Prekvapiva otazka ohladom bozku
-
Sagittarius
Guru
No ja si myslím, že lepšie by bolo vycítiť tú správnu situáciu na bozk ako pýtať...alebo, keď už, tak sa opýtať v tej situácii, čo by však mohlo byť kontraproduktívne...ale to musíš vedieť ty
Aj ja som mal svojho času podobné problémy, ale už nemám a to zase tých bozkov tiež za sebou nejako veľa nemám
Takže riaď sa srdcom alebo keď chceš tak aj našim "sekundárnym mozgom"
...ale to až tak neodporúčam...A ešte jedna otázka: Aký bozk máš na mysli, lebo to si nám nenapísal... 
Re: Prekvapiva otazka ohladom bozku
Velmi velmi velmi nevhodna otazka.Zazil som to asi pred polrokom (vek17) a citim sa trapne este terazjumbojet napísal:Predstavte si situaciu, ze sedite s kamaratkou v aute, doma, v bare, je vam fajn a zrazu sa jej opytate, ze ci ju mozete pobozkat. Co si myslite, bola by to nevhodna otazka?
Vek: cca 19
-
Sagittarius
Guru
presne toto je ta najlepsia odpoved...nad cim dumes chlape??? nad kazdou malickostou ako to bude??? ver mi ze aj tak to bude inak...alebo si prorok???Aiden napísal:jumbojet a ked ju pobozkas, bude to z pravej alebo z lavej strany?...a bude to trvat 5 sekund alebo 6?
takze ziadne take ze sa budes pytat...to brutalne pokazi celu situaciu..uz ked jej hladis do oci, nesmies povedat nic...ani slovo...lebo inak to cele doseries:D
a len tak na okraj...raz som sa aj ja nieco pred bozkom povedal...nepytal som si dovolenie...len som poznamenal ze mam strasnu chut ju pobozkat...a tak som jej pozrel do oci a ona sa uz sama naklonila...ale pytat sa to nie...to je naozaj blbe...
Proste jej chyť tvár do dlaní a pobozkaj ju.jumbojet napísal:TheTruth - To co pises je pekne, lenze u nej je problem, ze ked sa divame do oci, tak ona sa vzdy zacne smiat, jej to ako keby vadilo ked sa na seba divame, teda nie len ked som to ja, ale aj dalsi ludia.
ale ved sa jej tam nedivaj tri hodiny:D stacia nejake tri sekundy a prave v tom jak sa zacne smiat ju pobozkaj...to ze sa smeje je uz samo o sebe dobre... Ako som raz cital jednu peknu myslienku Ak sa ti podari babu rozosmiat je cela tvoja...a v mnohych pripadoch to plati...takze nabuduce ked sa smeje, znamena to ze sa s tebou citi prijemne a to je tak pravy cas na bozk...a uvidis ze nebude proti;)jumbojet napísal:TheTruth - To co pises je pekne, lenze u nej je problem, ze ked sa divame do oci, tak ona sa vzdy zacne smiat, jej to ako keby vadilo ked sa na seba divame, teda nie len ked som to ja, ale aj dalsi ludia.