Ahojte co si myslite o tomto chlapikovi, napisal dost zaujimave knihy o peniazoch napr Bohaty otec, chudobny otec. Cashflow kvadrant a ine,...
co si myslite o tychto knihach naozaj je mozne stat sa bohacom?
Robert T. Kiyosaki
precital som bohaty otec chudobny otec.
poviem am rovno, necakajte, ze si to precitate a budete na druhy den milionarmi, ako si niektori mysia
no napriek tomu, ta kniha ma myslienku a myslim, si ze mi pomohla utvrdit sa v niektorych veciach (myslim tym, zivotnym postojom
)
no ked som ju cital, mal som trochu taky cudny pocit ( co bude asi aj pravdou ), ze ta knia ma dost komercny charakter...vsak co ine sa da cakat, vsakze?
poviem am rovno, necakajte, ze si to precitate a budete na druhy den milionarmi, ako si niektori mysia
no napriek tomu, ta kniha ma myslienku a myslim, si ze mi pomohla utvrdit sa v niektorych veciach (myslim tym, zivotnym postojom
no ked som ju cital, mal som trochu taky cudny pocit ( co bude asi aj pravdou ), ze ta knia ma dost komercny charakter...vsak co ine sa da cakat, vsakze?
-
ledenaster
Medium Professional
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
dufam, ze nevadi, ze otvaram staru temu, no nedavno som tuto knihu precital aj ja a chcel som o tom zalozit topic. videla sa mi byt fakt dobra, ale ako tu uz bolo spomenute, milionara z teba neurobi. mam doma este dalsie knihy od neho, ako je napr. cashflow kvadrant, skola biznisu, bohati tata radi jak investovat a pod.
nenasiel by sa tu nejaky skuseny clovek, co sa v tom rozumie, napr. investor a vedel by tie knihy nejak zhodnotit?
pytam sa to len preto, lebo by som chcel ist buduci rok, po skonceni gympla, na VS nieco ohladom bankovnictva a investovania, a preto ma to dost zaujima.
nenasiel by sa tu nejaky skuseny clovek, co sa v tom rozumie, napr. investor a vedel by tie knihy nejak zhodnotit?
pytam sa to len preto, lebo by som chcel ist buduci rok, po skonceni gympla, na VS nieco ohladom bankovnictva a investovania, a preto ma to dost zaujima.