Baba co vyrasta medzi muzmi

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

Baba co vyrasta medzi muzmi

Príspevok od používateľa DeLay »

zdravim

cel by som sa opytat ze co si myslite o babe co vyrastala medzi samimi chalanmi ked bola mala hravala futbal a tak. a teraz ma 16 rokov a ma vecsinu kamaratov chalanov.. ziadne baby ....aky ma taky clovek charakter? Dakujem vopred
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ehm, aky ma chrakter? Poznal som take holky, skratka sa im lepsie komunikovalo s chalanmi a mozes si byt isty, ze ziadne degenerativne ucinky to nemalo.

Inak, aka je vlastne podstata Tvojej temy?
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

vies do tej baby som sialene zamilovany....a som celkom ziarlivy a tak sa bojim ze takto mam vysoku konkurenciu vies ako ona s nimi chodi sa bavit a tak vies ked je kdesi na chate alebo tak tak je tam sama baba no asi tak nejak...ma to sere dost:(
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Aha, nuz predpokladal som. Prva otazka, vie ze si do nej zahladeny a ak hej, co na to vravi?
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

ze ku mne citi cosi viac ale chce este cas aj tak sa chodi bavit s chalanmi....
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Cize citi cosi viac a nechaj ma hadat, chce trochu casu aby si to ujasnila?

Takze kedze uz mame dany pozadie Tvojej povodnej otazky tak asi tolko. Z mojich skusenosti Ti mozem povedat len tolko, ze so ziarlivostou pri holke ktora sa bavi takmer vylucne s chalanmi prilis nepochodis. Skratka si s nimi dobre vychadza a Tebe zostava to iba respektovat...a ak to budes respektovat a odpustis si nejake tie ziarlivostne prejavy, tak za iste malinke plusko to u nej bude, to si mozes byt isty.

Ked vravela, ze chce cas na premyslenie, posobilo to na Teba ako? Ze je zmatena, ze sa vykruca aby Ti nemuslela povedat "nie"... alebo skratka...aky si mal z toho Ty pocit?

Plus dalsia vlastna skusenost, na podobny typ holky netlac, nemyslim si zeby reagovala najlepsie...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

jj a asi to ani nebude romanticky typ
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

je romanticka vravi to o sebe t ak hadam hej nejdem na nu tlacit ale cakanie ma nebaviii
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

DeLay napísal:je romanticka vravi to o sebe t ak hadam hej nejdem na nu tlacit ale cakanie ma nebaviii
Ked ta nebavi cakanie tak si malo "zahladeny" do nej. Tieto zalezitosti nie su vzdy hrrrr. Ale aj tak zelam stastie
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

DeLay napísal:vies do tej baby som sialene zamilovany....a som celkom ziarlivy a tak sa bojim ze takto mam vysoku konkurenciu vies ako ona s nimi chodi sa bavit a tak vies ked je kdesi na chate alebo tak tak je tam sama baba no asi tak nejak...ma to sere dost:(
momentalne mam presne taky isty problem....
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

no tak ja som z tooho mimo snad to vide
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Baba co vyrasta medzi muzmi

Príspevok od používateľa jin »

DeLay napísal:zdravim

cel by som sa opytat ze co si myslite o babe co vyrastala medzi samimi chalanmi ked bola mala hravala futbal a tak. a teraz ma 16 rokov a ma vecsinu kamaratov chalanov.. ziadne baby ....aky ma taky clovek charakter? Dakujem vopred
Všetko záleží od charakteru tej holky. Kľudne môže vyrastať a žiť v podmienkach aké opisuješ a naďalej zostať dievčaťom, nemusíme tu hľadať ešte žiadne osobnostné defekty.
Myslím, že tu nejde ani tak o charakter tej baby, či to, že chodí s chalanmi na chaty, ale o to, že Ti povedala, že potrebuje čas a Teba teraz zožiera neistota. Skús rozvinúť vzťah s minimálnymi ohľadmi na to s kým sa baví, či akých má kamarátov. Ber ju ako samostatnú entitu.

//Edit: BTW nepripomína Vám opis tej holky Robin z HIMYM epizóda 04x06?? :D :D
Napísať odpoveď