Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
Ja kludne. Ak máš účet, neni problém sa dohonúť... ak nemáš tak to bude trochu problém, ale vždy sa dá
. Len to bude trochu trvať, na PP nemám nič a neviem či to berie aj priamo z účtu alebo iba z PP.
Ak by si teda mal záujem, napíš mi na icq alebo kam.
Istotu máš, ak by si si nebol istý tak budeš mať aj moju adresu.
Ak by si teda mal záujem, napíš mi na icq alebo kam.
Istotu máš, ak by si si nebol istý tak budeš mať aj moju adresu.
-
ledenaster
Medium Professional
-
ledenaster
Medium Professional
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ehm, olejove olejom a plynove plynom...filip102 napísal:Hmmmm.... ako sa dajú naplniť tie olejové a butánové zapalovače čo tam majú? V škole by som to dobre predal
//autoeditácia príspevku ( 21 Nov 2008, 10:43 )
dnes mi poslali vrtulnik (http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11162)
som zvedavy co to bude zac, xlapik predava podobny v poluse za 4500
co som na na nete cital tak SYMA je pomerne dobra a pokrocila znacka, ale ak sa niekto vyzna tak nech povie
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
citas aj text alebo len pozeras obrazky???MurphY napísal:kedy si to kupoval ? lieta to dobre ? kupoval si neco ine ? vazne postovne si nic neplatil ? asi zato zacvakal neakych 1200 ?
napisal som ze DNES to poslali, takze neviem ako to lieta, stalo to necelych 50 dolarov, takze cca 1200 korun, tiez som ale dokupol kovertor na nabijacku lebo ma anglicku koncovku, za tu som priplatil 50 korun, a takisto trenovacie kolecka za cca 60, aby sa mi nezlomila vrtula pri narazoch a tak ked sa sestra bude ucit s tym lietat(je to vianocny darcek pre nu)
objednaval som ho 12. novembra, ale az dodnes ho nemali na sklade, takze az dnes poslali
ano, postovne je zadarmo, a objednaval som odtial vela vela roznych veci.
EDIT: nasiel som ti 2 videa ako lieta ta Syma 001:
Dovolim si vstupit vam do toho: tento vrtulnik asi nebude mat dlhu zivotnost, kedze je to uz 3-kanal. RC vrtulniky su dost narocne na ovladanie, na zaciatok by som odporucal niektory z dvoj kanalovych, tie stoja u nas bezne do 1500 Sk, tam riadis iba smer a vysku, u tohto je to aj naklon. Tie 2-kanalove su aj odolnejsie.
Navyse tento ma pravdepodobne jednosmerny motor, tieto motory sapovazuju za spotrebny material - jeden motor vydrzi cca 50 startov, potom musis kupit druhy.
Na zaciatok odporucam jednoznacne Picco-Z:
Pripadne sa da ucit este na RC Simulatore, ale k tomu treba usb ovladac, ktory stoji cca 1000 Sk.
Navyse tento ma pravdepodobne jednosmerny motor, tieto motory sapovazuju za spotrebny material - jeden motor vydrzi cca 50 startov, potom musis kupit druhy.
Na zaciatok odporucam jednoznacne Picco-Z:
Pripadne sa da ucit este na RC Simulatore, ale k tomu treba usb ovladac, ktory stoji cca 1000 Sk.