Kamarat alebo baba

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jumbojet »

Soviet napísal:Ze sa to este aj pytas...Jasne ze kamarat..
Ako ti pomohla v zivote ta zena?
Pomohla.
Soviet napísal:A ako ti pomohol ten kamarat?
Nijak extra, pozname sa mozno 3 roky. A nie je prelietava, neviem ako si na to prisiel.

Pre tych zabijakov (tewei ci kto to pisal...): Spraval by si sa ako debil, ta baba by pomaly kazdy den revala co za ko*ot robis, bola by s tebou totalne nestastna a ty by si siel zabijat niekoho s kym sa citi konecne stastne a je spokojna?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

čo by si robil ty? Ak by sa tvoja ex dala do kopi s tvojim kamarátom? A stretaval by si ich spolu napr. v partii, videl ako sa maju k sebe, ako sa bozkavaju a zamilovane na seba pozerajú, pričom by si si spomenul, že pred časom to bolo take iste s tebou, k tebe sa tulila, s tebou sa bozkavala a na teba zamilovane pozerala a teraz vedla nej sedí tvoj kamarát,ha?

//autoeditácia príspevku ( 11 Nov 2008, 11:31 )
triple: on by chcel aby sme mu to utvrdili, že o nič nejde, že je to ok, preto nam tu situaciu teraz podsúva tak, aby sme k tomu zaveru dostali,,, podla mňa sa snaži klamať sám seba,,, presvedčiť sám seba, že nespraví nič zle, ak po nej pôjde...

triple: a ešte mi za to dá K- :lol: Ale komu niet rady tomu niet pomoci.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Kamarat alebo baba

Príspevok od používateľa triple »

srry vymazal som si omylom príspevok
jumbojet napísal:je to taky lepsi kamarat. Neviem si predstavit co by to spravilo s nasim kamaratstvom, keby som s nou zacal chodit.
v tom prípade si serieš do huby inak by si nanapísal toto na otázku čo pre teba spravil ten kamarát:
Nijak extra, pozname sa mozno 3 roky

tak si uvedom bud je to real frend v tom prípade srať na dievča alebo je to známy čo ho poznáš tri roky.. v tom prípade ser na neho..

ale ako písal te-wei snažís sa ospravedlniť sám pred sebou

kukni si tento topic tam je rada presne opačná a rozdiel v situácii je len nepatrný
http://www.hojko.com/ist-do-vztahu-s-ka ... 05714.html
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Stale nedokazem pochopit, ze preco sa vacsina ludi priklonila ku kamaratovi ako k babe. Ako citam, tak sa poznaju tri roky, cize sa dlho nepoznaju, mozno toho uz dost zazili alebo byvaju casto spolu, ale za tie tri roky to nemoze byt kamaratstvo na zivot a na smrt. Preco teda vacsina z vas vybrala ako spravnu volbu radsej kamarata? Nechapem.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

lebo takého kamaráta mám (a predstav si poznám sa s ním ani dva roky)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

No a tym si chcel co povedat? Aj vynimka potvrdzuje pravidlo.
NewSoul
Novice
Novice

Príspevok od používateľa NewSoul »

Ked to spravis kamosovi, bude sa tvarit ze je vsetko vpohode ale bude sa citi strasne blbo a bude si o tebe myliet ze si strasny DEBIL.Vlastna skusenost moj kamos mi to urobil a to sa pozname 12rokov, a teraz si myslim ze je to najvacsi trapko na svete....on si bude mysliet to iste,mozno... :?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

heker napísal:Stale nedokazem pochopit, ze preco sa vacsina ludi priklonila ku kamaratovi ako k babe. Ako citam, tak sa poznaju tri roky, cize sa dlho nepoznaju, mozno toho uz dost zazili alebo byvaju casto spolu, ale za tie tri roky to nemoze byt kamaratstvo na zivot a na smrt. Preco teda vacsina z vas vybrala ako spravnu volbu radsej kamarata? Nechapem.
pretože kamarata pozná práveže 3 roky, tú holku pozná typujem rok aj to ako jeho holku a preto, že kamarati, dobrí kamarati sa hladajú ťažko a žensku si môžeš naraziť kdekolvek,,, kamarat ti ostane kamaratom stále (pokiaľ mu nespraviš takyto daky podraz) a s tou ženskou sa môže za mesiac dva rozísť a neostane mu nič, ak to chce riskovať, prosím,,, smelo do toho!
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

Mas dve moznosti:

Pohovor si s kamaratom o tomto, ak to nepochopi, ok, povies mu ze je tvojkamos a ze kamaratstvo nechces znicit, takze nic. Mozno bude suhlasit, ale tam je moznost ze ho to bude trapit. Mozno sa s tym zmieri. Druha moznost je bohuzial neriesit . Ja som prikloneny k tej druhej moznosti.. mne su priatelia viac ako priatelka.. ona sa vytrati a priatelia ostanu, ked prides o nich, potom ostanes sam.
prazenico
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa prazenico »

podla mna by si mal kaslat na tu babu :?
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chococet »

kedze som dievca skusim to zobrat aj zo stranyk tej baby=)..vie smylsim ze je sama dost zmetena (kedze maju za sebou rocny vztah musia byt stale na seba naviiazany..)preto si myslim(pokial ti zalezi na na vas a nielen na sebe)tak daj tomu cas.. ze nie su spolu2tyzdne ci kolko je strasne malo...ja s mojim byvalim nie osm uz skoro pol roka a furt je to tazke odputat sa(tiez sme mali rocny vztah..)nechaj jej cas aby si to sama dala v hlave dokopy co vlasne chce ci zostat pri nom a davat mu dookola dalsie adalsie sance alebo smaa pochopi ze to nema zmysel a rozhodne sa pre teba...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hmmm ................. normálne som sa zamyslel :)
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

uz nikdy, nikdy nikdy nikdy by som si nezacal s babou ktora chodila s mojim kamaratom. kamarati su vecny zeny sa menia toho sa treba drzat.
qwerty-xyz

Re: Kamarat alebo baba

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

jumbojet napísal:Mam kamarata, ktory chodi s jednou zenskou rok, teda ona sa to snazi ukoncit, mozno to aj ukoncila, lenze on tomu nechce prilis pochopit. Teraz je namotana na mna, ja na nu, ale je tu hacik a to je ten kamarat, je to taky lepsi kamarat. Neviem si predstavit co by to spravilo s nasim kamaratstvom, keby som s nou zacal chodit.

Co si myslite, vykaslat sa radsej na to, skusit to, skusit to a zo zaciatku to pred nim drzat v tajnosti alebo ako sa zachovat? Rad by som do toho isiel, lenze vazne je to kamaratsvo s nim pre mna dost vazna prekazka.

Dakujem!

Vek: vsetci cca 19 rokov
to nie je prekazka to je vyzva, vyzva k tomu aby si taku babu ako je ona ODMIETOL. Jednoducho kamarati su kamarati,drzia spolu za kazdych okolnosti a ZENSKA ich nemoze rozhadat. Ona je namotana na teba teraz, o pol roka moze byt na niekoho uplne ineho a ty nebudes mat ani kocku ani kamarata. Drz s kamaratom a konec- VER MI!!! Ja mam najlepsich kamaratov takych proste hoc co by sa dialo na holkach sa nepohadame :D
Napísať odpoveď