked ostane viac ako sekundu tak skus pobozkat.. za skusku nic nedas.......
/ heh si upravil prispevok... kazdopadne by som to riesil takto... ja to vzdy vycitam z toho pohybu alebo postoja alebo grimasy tvare... neriesim to otazkou....
ty ju poznas lepsie mozno jej to pride romanticke ako tebe....
taketo veci by si mal vidiet ci mozes... da sa to citat z jej postoja tela alebo jednoducho pohybov ze ti dava sancu pobozkat ju.... a ked to nevidis...
tak skus daku situaciu vytvorit... ze sa pri nej ocitnes blizko pri tych vasich "natahovackach".... uvidis ci cuvne.. ked ostane viac ako sekundu tak skus pobozkat.. za skusku nic nedas.......
/ heh si upravil prispevok... kazdopadne by som to riesil takto... ja to vzdy vycitam z toho pohybu alebo postoja alebo grimasy tvare... neriesim to otazkou....
ty ju poznas lepsie mozno jej to pride romanticke ako tebe....
Takych situacii uz bolo vela, lenze naposledy to dopadlo tak, ze sa uhla, tak som si dal pokoj na mozno mesiac, menej sme sa stretavali. Potom sme raz boli von spolu a rozpravali sme sa ako sme sa prvykrat bozkavali, ako sme sa bozkavali na diskoteke a zrazu dosla s inym chalanom za mnou a ja som nahnevany odisiel, celkom sme sa fajn pobavili pri tom. Na konci tohto rozhovoru ma zacala bit a ja nic, nevedel som co spravit.
-
Fanthomas2
Novice
MNO
.... podla mna otazka nije moc namieste pretoze ak by si ju aspon trosku poznal vedel by si ako sa mas zachovat ..... a nie rozmyslat otom opytat sa alebo nie ? .... take veci musis zo zeny vediet vycitat :.... co si ty za chlapaka ?
,ale rada pre teba :
....podla mna to neslusne nieje takze ak snou mas svojsky vztah tak preco nie
?! ja by som si to u niektorych bab osobne vedel predstavit a u niektorych vobec
.D:
..... 
No neviem ci by som sa zmohla na odpoved na danu otazku ale s vacsou pravdepodobnostou by to bolo nie, pritom bez tej otazky by som urcite dala dotycnemu zelenu, ale tak samozrejem ze by tam musela byt laska. Tazke z mojho pohladu ta otazka dost narusi povedzme okamih ocakavania. Aj ked vo filme to vyzera vcelku romanticky. 
-
Soviet
Darca
Pri prvej babe som sa to opytal taktiez a o to viac ma potesila kladna odpoved
(to som bol este mlady svist
)
Ale pri dalsich som sa to uz nejak nepotreboval pytat. Povacsine to uz bolo samozrejmost a vedel som vycitit, ze kedy je ta chvila...
btw: Dnesne baby vsak vacsinou ocakavaju chalanov, ktory vedia rozhodovat. Tak pri niektorych takato otazka moze fakt pokazit atmosferu..
Ale pri dalsich som sa to uz nejak nepotreboval pytat. Povacsine to uz bolo samozrejmost a vedel som vycitit, ze kedy je ta chvila...
btw: Dnesne baby vsak vacsinou ocakavaju chalanov, ktory vedia rozhodovat. Tak pri niektorych takato otazka moze fakt pokazit atmosferu..
Re: Prekvapiva otazka ohladom bozku
No ja ked som s mojou kockou zacinal, mal som presne 19 tiez a bol som absolutne neskuseny. Moja prva holka a tiez som sa opytal a dostal som kladnu odpoved a absolutny pocit stastiajumbojet napísal:Predstavte si situaciu, ze sedite s kamaratkou v aute, doma, v bare, je vam fajn a zrazu sa jej opytate, ze ci ju mozete pobozkat. Co si myslite, bola by to nevhodna otazka?
Takze podla mna to vobec nie je na zatratenie