Gel na vlasy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Trefinko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Trefinko »

Cauko hosi,uz dost dlhu dobu riesim problem s mojimi vlasmi :o Su rovne,stredne huste ,tvrde a mam ich do M ak viete co myslim (na obidvoch stranach hhlavy take plesinky,kolena ci ako to mam nazvat :lol: ) Fakt neviem ako si to spravvne nagelovat, gelujem s taftom v ciernej krabicke, ale vkuse ked spravim uces mam pocit ze to vyzera fakt debilne :lol: Neviete poradit ?
j.mihi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa j.mihi »

Kupil som si Taft wet look.
Pevnost ma na styrke oficialne..
Taka srajda priesvitnej farby... Akoze cakal som ze to nebude ultra super tvrde, ale hento je proste akoby si vlasy geloval vodou. Za pat minut vyschnu a vyzera to akoby som si nic nedaval. Proste je to uplny shit. Da sa na take daco niekde stazovat?

A inak bol by som zvedavy ako vyzera daky ten suchy gel.. Niekto tu tusim sluboval fotku :roll:
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

vyskusaj to co som napisal vyssie, je to parada, mne to vydrzi na gebuli aj 6 hodin, no stale to mierne drzi tvar. ked to vyschne, vlasy mas ako droty, uz od zaciatku sa to pekne formuje a dokazes s tym nastavit vlasy o dlzke cca 1,5 cm v pohode. a to mam dost drotove vlasy :)
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

o dlzke 1,5 cm??,tak to je dost chabe.Daj si zlty GOT2B a tu desatinu ciarku mozes dat prec :wink:
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

nosim celenku ale aj tak........mam dost huste vlasy tak pouzivam wella design....taky oranzovy v tube......nejde mi o XXL fixaciu.....skor upravenie neposlusnich vlasov....a potom mierne to zafixujem lakom na vlasy tiez od wella....taky cerveny....
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

existpierre napísal:vyskusaj to co som napisal vyssie, je to parada, mne to vydrzi na gebuli aj 6 hodin, no stale to mierne drzi tvar. ked to vyschne
Ten gél, ktorý popisuješ je veľmi zlý, má účinky podobné vode...
Taft, ktorého obrázok som dával na predchádzajúcu stranu mi udrží účes aj 2-3 dni (chaty prežitia...)...
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

ja som uz mal tolko gelov lakov a nwm aky kravin, ale myslim si ze naj znich bol TAFT a Got2b
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

ta ja stale pouzivam :) ... a teraz momentalne taft
A7X
Medium Star
Medium Star

TFT-kenny napísal:ja som uz mal tolko gelov lakov a nwm aky kravin, ale myslim si ze naj znich bol TAFT a Got2b
najn znich podla coho??? kvality????fixacie???
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

pouzivam taft cerveny extreme. je skvely, zenskej sa paci ako vonia, je brutalne silny a zaroven dobre formovatelny, fixuje podla mojich poziadaviek a nemam lepkave ruky po nom //samoska ze umyvam ale aj tak nie je zly povrch na dlaniach// len jedina nevyhoda je ze je ho malo...
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

A7X: myslel som to celkovo ze su hentie najlepsie lebo po inych geloch mi vlasy smrdeli, lupiny sa robili a tak... ale urcite zohra velku ulohu typ vlasov a ako si ich gelujes cize kazdy urcite moze mat radsej uplne iny gel ale co viem urcite tak TAFT gely su jedny stych naj ;)
A7X
Medium Star
Medium Star

TFT-kenny napísal:A7X: myslel som to celkovo ze su hentie najlepsie lebo po inych geloch mi vlasy smrdeli, lupiny sa robili a tak... ale urcite zohra velku ulohu typ vlasov a ako si ich gelujes cize kazdy urcite moze mat radsej uplne iny gel ale co viem urcite tak TAFT gely su jedny stych naj ;)
nepochopil si ma.....alebo ja teba????cize taft gely su najlebo nesmrdia+nerobia lupiny??? :lol: .........to su tiez dvovody ale dolezite je vediet ze co ocakavas od gelu.....a to je tu potrebne napisat.....lebo napriklad ja pozuvam wella....je slaby jak rusky caj ale mne nejde o silnu fixaciu.......skor usmernenie tich vlasov.....a maximalne zalakujem jemne....a zase inemu moze ist o tvrdost aby mu to stalo.......druhy si to chce ulizat.....treti chce mat WET efekt,etc...
Assass!n
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Assass!n »

Ja pouzivam NIVEA gel s mokrym efektom a 5. stupnom fixacie :) drzi aj dlhsie vlasy a ani nezapacha a ani ho moc necitit. Na kratsie vlasy a mokry efekt ho urcite doporucujem. Lahko sa umyva a vycesava ;)
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

pouzivam taft ultra strong.. ktory drzi aj 2-3 dni ale problem ze vizera na vlasoch ked sa trosku pokuka a tak. .ako zaschnute semeno. .alebo potom ked sa rozptyli tak ako max velke lupiny.. :?
ffforce
Amateur
Amateur

lol

Príspevok od používateľa ffforce »

tak ja pouzivam toto g2b_sex_appeal a odkedy ho mam mam aj holku:d je vtom asi kusok pravdy
Prílohy
g2b_sex_appeal_gel.gif
sex
(15 KiB) 377 stiahnutí
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ja používam gumu na vlasy god2b chaotic od Schwarzkopf a babu nemám.
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slide »

Pouzivam,jednak dnesne gely obsahuju vseliake vitaminy a hlavne zlepsi tvar ucesu,rano ho nemam vzdy najlepsi. :)
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Ludia aky je nejaky dobrykvalitny gl ktory nelepy vlasy ? akoze dokopy :D moc :) hadam pochopite o co mi ide
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

to skus radsej penove tuzidlo, to nelepi vlasy. Ale tak isto, ked si das uplne maaalo gelu, tak ti to vlasy nezlepi. Treba len skusat :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: lol

Príspevok od používateľa Gothar »

ffforce napísal:tak ja pouzivam toto g2b_sex_appeal a odkedy ho mam mam aj holku:d je vtom asi kusok pravdy
Akurat som videl reklamu, tak som sa prisiel spyta, kto je ako spokojny :)
Ma ho este niekto? Vyzera to zaujimavo :D
Te-wei: tento sex appeal obsahuje feromony, preto je vynimocny ;)
Napísať odpoveď