ako sa prestat hanbit
A kde si nabral ze s nim je menej stastna ako by bola s tebou?
Mozno jej dava to co jej ty dat nemozes, ano mozno ma na figu kamosov a sem tam sa sprava ako trkvas, ale ty tiez nie si dokonaly, vsak?
Ja by som tiez chcel take slivky ako ma sused ale su susedove a basta!
Keby ta chcela viac ako jeho uz je to cele uplne inak..
Mozno jej dava to co jej ty dat nemozes, ano mozno ma na figu kamosov a sem tam sa sprava ako trkvas, ale ty tiez nie si dokonaly, vsak?
Ja by som tiez chcel take slivky ako ma sused ale su susedove a basta!
Keby ta chcela viac ako jeho uz je to cele uplne inak..
Dik za radu, vazim si tohoslavo120 napísal:.......
No len dufam ,ze to vyjde, ale dost ma nastval nazor jednej (myslel som si) ze kamaratky, ale asi to tak nieje, lebo mi v tom nejako nepraje, hovori lsom s nou a ona nato, ze ale ved ona ta aj tak nebude chciet naco jej pisat, ina nema rada chlapcov ako si ty.
-
midnight_man
Guru
Naliat do seba 2 pohariky..jedno pivko pockat 30 minut a ides na to
len to netreba prehanat
lebo rano by si sa mohol Hanbit viac ako vecer keby si bol triezvy.....Je tu moznost b.) Netreba ani alkohol ja som zistil ze mne staci dobra kvalitna hudba...vela ludi, zabava proste fun,Ja ked vidim ze sa ludia bavia a ze ich bavim...proste je to funky
tak to je ako keby som si dal 2 pohariky. A ked pride pekna slecna
sluchadla obesim kolegovi na krk a idem tata 
co ti ja viem? ja som bol na tom na gympli uplne rovnako. s kazdou som bol max. kamos a chcel som viac. nikdy nic nebolo. v kuse ma odbijali a uz ma to ani nebavilo. ale nevzdal som to a v teraz v lete som si nasiel taku holku ze som s nou az nadmieru spokojny a sme spolu uz pol roka. taky vztah som este v zivote nemal. netreba sa nikdy vzdavat. ona ta prava raz prideMayDaySK napísal:Lenže ja to milí jin tvrdím po 50 odbitiach nie po prvom či druhom... Už ma tak nebavia tie stále neúspechy že sa začínam zmierovať s tým že mať partnerku je pre vyvolených a niekto musí zostať aj single.
a nepodcenovat sa a vediet co chceme
vazne to nevzdavaj a skusaj
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Problém je v tom že sa veľmi snažíš. Čím viac sa snažiť budeš, tým máš menšiu šancu. Podľa toho čo si na fóre už napísal mám aj pocit, že pri tom všetkom snažení si voči dievčatám aj otravný. Zamysli sa nad tým, či to tak nie je. Budem len rád ak sa mýlim.MayDaySK napísal:Lenže ja to milí jin tvrdím po 50 odbitiach nie po prvom či druhom... Už ma tak nebavia tie stále neúspechy že sa začínam zmierovať s tým že mať partnerku je pre vyvolených a niekto musí zostať aj single.
-
midnight_man
Guru
Je to Hold bieda, cim viac sa clovek snazi tym menej toho dosiahne (cest vynimocnym pripadom) co sa vztahov tyka je to bohuzial tak...hold zeny su cudne tvory.Nechaj to plavat ja som sa na to tiez vykaslal zivot neje len o tom, aby si mal holku.Zacni robit nieco ine, vypl si den inymi zaujmami a uvidis ze toto prijde samo 
Odpoved: quarkova metoda dvojite negaceako sa prestat hanbit
http://www.qark.net/clanek/lek-na-vymlu ... ite-negace
-
citronik39
Zablokovaný