Prekvapiva otazka ohladom bozku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Hlavne aby skoncil pri otazke na bozk.. pytat sa na siahanie na zadok je uz trochu divne..
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

mi-chau napísal:Hlavne aby skoncil pri otazke na bozk.. pytat sa na siahanie na zadok je uz trochu divne..
:hehe: , joooj si mi dal, ked si predstavim taku romanticku chvilu, chlapik pozera na holku "mozem Ta chytit za rit?" :smt044
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No ja si myslím, že lepšie by bolo vycítiť tú správnu situáciu na bozk ako pýtať...alebo, keď už, tak sa opýtať v tej situácii, čo by však mohlo byť kontraproduktívne...ale to musíš vedieť ty :wink: Aj ja som mal svojho času podobné problémy, ale už nemám a to zase tých bozkov tiež za sebou nejako veľa nemám :wink: Takže riaď sa srdcom alebo keď chceš tak aj našim "sekundárnym mozgom" :D...ale to až tak neodporúčam...A ešte jedna otázka: Aký bozk máš na mysli, lebo to si nám nenapísal... :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sagittarius: Bozk na celo alebo lice to asi nebude :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Prekvapiva otazka ohladom bozku

Príspevok od používateľa Dieg0 »

jumbojet napísal:Predstavte si situaciu, ze sedite s kamaratkou v aute, doma, v bare, je vam fajn a zrazu sa jej opytate, ze ci ju mozete pobozkat. Co si myslite, bola by to nevhodna otazka?

Vek: cca 19
Velmi velmi velmi nevhodna otazka.Zazil som to asi pred polrokom (vek17) a citim sa trapne este teraz :D
cmuk55
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cmuk55 »

Dieg0, ako to bolo v tvojom pripade, opis mi pls ten pribeh.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

hojko napísal:Sagittarius: Bozk na celo alebo lice to asi nebude :D
Ale stále nám zostáva viac spôsobov bozku, aj keď reálne miestu je len jedno: ústa :wink:
TheTruth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TheTruth »

Aiden napísal:jumbojet a ked ju pobozkas, bude to z pravej alebo z lavej strany?...a bude to trvat 5 sekund alebo 6?
presne toto je ta najlepsia odpoved...nad cim dumes chlape??? nad kazdou malickostou ako to bude??? ver mi ze aj tak to bude inak...alebo si prorok??? :D proste neries taketo banalnosti a chod k cinom...ja viem ze mozno prvy krat je tazke odhadnut ci to dievca chce ale ver mi ze sa to da vycitit...len sa jej potichu zahlad do oci, par sekund sa do nich pozeraj a ked neuhne pohladom ale bude si vychutnavat tvoj pohlad tak sa k nej pomaly pribliz a uvidis ze zvysok uz dokonci ona:D

takze ziadne take ze sa budes pytat...to brutalne pokazi celu situaciu..uz ked jej hladis do oci, nesmies povedat nic...ani slovo...lebo inak to cele doseries:D

a len tak na okraj...raz som sa aj ja nieco pred bozkom povedal...nepytal som si dovolenie...len som poznamenal ze mam strasnu chut ju pobozkat...a tak som jej pozrel do oci a ona sa uz sama naklonila...ale pytat sa to nie...to je naozaj blbe...
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jumbojet »

TheTruth - To co pises je pekne, lenze u nej je problem, ze ked sa divame do oci, tak ona sa vzdy zacne smiat, jej to ako keby vadilo ked sa na seba divame, teda nie len ked som to ja, ale aj dalsi ludia.
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

jumbojet napísal:TheTruth - To co pises je pekne, lenze u nej je problem, ze ked sa divame do oci, tak ona sa vzdy zacne smiat, jej to ako keby vadilo ked sa na seba divame, teda nie len ked som to ja, ale aj dalsi ludia.
Proste jej chyť tvár do dlaní a pobozkaj ju. :D TRochu drsné, trochu možno prehnané, no čím dlhšie to budeš riešiť, tým skôr ti z toho prepne... a inak žiadne strachy, facky sa za bozky nedávajú, takže žiadna fyzicka ujma by ti nemala hroziť ani takýmto sposobom. 8)
TheTruth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TheTruth »

jumbojet napísal:TheTruth - To co pises je pekne, lenze u nej je problem, ze ked sa divame do oci, tak ona sa vzdy zacne smiat, jej to ako keby vadilo ked sa na seba divame, teda nie len ked som to ja, ale aj dalsi ludia.
ale ved sa jej tam nedivaj tri hodiny:D stacia nejake tri sekundy a prave v tom jak sa zacne smiat ju pobozkaj...to ze sa smeje je uz samo o sebe dobre... Ako som raz cital jednu peknu myslienku Ak sa ti podari babu rozosmiat je cela tvoja...a v mnohych pripadoch to plati...takze nabuduce ked sa smeje, znamena to ze sa s tebou citi prijemne a to je tak pravy cas na bozk...a uvidis ze nebude proti;)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmm co ked sa pozru na seba....a ju napadnee "co keby ma teraz pobozkal" a zacne sa na tom uje****.... neni aj toto teoria?....
:roll:
ale kto neskusi nevie :wink:
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

keby bola vhodna chvila..preco nie..?nevidim v tom nic zle ked sa jej spytas ci ju smies pobozkat...:)
Napísať odpoveď