Baba co vyrasta medzi muzmi
Baba co vyrasta medzi muzmi
zdravim
cel by som sa opytat ze co si myslite o babe co vyrastala medzi samimi chalanmi ked bola mala hravala futbal a tak. a teraz ma 16 rokov a ma vecsinu kamaratov chalanov.. ziadne baby ....aky ma taky clovek charakter? Dakujem vopred
cel by som sa opytat ze co si myslite o babe co vyrastala medzi samimi chalanmi ked bola mala hravala futbal a tak. a teraz ma 16 rokov a ma vecsinu kamaratov chalanov.. ziadne baby ....aky ma taky clovek charakter? Dakujem vopred
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Cize citi cosi viac a nechaj ma hadat, chce trochu casu aby si to ujasnila?
Takze kedze uz mame dany pozadie Tvojej povodnej otazky tak asi tolko. Z mojich skusenosti Ti mozem povedat len tolko, ze so ziarlivostou pri holke ktora sa bavi takmer vylucne s chalanmi prilis nepochodis. Skratka si s nimi dobre vychadza a Tebe zostava to iba respektovat...a ak to budes respektovat a odpustis si nejake tie ziarlivostne prejavy, tak za iste malinke plusko to u nej bude, to si mozes byt isty.
Ked vravela, ze chce cas na premyslenie, posobilo to na Teba ako? Ze je zmatena, ze sa vykruca aby Ti nemuslela povedat "nie"... alebo skratka...aky si mal z toho Ty pocit?
Plus dalsia vlastna skusenost, na podobny typ holky netlac, nemyslim si zeby reagovala najlepsie...
Takze kedze uz mame dany pozadie Tvojej povodnej otazky tak asi tolko. Z mojich skusenosti Ti mozem povedat len tolko, ze so ziarlivostou pri holke ktora sa bavi takmer vylucne s chalanmi prilis nepochodis. Skratka si s nimi dobre vychadza a Tebe zostava to iba respektovat...a ak to budes respektovat a odpustis si nejake tie ziarlivostne prejavy, tak za iste malinke plusko to u nej bude, to si mozes byt isty.
Ked vravela, ze chce cas na premyslenie, posobilo to na Teba ako? Ze je zmatena, ze sa vykruca aby Ti nemuslela povedat "nie"... alebo skratka...aky si mal z toho Ty pocit?
Plus dalsia vlastna skusenost, na podobny typ holky netlac, nemyslim si zeby reagovala najlepsie...
-
qwerty-xyz
momentalne mam presne taky isty problem....DeLay napísal:vies do tej baby som sialene zamilovany....a som celkom ziarlivy a tak sa bojim ze takto mam vysoku konkurenciu vies ako ona s nimi chodi sa bavit a tak vies ked je kdesi na chate alebo tak tak je tam sama baba no asi tak nejak...ma to sere dost:(
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Baba co vyrasta medzi muzmi
Všetko záleží od charakteru tej holky. Kľudne môže vyrastať a žiť v podmienkach aké opisuješ a naďalej zostať dievčaťom, nemusíme tu hľadať ešte žiadne osobnostné defekty.DeLay napísal:zdravim
Myslím, že tu nejde ani tak o charakter tej baby, či to, že chodí s chalanmi na chaty, ale o to, že Ti povedala, že potrebuje čas a Teba teraz zožiera neistota. Skús rozvinúť vzťah s minimálnymi ohľadmi na to s kým sa baví, či akých má kamarátov. Ber ju ako samostatnú entitu.
//Edit: BTW nepripomína Vám opis tej holky Robin z HIMYM epizóda 04x06??