Robert T. Kiyosaki

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Robert T. Kiyosaki

Príspevok od používateľa Jeremy »

Ahojte co si myslite o tomto chlapikovi, napisal dost zaujimave knihy o peniazoch napr Bohaty otec, chudobny otec. Cashflow kvadrant a ine,...

co si myslite o tychto knihach naozaj je mozne stat sa bohacom?
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

precital som bohaty otec chudobny otec.

poviem am rovno, necakajte, ze si to precitate a budete na druhy den milionarmi, ako si niektori mysia :)
no napriek tomu, ta kniha ma myslienku a myslim, si ze mi pomohla utvrdit sa v niektorych veciach (myslim tym, zivotnym postojom :) )
no ked som ju cital, mal som trochu taky cudny pocit ( co bude asi aj pravdou ), ze ta knia ma dost komercny charakter...vsak co ine sa da cakat, vsakze? :)
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

bo rozmyslam ze si tie knizky kupim a obzeral som sa uz aj po trej jeho hre cashflow kvadrant na ktoru mam pozitivne referencie

tak ze co na to other ci to citali a tak
MajsterN
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa MajsterN »

Ja som tiež čital Bohateho a chudobného otca a tato kniha mi niečo dala avšak nemôžeš čakať že bude z teba Bill Gates :D Ale určite to stojí za prečítanie je tam veľa zaujímavych myšlienok.
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

fizz Presne tak....Jedna veta na par stran....nuz co...ani ja som sa vela z toho nepoucil....ved on sam vravel ze lahko sa neda prist k peniazom....len drinou :lol:

Vytvarat aktiva a eliminovat pasiva..... cize budem bez elektriny, bez plynu mrznut, nebudem platit dan a pod....ale budem milionar :) :D
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

dufam, ze nevadi, ze otvaram staru temu, no nedavno som tuto knihu precital aj ja a chcel som o tom zalozit topic. videla sa mi byt fakt dobra, ale ako tu uz bolo spomenute, milionara z teba neurobi. mam doma este dalsie knihy od neho, ako je napr. cashflow kvadrant, skola biznisu, bohati tata radi jak investovat a pod.
nenasiel by sa tu nejaky skuseny clovek, co sa v tom rozumie, napr. investor a vedel by tie knihy nejak zhodnotit?
pytam sa to len preto, lebo by som chcel ist buduci rok, po skonceni gympla, na VS nieco ohladom bankovnictva a investovania, a preto ma to dost zaujima.
Napísať odpoveď