Zdravim pani. Mam problem . Pri spustani tejto hry mi ostane cierna obrazovka a comp musim resetovat . Odkazali ma na vas vraj mi poradite v com je chyba . Diky.
nemate niekto nahodou save na tuto hru?nejak som to pobabral a stratil som ich...posledna misia bola ta na lietadle co som z gulometov strielal po inych lietadlach a lodiach...dik moc
anarchista napísal:Zdravim pani. Mam problem . Pri spustani tejto hry mi ostane cierna obrazovka a comp musim resetovat . Odkazali ma na vas vraj mi poradite v com je chyba . Diky.
Ja mam rovnaky problem a pomaha mi len to ze pockam cca 5 minut a potom sa to spusti
Dnes som to dohral a musim povedat ze to bola dost bieda...cakal som od toho omnoho viac. Co sa tyka grafiky tak ta je uz 100 rokov za opicami, tusim ze tam bol pouzity engine z predchadzajuceho COD. A tie "super" novinky co tam mali byt az tak super neboli, sniperov na strome a plamenomet som uz ako keby niekde videl. A tie kvanta bugov
Ale na zabitie nudy to posluzilo dobre
kdesi na internete som cital ze to je len niaky mod zabudovany priamo v hre, nieco na styl ako je v gears of war 2. z kazdej strany sa na teba rutia nepriatelia a ty musis vydrzat co najviac kol. len neviem preco sem pridali prave zombies...
Tak sme si dali Co-Op (aj kompetitivny), aj Zombie mode. Co-Op je na najtazsiej obtiaznosti dost fuska (revive, posun, smrt, revive ... ) a Zombie mode je dost dobry, avsak chyba tomu trosku pestrosti (dostali sme sa do 17 wavu). Odporucam vo styroch, je to naozaj zabava.
deMarkqo napísal:presne tento problem mam aj ja! preco mam pocit ze je to kvoli Viste! kamosovi to na XP ide v pohode
Ja uz som to rozchodil po restarte pc mi tu uz islo. Ale zas mam ciernu obrazovku asi 5 min a dlhe loadingy.
//autoeditácia príspevku ( 10 Nov 2008, 12:54 )
To dlhe cakanie pri tej ciernej obrazovake sa mi podarilo odstranit tym ze som vymazal subor Treyarch.bik (mam XP sp2 )
Cesta je :Program Files/Activision/Call of Duty World at War/main/video
vie niekto ako presne spustit coop tak nech prosim napise navod diky
skusal som s kamosom hamachi /connect IP a vzdy len cierna obrazovka
skusali sme aj zmazat Treyarch.bik a stale cernota
komu to ide na Viste? ..lebo mne to nechce spustit a stale vypisuje,
Error during initialization:
Unhandled exception caught
popritom kamosovi to na XP ide v pohode tato verzia co mam ja.
problem vyrieseny:
* Vista
o Go to Control Panel
o The click on Hardware and Sound
o Click on Sound
o Double click on Speakers
o go to the Advanced tab
o Set the default format to 24 Bit, 48000 Hz (Studio Quality)