METAL,METAL...

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

juu, Anneke z Gatheringu a jake kratasky ma :D
inac zda sa mi to, alebo ten zvk ide akosi pozadu?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

jj zvuk je trosku nanic oproti videu, ale kaslat... mam to uz asi 10x pustene na pozadi :)
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

huh, fakt dobré !!! Ten Gathering skade bola tá Anneke som spoznal len nedávno a musím uznať že je to fakt dobrá muzička :wink:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Dobré ráno ľudia :o . Je fajn že ste už nakoniec naďabili aj na holandskú kapelu The Gathering :) , ktorá patrí medzi moje srdcové.

Mojimi najobľúbenejšími skladbami sú The May Song, Leaves a Strange Machines.

Avšak je mi veľmi ľúto, že Anneke opustila kapelu z osobných dôvodov :( .

Osobne si však myslím, že na tom albume/koncerte Anneke zaspievala striedmejšie, keďže bola v úlohe hosťa. Avšak na inom si dovolím tvrdiť, že prekročila samotnú Sharon (trochu).
Prílohy
Oči hodné anjela a hlas ako hurikán.
Oči hodné anjela a hlas ako hurikán.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

a kto povedal, ze sme na Gathering nadabili az teraz?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

napr. teraz novy SLIPKNOOOOT je drtivy :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Mňa by zaujímalo, aký máte názor na kapely ako sú napr. Gorgoroth, Mayhem a im podobným. Spolužiak to nosí na mikine a keď som si pozrel klip(bol to prvý klip na youtube po zadaní mena prvej menovanej kapely. Je uncensored, a dosť pre mňa hnusný, tak ho sem nebudem dávať).

aký máte teda názor na tieto kapely?.. ako blízsko majú k nacizmu?.. (pod napísom Gorgorothu som videl "hajl") tak preto sa pýtam..

Metal počúvam len heavy.. napr. Iron Maiden, EdGuy, Nightwish, to je asi všetko.. hudbu mám otočenú trochu na iný smer.. :wink:

díky za odpovede.. :wink:
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Myslim ze mozes byt kludny, spevak Gorgorothu je homosexual a s nacizmom pochybujem ze maju nieco. Svoju slabu hudobnu stranku nahradzaju kontroverznostou a hranim sa na satanistov. Ovcie hlavy a krize po podiu. Inak by neboli nicim vynimocni.

Co sa tyka Mayhem, ti maju isti kultovy status aj kvoli hudbe, Boli v spravnom case na spravnom mieste a svojimi prvymi nahravkami a stylom ovplyvnili kopec kapiel, samozrejme obrovsky podiel na "popularite" ma to ze sa im zastrelil spevak , jeho rozstrelenu hlavu si hodili na album a taktiez sa v kapele stala hodne "popularna" vrazda medzi spoluhacmi , to vsetko pridalo na kultovosti. Dnesny Mayhem je uz uplne nieco ine, novi clenovia a pre mna je uz posledny album aj pocuvatelny.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

A jo bljak metal...to je velmi svojska kapitola metalu, povedal by som, ze je vytrhnuta a uplne separovana od ostatneho metalu.
Existuju ludia, ktori pocuvaju vylucne black metal a cim undergroundovejsi tym viac cool, oblecu si tricko kapely, ktoru pozna dokopy 5 ludi, je uplne nahovno a myslia si, ze su true a pure. Samozrejme ostatnymi metalovymi stylmi pohrdaju a povazuju ich za menejcenne. Ja sa sice v blacku orientujem ale poznam to len z povinnosti, nepaci sa mi to. Ich texty a klipy su vacsinou len divadlo az na par ojedinelych priapdov ako bol Dead z Mayhemu (ak by si chcel vediet viac poslem Ti historiu Mayhemu a uvidis, ze to nemali v hlave celkom v poriadku)aby sa ludia co ich pocuvaju citili viac pure.

K poslednej casti black metalista je takmer synonymum od nacista. Nechapem preco, ale blackaci casto inklinuju k nacistickej filozofii a pripisuju k nej aj kapely, ktore s NS nemaju nic spolocne (napr. je kopa nazi videi s hudbou Summoningu, ktory vydali otvoreny list kde popieraju akukolvek spojitost s nacizmom dokonca pisu, ze black s tym nema nic spolocne). Existuje aj akesi zahadne prepojenie black metal-Tolkien-nacionalizmus severskych krajin-nacizmus-pohanstvo. ja tam sice nevidim vobec ale vobec ziadnu spojitost, ale black metalisti to beru pomaly ako jendo. Na Slovensku je dokonca ako prejav NS brane aj otvorene hlasenie sa k pohanskym bohom slovanov.

UjoNecro: Mayhem hovno nieco ovplyvnil, skutocny otcovia blacku su Venom a Bathory. Mayhem bolo akurat najvacsie divadlo plne najvacsich debilov. Aki boli tak aj skoncili.

edit:// Mna ma koli mojmu vyzoru tiez vacsina ludi za nacka :)
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

mňa black metal vôbec nezaujíma a jediné čo si vypočujem je Cradle Of Filth, ale aj to je len nejaký gothic-black
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

V poslednom čase (3dni :D ) som sa nenormálne obul do Mushroomhead. Páčia sa mi od prvého po posledný album. Počúvam celú diskografiu práve a parádne sa popri tom maľuje :-P
Zaujímavé je že staršie albumy sú o dosť odlišnejšie než je ich najnovší Savior Sorrow 2006 tuším. Nepoznám ich nejak extrémne, veď sa nimi zaoberám krátko a neodvážim sa ich zaradiť do metalového štýlu. Asi taký nu_metal povedal by som. Ale určite majú niečo i do viacerých štýlov. Čo vy na Mushroomhead? :P
okovanec
Expert
Expert

Príspevok od používateľa okovanec »

Kto pocuvate project AVANTASIA ???
este som tu o tom nevidel zmienku a pritom dost zname na power metalovej scene.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Avantasia je to naj co mohol Sammet vymysliet :) Aj ked Scarecrow sa Metal Opere nemoze rovnat
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

okovanec napísal:Kto pocuvate project AVANTASIA ???
este som tu o tom nevidel zmienku a pritom dost zname na power metalovej scene.
no jasne sak som ich videl na zivo... Masters of rock! vynikajuce vystupenie navyse tam nataccali live DVD tak si predstavte ako sa snazili... tobias obleceny ako pirat a podobne veci super svetelna show... no krasa.

inak zase som zacal pocuvat in flames- bol som na ich koncerte vo viedni kks este stale sa trasiem to bolo neskutocne este som sa tak nevyblaznil

a riadne ma sklamala skupina Disturbed... moja najoblubenejsia skupina a zistil som ze je strasne komercna... ked som bol na koncerte same deti a nackovia tak si viete predstavit ako to vyzeralo :( ach a tak som sa tesil

inak vieden a gasometer teraz totalne exeluje pozrite si eventy ktore budu v gasometry v maji metallica a podobne...alebo children of bodom a slipknot spolu a podobne veci
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

tonken napísal: a riadne ma sklamala skupina Disturbed... moja najoblubenejsia skupina a zistil som ze je strasne komercna... ked som bol na koncerte same deti a nackovia tak si viete predstavit ako to vyzeralo :( ach a tak som sa tesil
ta akoze dost shit ket riesis hudbu pola toho ci je komercna.. je*at ze tam boli deti disturbed je fajn
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

K vcerajsiemu koncertu Slavigrom, Temnozor v BB od organizatora.
Ako som si pripísal organizáciu antifa do kolonky: NEBEZPEČNÝ EXTRÉMISTI, FANATICI....!!!
Alebo antifácky hon na čarodejnice !

Mám veľkú nechuť... ale musím to povedať, o takýchto veciach by sa nemalo mlčať, aj keď viem že zas rozprúdia nevraživú kampaň voči mne ale dúfam že inteligentný ľudia to pochopia.... Môj zážitok z koncertu TEMNOZOR. Ešte raz: KAPELA SA DIŠTANCOVALA OD AKÝCH KOĽVEK EXTRÉMISTICKÝCH VYJADRENÍ!!! Chcú len odohrať výborný koncert!!! Aj to dali zjavne najavo.....môže to potvrdiť 200 ľudí čo bolo na koncerte, a boli medzi nimi aj pankáči!!! V B. Bystrici robím už veľmi veľa rokov koncerty prevažne undergroundového žánru...zasvätil som mu 2/3 svojho života. Veľa krát som sedel na polícii, na meste označovaný ako feťák, anarchista, satanista...,či kvôli metalistom a hlavne pankáčom.. a hájil som ich... že“ SLOBODA prejavu ,myslenia...je najcennejšie čo človek má“ Na koncerte bolo cca 200ludí... z toho asi 20 holohlavých ( ktorý sú pre antifu všetci fašisti, pozor nedávajte sa dohola, pozor aj vy po chemoterapii.). Vynikajúca atmosféra..., ľudia sa bavili, šantili...Kapela predviedla super výkon aj prídavky boli...žiaden náznak nejakej propagácie nejakého extrémistického hnutia... Až na jednu extrémistickú organizáciu čo dala o sebe vedieť... ráno keď som prišiel pred kino Hviezda kde sa mal konať koncert... bola posprejovaná , polepená celá stena protifašistickými heslami.. rôzneho druhu.. a pod tým podpísaná antifa ....prišiel som ku dverám ktoré boli celé rozkopané... Som si povedal čo už, adolescenti primitívi.. hm ale čo sa stalo potom mi až dych vyrazilo... kapela pokiaľ hrala.. extrémisti im vytĺkli všetky okná vrátane predného, na tranzite na ktorom ich doviezli z Prahy.. neveril som vlastným očiam.. pán (čo stál od ich auta 5 metrov), aj iní ľudia obďaleč, zmeravene stáli a báli sa im niečo povedať a potom keď začali utekať zalarmoval políciu... Mali to dômyselne naplánované.. chovali sa ako teroristická organizácia čo si plánuje akcie ,ktoré škodia ľudom a ich majetku.. Na polícií policajti len nechápavo krútili hlavami a vedia že antifa je extrémistická radikálna skupina v ktorej ľudia bojujú aj sami proti sebe.....Pevne verím , že ten , kto to urobil, že ho hreje svedomie a je šťastný, hrdý na seba , že poškodil cudzí majetok a rozosieva vzájomnú nevraživosť.. a verím že to nebol žiaden uvedomelý Bystričan... bolo by dobré keby rôzne extrémistické skupiny prestali exportovať extrémizmus , nenávisť... do mesta B. Bystrica... Tak isto verím že aj organizácia antifa sa postaví k takýmto skutkom chrbtom.. ( ako ničiť osobné vlastníctvo, ľudí) Verím, že v antife sa nájdu ľudia , ktorým nie je ľahostajné a nedržia sa hesla “OKO ZA OKO„ lebo „ násilie plodí len zas a znova násilie“ a nevydajú sa cestou vymývania mozgov ako niektoré náboženské fanatické skupiny, a radikalizmu ako fašistická demagógia: keď nebude podľa nás zomrieš.. ( zatiaľ to tak prejavujú..)....a že chcú prispieť k tomu aby extrémizmus sa vytratil z našich ulíc...a nie štýlom ja mám pravdu a všetko ostatné je zlé!!! Viem, že žijeme teraz v napätej situácií a je to ako v stredoveku „hon na čarodejnice“ ukáž prstom ten je vinný aj bez súdu... dnes povieš že si Slovák alebo sláva rodu ruskému, sláva rodu slovanskému... tak ta označia za fašistu... Myslím že nieje dobre umelo vytvárať zlo len aby uspokojili potreby nejakej extrémistickej skupiny .. aby mali proti čomu , komu bojovať...len aby bolo...hľadať a vytvárať zlo.. Takzvaný internetový bojovníci a extrémisti radi rozosievajú zlo a nenávisť medzi ľuďmi. Je SMUTNÉ že obyčajní ľudia musia kvôli rôznym extrémistickým skupinám (náckom, antifákom, nacionalistom, iredentistom, šovinistom...,hooligens.. a iným náboženským a fanatickým skupinám) trpieť a báť sa ísť na koncert na futbal.. a slobodne žiť, pohybovať sa. Bolo by dobre keby takéto extrémistické skupiny sme vytlačili z nášho života na perifériu.. niekde na okraj nech tam medzi sebou bojujú.... Myslím že Slovensko už dosť zažilo totalitných režimov, ktoré vždy popierali princíp slobody a vyjadrovania.. Už by sme mohli žiť v tejto krajine bez akýchkoľvek extrémistov.. slobodne myslieť...žiť..... Toto je môj osobný názor z ktorým sa nemusí stotožňovať nik.. ale hovorím za tých 200 metalových fanúšikov čo boli na koncerte...

Mirík
PS: nikdy som nebol dobrý pravopisec.. zaujímala ma myšlienka a obsah textu...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aryan: tak tato sprava ma naozaj dostala. S chalanmi zo Slavigromu mam dobre vztahy aj ked nesuhlasim s presvedcenim niektorych z nich, ktore je skutocne NS.
Bol som na ich koncerte minuly tyzden, hrali spolu z Hromovladom, Koriom, Remmirath a ceskymi Zrec (a dokonca som bol gitaristom Slvagiromu, Dimitrim, pozvany aj na ich koncert s Temnozorom, na ktory som nakoniec nesiel, preco uvediem dole). A viem co som tam videl, az na velmi malo vynimiek mali vsetci vlasaci na trickach kolovraty alebo loga NS kapiel, zvysok osadenstva boli skinheadi (odhadom tak 40% zucastnenych), vsetci v mikinach Thor steinar, thorove kladiva na krkoch, germanske tetovania. Ked hrali Slavigromi vyborne som sa bavil, boli prvi a nie vela ludi na nich prislo takze pred podiom bolo celkom volno, dobra zabava. Lenze ked skoncili, a prisiel na rad Hromovlad zacala obrovska nackovska veselica, ozrati skinheadi sialene pogovali a zhodili spevakovi mikrofon, par ludi prislo k urazu, jedneho opiteho skina som ja sam vynasal spolu s kamaratom z tej mely aby mu neublizili este viac a mal som ruky cele krvi, ktora tiekla z jeho hlavy. A ked spevak krical uprostred pesnicky hej hej hej, tak sa polovica ludi, metalistov aj skinheadov pridali zborovym hajl hajl hajl a zdvihnutymi pravicami. A to som videl na vlastne oci. Tak nech mi nikto netvrdi, ze na koncert kde hral Temnozor (pre tych co nevedia a pozrajte aj kapely, kde hraju ich clenovia), NS metalova legenda, ze tam neboli ziadni nacisti. Tomu sa mi proste nechce verit.

Absolutne sa distancujem od toho co spravili AFA-ci, podobne prejavy neznasam a neschvalujem to, ludi, ktori robia take veci by mali zavriet, lebo niesu o nic lepsi ako to proti comu udajne bojuju. Chcem len povedat, ze ten clanok urcite neukazuje celu pravdu co sa tyka osadenstva a ti "antifasisti" (alebo skor ozrata partia vypatlanych debilov prepadajucich v skole) mali dovod preco to spravili. Opytam sa na tento koncert samotnych Slavigromov a vyjadrim sa aj potom.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

axXis v inej teme som ta nazval fanatikom pretoze za kazdu cenu utocis proti NS tu pises ze mas dobre vztahy s chalanmi zo Slavigrom.. chapem je to jedno mesto, ale skus si to trochu zosynchronizovat ten real life a internet :)

40% skinheadov na koncerte v ZA sa mi zda trochu prehnane. Tiez niektorych z nich nemusim, hlavne tych co vyzeraju akoby zaspali dobu s metro maskacmi, smiesnymi trakmi :) a primitivov.

A k tomu "hajlovaniu"... Tam na dlzke vlasov fakt nezalezi :D To ide od srdca :smt043
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

AA: to iste sa da povedat aj o nich, o mne je vseobecne zname, ze nemam rad NS ideologiu ale ako som Ti uz raz pisal, za to, ze s niekym v tomto nesuhlasim to neznamena, ze ho musim hned nenavidiet, vtedy by som bol vazne fanatik. Napr. aj Ty by si si dokazal pokecat s veducim LPR keby ste mali kopu splocnych zalub, ze si politicky odporujete je druha vec.
aj Stur a Kossuth boli kamosi :wink:

tych 40% skinov v kozelpube fakt nieje prehnane cislo, aj mna ten pocet, bolo ich tam fakt vela
Napísať odpoveď