Noo to by nebolo zle ... koncim o 16 v skole.t0m4s3 napísal:Ak by mal niekto zaujem o kratky zlez v Prahe tuto stredu medzi 17.00-20.00 niekde pobliz Florenc, Dejvicka tak pisnite ...
Gothar ides??
Ked sa tak kazdy chce stretavat preco sa to neriesilo inokedy? Dva tyzdne sa nik neozval. Preco sa vtedy neriesila Blava, atd..? Lebo kazdy az ked uvidel ze novy prispevok pribudol do temy, tak uz kazdy sa chce stretavatKibo napísal:aha... a ty si zakopol asi tiez, lebo keby si pozrel stranu ci dve dozadu, tak vidis, ze o dake stretko sme sa pokusal dlhu dobu a prd z toho. to ze t0m4s3mu sme mozno zaspamovali jeho post je pravda, ale tato tema ma "sledovanost" dobru, ale ochota a cas sa stretnut akosi chybatakze bud sa na dake stretko nahlas, alebo skludni hormon
a zasa na druhu stranu, ked sa tu rozprudi debata, mozno sa teprva dakto najde
ale vecer nemas skolu..fikus-kukis napísal:Neviem ako Vy, páni z Brna, ale ja mám v utorok a v stedu poobede školu. Nejaký alternatívny termín nemáte?
mne vyhovuje aj utorok aj streda, ako ste na tom ostatni..?t0m4s3 napísal:Buduca streda mi v Brne nevyhovuje - pracujem. Utorok poobede moze byt.
Ide mi len o to, ze ked jeden zacne pisat napr o Brne tak nech pisu len ti co maju zaujem o stretko v Brne a nie teraz (ked si nik tuto nevsimal tyzdne) kazdy odrazu zacne "riesit" stretko a pritom nic neporiesi len vykrikuje "Riesi sa nieco?" "Blava?" "Lucenec?" "Michalovce?"makaveli napísal: a jozinko co mas ty za problem..? chod na cerstvy vzduch sa vyvetrat
ok, to by mi vyhovovalo.. neviem sice kde su tie podniky, ale mozme v pohode tam.. pridam navrh pegas alebo modra ruze (14 druhov piv, pri moravaku)..ades napísal:tak mozeme skocit v utorok vecer na jedno
takze sme dohodnuti utorok, este upresnime cas..fikus ty mozes teda utorok (pod)vecer..? ak je este niekto v brne, kludne sa pridajteMaki napísal:pre mna za mna aj utorok kludne.... mne to vyhovuje...
ak myslis nafajcene alebo tak, tak to aj v ruziMaki napísal:siel by som skor do ruze s rezervackou, predsalen v pegase som uz bol a je to original pivovarnicka krcma s konretnym smradom
jo asi tak, tak dajme tomu o pol osmej pod hodinami na ceskej..?t0m4s3 napísal:Cas mi je viacmenej jedno, rano nikam nevstavam, ale imho vzhladom na ostatnych bude optimalny cas tak 19.00-20.00